Ako sa hovorí, vrana k vrane sadá. Preto tu píše slovká.
23.03.2013 - 18:06:02
00
patoo, Jano je jediny kto ma tu realne pozna. Keby som bol taky kreten za akeho ma mate, pravdepodobne by tu nenapisal ani slovko. Vy vsetci ma poznate len na zaklade incidentu s Tomasom. Kludne ma oznacte za toho zleho. Mylite sa vsak.

A v com sa mylia ? ze si mi neposlal ine sedlo ake si prezentoval Alebo ze si chcel dohodnut napravu chyby ktora sa stala?
23.03.2013 - 18:06:42
00
A rad by som vedel co si o mne mysli pan pod oznacenim indurain (nie o tomto incidente, o mne ako osobe). Urcite si uz na mna spomenul. Pred 2 rokmi sme spravili vymenny obchod. On mi dal karbonovu meridu a ja jemu hlinikovy red-bull. ja som bol spokojny, on vyzeral spokojny. To sedlo je mimochodom z toho red-bullu. Potom som tu meridu predal chalanovi z ba, a ten mi odpisal ze je tiez spokojny. Takze kto mi moze dat charakterove referencie, poprosil by som.
23.03.2013 - 18:09:38
00
Tieto tvoje referencie ti momentálny prístup sfúkne ako domček z karát.
23.03.2013 - 18:11:10
00
A v com sa mylia ? ze si mi neposlal ine sedlo ake si prezentoval Alebo ze si chcel dohodnut napravu chyby ktora sa stala?


poprosil som ta o laskavost aby si to sedlo predal sam lebo mam kopec inych veci ktore riesim. Dufal som ze mi spravis ustupok, kedze je som spravil bez reptania ustupok tebe co sa tyka ceny. Potom si sa vyfarbil kto vlastne si a odvtedy nemam ziaden zaujem ti nic vracat. Nie si toho hodny.
23.03.2013 - 18:13:04
00
Tieto tvoje referencie ti momentálny prístup sfúkne ako domček z karát.


tu robia hyeny drasho. Su ludia ktori cely zivot za nieco dru a nakoniec ich aj tak kopnu doriti. Bezny ludsky pristup.
23.03.2013 - 18:14:56
00
2drasho : jasne ze hej ale v teme bazar mozes si ich pozriet :D
tu sa bijem za kamosa neviem ci to nieco vobec hovori ...
23.03.2013 - 18:24:31
00
Nech sa paci ukaz to mne a vsetkym kde ma ziadas o laskavost aby som to sedlo predal
23.03.2013 - 18:26:17
00
Pan Prcin, este mi povedzte, ze co by som tu mal moderovat? Nech si kazdy precita celu diskusiu a urobi si obraz sam.
Ja sa nehanbim za to co robim a nepotrebujem sa obhajovat.
23.03.2013 - 18:43:17
00
fuha tak potom si odmazte tie vase prispevky lebo som mal dojem ze ste chceli nieco povedat resp napisat len ste sa zasekli pri tych smajloch no ja by som vam dal taku radu zeby ste sa predstavili ked ste uz vytiahli z hlbin internetu moje meno aj ked stale neviem preco a moderovanie znamena usmernovanie diskusie aby nevznikal flame odstranovanie nevhodnych prispevkov resp celych tem ak su od veci co tato urcite je kedze janokl to predaval ako sukromna osoba a lolek z kosic ho tu rozmazava ako predajcu hoc to bolo cele ako bazar ...takze cele je to od veci uz s tym nieco urobte vy jeden neschopny clovek a to vase meno este poprosim ....
23.03.2013 - 18:50:11
00
poprosil som ta o laskavost aby si to sedlo predal sam lebo mam kopec inych veci ktore riesim. Dufal som ze mi spravis ustupok, kedze je som spravil bez reptania ustupok tebe co sa tyka ceny. Potom si sa vyfarbil kto vlastne si a odvtedy nemam ziaden zaujem ti nic vracat. Nie si toho hodny.


Tu ale skutočne nie je o čom.
Kupujúcemu si predal tovar ktorý si deklaroval za iný, pričom ak by kupujúci vedel, o aký tovar sa jedná, tak by ho nekupoval.

Nehovorím, že si to spravil naschvál (i keď podľa tvojich doterajších príspevkov by som za to už ruku do ohňa rozhodne nedal) no namiesto toho aby si si priznal chybu a zabezpečil nápravu, začal si sa tu do kupujúceho opakovane dosť drsným spôsobom navážať.
Nehnevaj sa na mňa, no takto seriózni ľudia nejednajú, nech by boli v akokoľvek ťažkej situácii.

