Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Milan ja ťa plne chápem a viem čo chceš povedať a tvoju úprácu aj ked nemám od teba nijaku vyladenu vidlicu si vážim a obdivujem.To s tým Porsche,BMW a podobne máš pravdu ale mne sa jedná o iné. Samozrejme vždy je čo vylepšovať ak by to malo byť od základu dokolnalé tak to stojí nekrestanské paniaze a málokto si to može kupiť a máloktorá firmy by prežila.Ja som to skor myslel tak že ten Epicon by mal byť od výroby bez nejakého tunenia konkurencia schopný a mať priestor na doladovanie podla individuálnych potrieb a požiadaviek zákazníka.Pevne verím že aj na mojej foxke by sa dalo volačo potuniť a ako pišeš existuje celosvetovo mnoho firiem zamaraných na tuning otázka ale znie či by to človek nejako zvlášť postrehol pri foxke z výroby a vytunenej a či by to stálo za tie peniaze.Samozrejme pokial tá vidla bude mať kde čo odjazdeé a bude ju treba zoservisovať ok prečo nevytuniť ak bude mať človek love.Ale podla man vo vyššej cenovej relácií je na trhu dostatočný počet vidielktoré su od výroby velmi dore nadstavené samozrejme na nejaké populačné miery napr kg a tak podobne.nedá sa vyhovieť každému.Ja vážim 90 kg a s foxkami som naprostoi spokojný aj keď ako píšem vyššie verím že by sa dali ešte vylepšiť.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 13:17:01
00
roman ja sa tomu nebránim zavoláme si napíšeme a mžeme pokecať a možeš si pomerať aj tie foxky a dať do grafov bez problémov
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 13:20:57
00
Rasto, zrovna FOX je snad jediná z firem, která udržuje kvalitu na dobré úrovni a nemá takový rozptyl v odporech vidlic jako ostatní včetně RS. I když jsem již zaregistroval i problémy v této oblasti. Sám jsem si to ale nepotvrdil a tak to nebudu potvrzovat.
Právě rozptyl parametrů je pro ladění naprostý základ a sjednocení odporů, to je to s čím se musí začít.
I kydž právě tohle u FOXu odpadá, tak prostor by se našel. Třeba rok výroby 206 bylo u vzduchových verzí příliš progresivní a tak jako u RS nebylo dost dobře možné využívat celý zdvih.
Rok 2007 se již změnil. Myslíš, že někdo, ze zde přítomných by byl schopen poznat v roce 2006, že to není ono? Ale v roce 2007 už mají jistě jasno. tedy pokud tohle zrovna dokáží někteří vůbec zaregistrovat. Tohle objeví jenom ti, kteří se tím budou zabývat opravdu poctivě a důsledně.
Takhle by šlo probírat jednotlivé ročníkové provedení postupně a divil by ses kolik lidí by již bylo schopno dopředu říct, že tohle se jim nelíbí i na té slavné značce a že by to chtěli třeba jinak.
Jsou i lidi, kterým nevyhoví ani dodávané ocelové pružiny a mají o funkci zcela jiné představy a tak se zase přikloní ke vzduchu.
Vzduch a jeho variace, to jsou takové drobnosti a detaily, které podle provedení vidlice umožní a nebo neumožní dodatečné změny. Tohle je prostor a přiznám se, že probíráme dosud jenom základy a na tlumič jsme zatím nenarazili.
Je toho opravdu hodně na případné povídání o vidlicích ale vyžaduje to patřičný zájem a také praxi u diskutujících.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 13:32:15
00
