jazdi ich niekto dlhodobo??
posledný komentár: 8. 11. 2022 o 8:37
posledný komentár: 1. 11. 2021 o 19:50
posledný komentár: 9. 1. 2021 o 17:40
posledný komentár: 8. 11. 2022 o 8:37
posledný komentár: 1. 11. 2021 o 19:50
posledný komentár: 9. 1. 2021 o 17:40
Tak to cakame spolu
Tesim sa jak maly chalan. Aky si objednal?
btw: ja som sa uz dockal, resp. este treba vecicky ponahadzovat, takze to je uz skoro v suchu
tak to ti poviem mas sa na co tesit je to raketa a este mas lepsiu hmotnost 11.4 a karbonovýram ale to pruzenie funguje fakt good ked zaberam maam pocit a este ked zamknem vidlu ze idem na pevnom biku poviem ti dobra kupa
som nepisal ze som ich varil !!! ale ze pri zahriati piskali ale brzdny ucinok bol prakticky rovnaky este som nemal moznost ist dlhsie zjazdy kde by som ich mohol poriadne otestovat
tak to ti poviem mas sa na co tesit je to raketa a este mas lepsiu hmotnost 11.4 a karbonovýram ale to pruzenie funguje fakt good ked zaberam maam pocit a este ked zamknem vidlu ze idem na pevnom biku poviem ti dobra kupa
mala oprava...ta 510-tka uz bude rocnik 2008, takze nie karbonovy ram, ale scandiovy...ale zato lepsia vybava a este o 100g lahsi
mala oprava...ta 510-tka uz bude rocnik 2008, takze nie karbonovy ram, ale scandiovy...ale zato lepsia vybava a este o 100g lahsi
a 120 vidla
Vcera som uz googloval, ze ci mam vypadky zo strojariny, lebo scandium sa mi nezdala byt odroda carbonu...
Inak, viete kto scandiove zliatiny vynasiel? Nasi sovietski osloboditelia, pre vojenske ucely
jj, mudro vravis chlapce. Kedysi som to studoval... Lapierre 310 ma na chvilu zmiatol tym, ze napisal ze X-C510 ma carbonovy ram, tak som pozeral ci nahodou frantici nepouzivaju scandium ako obchodny nazov pre nejaky carbon
Vcera som uz googloval, ze ci mam vypadky zo strojariny, lebo scandium sa mi nezdala byt odroda carbonu...
Inak, viete kto scandiove zliatiny vynasiel? Nasi sovietski osloboditelia, pre vojenske ucely
ten ram bol na modeli roku 2007 carbonovy a teraz 2008 uz dali scandium namiesto carbonu o tom bola rec a ja som nevedel ze on ide kupovat model 2008 ja som myslel ze ide kupovat 2007
ale oni ho zmenili len na 510 na vyssich modeloch ostal carbon a 510 vlastne odlahcili o 100 gramov
To vies, zabozruti
ale teraz som zistil ked som biky porovnal ze vlastne ram nebude lahsi ale to robia tie komponenty cize vyrobili akysi prechodny ram medzi hlinikovym a carbonovym
Tisic ludi, tisic chuti... Niekto sme na blondiny, niekto na tmavovlase, kazdemu sa paci nieco ine. Howgh