Nastúpila na svoj šiesty maraton v tejto sezone v Malínci. V predchácdajúcuch piatich sa jej podarilo vyhrať svoju kategoriu,aj keď posledný v Košiciach len o 3min.Čakali sme kedy toto štastie pominie a stalo sa. Po dojazde do cieľa v Málinci zostala šokovaná keď uvidela Rafanidesovú v cieli čuduj sa svete o 38min.skôr.Kedže sibola vedomá,že od ôsmeho kilometra bola pred ňou a nikde ju nepredbehla tak sme požiadali
o preverenie výsledku organizátora.Po konfrontacii oboch pretekárok sa Rafanidesová
vzdala výsledku.mysleli sme si že je to vybavené, pretože čas Rafanidesovej bol neskutočne dobrý až nereálny.Kto si pozrie výsledky od začiatku sezony pochopí.Čuduj sa svete,ale o 3 dni nastala vo výsledkoch zmena Rafanidesovej uznali čas a diskvalifikovali Vančonú. Na moju otázku prečo som dostal od pána Grossa odpoveď citujem:za podvodné správanie a skrátenie trate.Ďalej odmietol so mnou komunikovať. Neviem kto v tomto prípade zahral ale myslím si že p.Kijdaj.Aby som to zhrnul.Vančová si skrátila trať aby prišla 38min. za Rafanidesovou ktora ju tento rok neporazila a aj napriek tomu že bola druhá mala tú drzosť sa ísť sťažovať. Neviem či niekto normálny tomuto uverí,ale je to tak.
Na koniec len rada ostatným,ak sa chcete stažovať overte si či to nieje niekto z funkcionárov,organizátorov,alebo ich mileniek ak áno tak radšej držte hubu.
Vtomto prípade šport dostal riadnu facku. Slama Jozef
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
Ďakujem Vám za objasnenie výsledkovej záhady z Málinca. (niekto asi musí vyhrávať za každú cenu)
S pozdravom Milan Schurger
EDIT: pridal som link na mnou spomínanú tému do témy maratónu
pošli ho na vedenia CMS a kopiu na SZC a žiadaj spať pisomne vyjadrenie s odôvodnením
ak to budu ignorovat .... podhoď to "bulváru" aj s tým čo si tu napisal a aku odpoved si dostal
Nebol som tam, tak neviem posúdiť situáciu.
to len pre radu a ozrejmenie ako na to do budúcna.
Pozrite sa koľkých maratónov sa vlani zúčastnila Janka Madarászová po Partizánskom.
RBpro: Podla mna co pises ohladne pravidiel nebolo v praxi dodrzane! Ako je mozne niekolko dni po preteku upravovat vysledky?
skúsim sa popýtať kompetentných co sa to tam dialo.
Ak som tu neprávom obvinil pani Rafanidesovú, tak sa ospravedlňujem.
Milan Schurger
AKO potom mohol byť podaný OFICIÁLNY protest ??, (aj prečo by aj mal byť podany),
ked bolo v tom momente na mieste rozhodnuté že V ja výťazka ??
ak bolo dodatočne rozhodnuté (dokonca písomne) a nebolo to doručene (písomne)diskvalifikovanej (predpokladám, že ani oficiálne oznámené) tak predsa nemohla a ani nemala prečo a ani proti čomu protestovať !!!!
ked chceme "merať", tak "rovnakým metrom" na každého, aby bol poriadok, raz a navždy
PaniV ja zial neviem ako presne s dorucenim oficialneho stanoviska to je. Predpokladam ze asi bude mat moznost sa voci tomu rozhodnutiu branit a ze jej to dorucene bolo alebo bude kazdopadne.
Ale to je hudba budúcnosti.