Samozrejem pre mňa fox nie je nijaká modla v tom zmysle že nič iné nie je lepšie alebo nič iné lepši vyrobené nebude.Proste bral som foxky hlavne pre ich dostatočne osvedčenu kvalitu.Samozrejme aj na foxkách by sa dalo určite čo to poladiť.Ja sam vidlu nadstavil po 300 km na moju váhu či už odskok,tlmenie a fukanie myslím tu 80.So 100-140 som sa ešte moc nehral nakoľko som mal pád a dodrbané rameno a tak nemožem povedať čo a ako.Neriadil som sa podla tabuliek to bol iba východzí bod ale podla pocitu pri jazde a hlaven som fukal podla toho ako sa vidla zanátrala .Ja mám skor radšej keď je vidla na začiatku menej citlivá a jej citlivosť a kvalita tlmenia a podobne sa prejavuje vo väčších ponoroch respaktive pri vačších nerovnostiach vo vyšších rýchlostiach.Moj názor je ten že na prekonanie respektíve utlmenie menších narazov maju služiť kolesá,plášte a nasledna s nima predstavec, rajdy a ruky.Napr. tak ako pri karbónovej prednej videl jazdil som na jednom takto postavenom Duratecu budeš určite poznať majitela bar od teba aj Epicona a bolo to uplne do pohody malé nerovnosti brali kolesá a tá vidla.
Opýtam sa ináč aj ked píšeš že moc si zatial foxky neprerábal čo by si na nej zmenil respektíve vytunil aby sa správala lepšie?Beriem to teraz všeobecne nie na váhu a štýl jazdenia bikera tak by to samozrejme bolo asi né.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 13:48:58
00
Rasto, tohle je celý takový divný popis.
FOX se dosud jako méně citliváí vidlice nikdy nekupoval. Kupoval a oceňoval se právě jeho supercitlivý krok. Na to aby se dal zkazit jsou na něm specializované verze tlumičů a provedení jako třeba byl Tera logic. Mimochodem na příští rok vypuštěné z nabídky.
Na pružení se samozřejmě podílí celek s pneumatikou ale mít necitlivou vidlici, která citlivou být může a dohánět to podhuštěnou pneu, v tom efekt rozhodně nevidím. Myslím, že mám u sebe na stránkách dostatek varování na to, co může provést právě efekt necitlivé vidlice a podhuštění pneu. Časté defekty a snake spin o ráfek jak na běžícím páse se jenom nabízejí.
Mimoto pružení pneu je ten samý úbytek energie, jako pružení vidlice akorát to má ten efekt, že to psychologicky není vidět a co není vidět, tak sílu evidentně neubírá.
Na druhou stranu je tady nevýhoda, že tlak v pneu a tedy podmínky pružení se za jízdy nedají ovládat, ovšem vidlice se svým zamykáním ano.
Takže pro mě je jasná volba, jak řešit měnící se podmínky tím nejlepším způsobem.
A teď k řídítkům, jejich přínos bych viděl maximálně u pevné vidlice, jinak jsou při normálních kvalitách odpružení zcela nepodstatné a kdo by si troufal tvrdit, že rozezná u kvalitního odpružení vliv řídítek, tak před tím smeknu, protože takový člověk musí slyšet i trávu růst.
A k přepracovávání vidlic FOX? Myslím, že to jsou velmi nevhodné kousky, jakýkoliv zásah uvnitř už bude pracný a náročný, rozhoduje totiž celý systém a čím složitější systém, tím náročnější a samozřejmě i dražší jsou zásahy uvnitř. V tomto případě mají, jak Suntour, tak RS své výhody a tuning u nich je právě jednoduším provedením umožněn a to rozhoduje aby byl proveditelný ještě v rozumných cenových relacích.
Tolik snad k dotazu, proč se nehrnu do úprav FOXů, nehodlám tahat zbytečně peníze za malý efekt a nebo dělat větší změny, třeba 2006 předělat na provedení 2007 za extra drahé peníze. to by nedávalo žádný smysl.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 15:37:29
00
no..ako som pisal.... mam 2 moznosti vyladeny epicon...o ktorom tu pisete ,ze chodi perfektne (a za super cenu) alebo reba sl z ciech za 8.800 ceskych kaciek ..
...keby som mal viac prostriedkov, tak si kupim revelation s air u-turnom (ale na ten bohuzial nie je taka dobra cena )