No a fakt sorry, ale takéto niečo normálny človek povedať nemôže, nech by sa ten druhý k nemu zachoval akokoľvek zle, tobôž nie, ak je ešte v práve.
Tomas Holub Ty potrebujes mentalnu instituciu. Kup si prosim Ta balicek poslednej pomoci (snura na pradlo) a urob tomuto svetu sluzbu svojim odchodom. Tieto tvoje zvasty nemienim komentovat. Predal som Ti fizik arione za 50€ tak bud preboha rad. Na jednom obrazku bolo sedlo cierne ale na druhom pekne sive. Takze ak ti nebolo nieco jasne mal si sa spytat.
23.03.2013 - 18:54:51
00
dufam, ze vsetci v LM nejednaj takto


Všetci nie. To čo tu predvádzajú títo páni je minimálne úsmevné a už je úplne jedno čo tomu predchádzalo.

Nevedel som že je v LM novy cykloobchod, ale s tým čo tu predvádza sám predajca viem, že ho nenavštívim. Namiesto obyčajného ospravedlnenia bol kupujúci presvedčovaný že farba nejazdí, vypočul/prečítal si rôzne výhovorky s dozvedel sa že okrem tohoto konkrétneho prípadu je inak predajca vyslovene anjel. Ako riešenie problému mu bola poskytnutá rada sedlo predať ďalej. - Ok, beriem, ale pokiaľ s tým kupujúci nesúhlasí, nebudem naň ako predajca predsa hneď kydať hnoj ale skloním hlavu a vezmem to späť. Hlavne ak som majiteľ predajne ktorá sa zaoberá predajom rovnakého druhu tovaru. To že práve nemám čas odbehnúť na poštu ešte neznamená že si ten čas nenájdem celých tých cca 14 dní čo bude pošta balík držať. Dokonca sa možno dalo dohodnúť o neskoršom odoslaní tovaru naspäť predajcovi, tak aby to vyhovovalo obidvom stranám.

Pôvodne som chcel niečo napísať i k druhej strane mince, ale pokiaľ by sa mi stalo niečo podobné, asi by som to riešil podobne. Bez foto by som ale cez bazár práve pre tieto prípady nenakupoval. Ak by som skladal bike, mal ho do detailov premyslený ako po komponentovej tak i designovej stránke a z balíčka by na mňa vykukla farebne odlišná komponenta ako tá ktorú sám prezentoval predávajúci a pokiaľ by mi k tomu ešte napísal že odteraz je to moja vec a že na farbe predsa nezáleží tak by ma asi roztrhlo.

Predajca by sa mal konečne zamyslieť, že tým ako sa tu prezentuje si vlastne s prepáčením sere do huby.

Pokiaľ bolo niečo inak, nebola postnutá celá komunikácia, alebo boli zamlčané iné skutočnosti, tak sa dotknutým osobám vopred ospravedlňujem. Pôvodne som vlastne len chcel napísať že nie všetci z LM sa prezentujú podobne ako janosik s predajcom.
23.03.2013 - 19:12:46
00
Jediny, kto tu pisal nevhodne prispevky bol tvoj kamarat, nez si zacal pisat aj ty. A tomu ich mazat veru nebudem ani nahodou, nech si vsetci pekne precitaju :-)
A ty si mi predsa uz meno dal, trtko, tak co by si este chcel?
23.03.2013 - 19:13:46
00
Žiaľ, aj takýchto ludí vozí MHD. :( Len krútim nad týmto hlavou a nechcel by som veru z toho obchodu niečo kupovať. Inak janosik - táto téma by sa určite nemala vymazať. Keď bude niekto hľadať info, tak nech si prečíta čo všetko popísal pán predajca a ako sa správa k právom nespokojnému kupcovi.
23.03.2013 - 19:20:51
00
chalani, chalani, ked citam niektore tie argumenty, naozaj mi to pride ako vyjadrenia nasich politikov ( hlavne tych ktori su momentalne pri moci ) :shake:

ono ked to neslo po zlom za ten cas, skusim po dobrom...modelova situacia ( samozrejme nerealna nakolko eshopy su najvacsie zlo ) :

janosik by chcel dajme tomu nove cierne plastovky na cestak. kedze plastovky viem predat obchodnikom aj za velkoobchodnu cenu, objednal by ich odo mna Jano na svoju firmu. predtym by sme sa este dohodli dajme tomu na tom ze kedze ich mam viacej kusov skladom a potrebujem sa ich zbavit, tak tam urobim zlavu 10%. plastovky by som poslal a keby ste rozbalili krabicu, boli by tam svetlo sede ( to je taka skareda svetlo seda farba akej boli kedysi plaste na invalidnych vozikoch ).

a teraz ruku na srdce chlapi...nahodili by ste si to na bicykel a mavli nad tym rukou ze ved za tu zlavu je to fajn, alebo by ste ma od zlosti najradsej roztrhali v zuboch a trvali na naprave?

ps : netvrdim ze som sa nikdy pri tovre nepomylil, ale ked sa tak stalo, vzdy som to chcel riesit.
23.03.2013 - 19:24:48
00
keyboard_arrow_up