Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Tak ale sú to určité možnosti, aj keď skladanie sa aj mne zdá byť už riešenie mimo reality... Skôr úprava nejakého kompletu, len ak by sa tlačilo na hmotnosť tak s pevnou vidlicou by to v teréne mohlo citeľne utrpieť (aj taká zlá crossová môže pár cm pružiť čo pomôže). To by bolo prijateľné keby je toho terénu ozaj minimum.

V KE, údajne dostupný: http://www.cyklocentrum.eu/sk/produkt/felt-qx65-2012-vypredaj/982#.U4bysviYX0o . Len má asi 7 rýchlostí a nemá kazetový náboj, podľa popisu na stránke výrobcu. Cena by sa vyšplhala na nejakých 400€ aby to bolo plne použiteľné. Tá hmotnosť by bola oproti tomu Mayo bicyklu o dosť nižšia, nechcem trepnúť nejakú hlúposť ale mám taký pocit že minimálne 2 kilá rozdielu by to mali byť. Výber veľkostí je obmedzený, inde by mohli byť ešte aj iné.
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 10:49:50
00
rýchle natukanie na kupkole... hmotnosť reálna niekde pod 12kg

Prílohy:

skladačka dámska.jpg
skladačka dámska.jpg 466.56 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 29.05.2014 - 10:59:05
00
Uz v tej cene oproti tomu Mayo za 339 € chybaju "len" blatniky, Al nosic, stojan, predne a zadne led svetlo, postovne, cena za poskladanie (co bude peknych par desiatok €) a samozrejme treba mysliet aj minimalne na 2 tyzdne straty (dorucenie tovaru a poskladanie v obchode).

Skusim porozmyslat:
339 € za kompletny bajk na pockanie od lokalneho predajcu so zarukou a garancnym servisom bez starosti

alebo

450-480 € za starosti s objednavanim jednotlivych suciastok zo zahranicia + starosti s riesenim kto a za kolko to posklada + starosti pri pripadnej reklamacii niektorej suciastky atd.

Hmm, tazke rozhodovanie pre neskuseneho cloveka, ktory ma cenovy strop pre bajk na urovni 330 €...
Zobraziť komentár 29.05.2014 - 11:35:20
01
Ahojte, možno už tu táto téma je ale chcel by som Vás poprosiť o pomoc pri výbere bicykla. Som potencionálny cyklista chcel by som investovať cca 400€ mal by to byť trekový bicykel, nie som rozhodnutý pre žiadnu značku. Čo by ste mi odporučili za túto cenu? Ďakujem.
Zobraziť komentár 05.08.2016 - 19:43:32
00
keyboard_arrow_up