epicon: zodieranie farby na nohach ma tak neserie .. ono..tej vidle aj tak davam take 2 roky, a potom ju vymenim za nieco lepsie (ved nakoniec vidla je spotrebny material :)) ) .. so 120mm budem aj tak chodit dolekopcom ako prasa... nemam v plane tu vidlu setrit :)

btw... neexistuje nahodou epicon aj vo verzii bez externeho lockoutu ?? (lockout na nohe)

......raz aj tak nasetrim na talas namontovany na nejakom slusnom fulle :)
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 21:26:27
00
Milan asi sme sa nepochopili ja som nemysle tu vidlu necitlivú na začiatku chodu uplne ale miernejšie ako Foxka poskytuje.Proste myslené to bolo tak že nemám nadstavenu vidlu aby som to citil pri obrazne povedané prejdení mravca.Proste na to mám kokpit aby to korigoval.Jasne že som nemyslel ani podhustené penumatiky nejako extrémne.Proste mám ich nafukané tak akurát pre moju váhu a ešte som zatial za 16 rokov bikovania ani jednu necvakol o ráfik.Blbo sa to takto piše ale pevne verím že pri osobnom rozhovore by sme sa určite chápali.
S tunenim foxov som zhruba očakával takuto odpoveď.Suhlasím s tebou a hovoril som to aj na začiatku že za vela penazí málo muziky.Ine je to samozrejme u videl ktoré tuníš a vieš prečo.
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 21:31:56
00
davhan: Epicon existuje aj vo verzi, kde je lock na korunke vidly a je aj lacnejšia. Viem že bol výpadok týchto typov, takže na momentálny stav kontaktuj Milana
Zobraziť komentár 21.08.2007 - 21:36:59
00
davhan ber ten Epicon,neolutujes...spytaj sa aj JAro-a
Zobraziť komentár 22.08.2007 - 06:53:44
00
objednával niekto odtiaľto od Milana ten Epicon ? Chcem sa opýtať či si pri dobierke na pošte platili v SKK alebo v CZK
Zobraziť komentár 22.08.2007 - 10:41:06
00
v skk... pride ti to normalne na postu...
Zobraziť komentár 22.08.2007 - 11:04:08
00
oki, dikes. mozem rozbijat prasiatko
Zobraziť komentár 22.08.2007 - 11:14:57
00
no..ako som pisal.... mam 2 moznosti vyladeny epicon...o ktorom tu pisete ,ze chodi perfektne (a za super cenu) alebo reba sl z ciech za 8.800 ceskych kaciek ..
...keby som mal viac prostriedkov, tak si kupim revelation s air u-turnom (ale na ten bohuzial nie je taka dobra cena )

epicon: zodieranie farby na nohach ma tak neserie .. ono..tej vidle aj tak davam take 2 roky, a potom ju vymenim za nieco lepsie (ved nakoniec vidla je spotrebny material :)) ) .. so 120mm budem aj tak chodit dolekopcom ako prasa... nemam v plane tu vidlu setrit :)

btw... neexistuje nahodou epicon aj vo verzii bez externeho lockoutu ?? (lockout na nohe)

......raz aj tak nasetrim na talas namontovany na nejakom slusnom fulle :)

no tak mas vyriesene. ber epicon a ja sa povozim hh som zvedavy
Zobraziť komentár 22.08.2007 - 23:58:31
00
no..takze od Milana Slanca som sa dozvedel, ze k dispozicii je epicon len vo verzii RLD a v antracitovej farbe ..... nemate nahodou niekto epicona v tejto farbe ..(resp. bol by niekto z Vas ochotny odfotit tu vidlu a zavesit tu fotku ???) .....rozmyslam ako bude ta vidla vyzerat s tymto : http://forum.mtbiker.sk//files/pict0116_815.jpg
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 15:47:15
00
Epicon nevyzera dobre na nicom:)
Zobraziť komentár 28.08.2007 - 16:18:22
00
keyboard_arrow_up