Kategórie
Bike-tech
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
Akcia GHOST Lanao EQ 27.5 dámsky bicykel, pearl red gloss/pearl purple matt
od 699 €
MOC 869 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
-13% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, Light Grey/Black Matt
599,90 €
-13%
MOC 779 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 40 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
FORCE Basic C5.6 28" - 1 1/8" A odpružená vidlica čierna matná, 50 mm
59,99 €
MOC 67,99 €
savings RockShox Rudy Ultimate Race Day A1 28"odpružená vidlica, 30 mm
434 €
savings
MOC 1 019 €
savings RockShox Paragon Gold TK A1 Solo Air Disc 28" odpružená vidlica, 65 mm
197 €
savings
MOC 325 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 45 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
savings SR SUNTOUR NEX-DS HLO 700C 63 TS odpružená vidlica, 63 mm
59,90 €
savings
MOC 89 €
-20% RockShox Rudy Ultimate Race Day 2 28" odpružená vidlica, 30 mm, gloss black
809 €
-20%
MOC 1 009 €
-20% RockShox Rudy Ultimate RaceDay2 28" odpružená vidlica, 30 mm, offset 51 mm, electric red
809 €
-20%
MOC 1 009 €
Trasa na CMAPS
Nešiel. Ale som presvedčený, že to končí na lúke. Možno sa tam skočím pozrieť cez víkend.
Tú bublinu som dal to toho linku hore (TOS-Bukovinská skala), aby sa tá trasa vycentrovala a je to práve v tých miestach, na ktoré sa yankoo pýtal.. Na tej spomenutej lúke som prešiel krížom a dostal som sa na zelenú a po nej som prešiel na modrú.
Obchádzka 1 (CMAPS link) je úplná katastrofa. Skoro na konci cesty som odbočil vpravo a chodníkom sa dalo ísť ďalej. Ale tlačenie ešte horšie ako originál cesta po modrej.
Obchádzka 2 (CMAPS link) je menšia katastrofa. Na konci cesty nepokračuje žiadny chodník a tlačil som cez les. V sedle sa nedalo pokračovať. Na zvážnicu som sa napojil v časti, odkiaľ som pokračoval v sedle. Od lúky som šiel tak, ako šiel sranki.
Obchádzka 3 (CMAPS link) sa dá, aj keď som tlačil. (To je v pôvodnom linku a spomenul to aj sranki.)
Originál (CMAPS link) pre úplnosť originál trasa po modrej.
Ak niekto prejde aspoň časť po originálnej trase, pôjde po obchádzke 3 len zo zvedavosti. Prípadne ak ide od Kubrice.
Ja dnes, Luborca - Lipovec - Javornik - Bylnica - Vrsatec - Tepla.
Javornik po modrej od Lipovca sa da vyslapat,v najstrmsich usekoch sa turisticka znacka staca a stupa miernejsie,aj ked vyjazdene je to priamym smerom hore.V sedle Biely vrch na Vrsatci som sa minal s bikerom,nebol niekto tunajsi?
Inak ta horucava ma pri navrate znicila,taky vystaveny som uz davno nebol.
A keby niekto hladal aj v tychto horucavach blato,dam tip
blato by som si tipol, že na zjazde z Vršatca
V tom strmaku za Omsenskou babou,ako tlacim bike,tak rozmyslam,ze to by bolo o hubu ist opacnym smerom-dolu,a chvilu potom sa tam par metrov odo mna skydal turista,co schadzal dolu:)
GPX z Locusu,ale su tam nejake ustrelene hodnoty.
Keď si to spomenul... V piatok som bol na Omšenskej babe a napadlo ma, že pri pohľade na Baske vlastne nevidno Baske, ale Žihľavník. Rozdieľ vo výške je 2m, takže Baske nie je možné vidieť.
V tej súvislosti ma napadlo, či dubnický maratón zmenil trasu preto, lebo už chcel organizátor zmenu, alebo niekto nedal povolenie. Napríklad staviteľ tejto diaľnice.
Tou cestou som par raz siel az do toho sedielka a stretnut tam traktor nebolo vynimocne.
Problem s vlastnikmi by som videl smerom na Kopanicu,tam uz po mne aj kricali.
Už som viac krát zachytil výraz "Siran", ale netuším kde to je a ako sa to píše. V každom prípade som to fotil na konci tej asfaltky a ten link je tiež poloha na konci tej asfaltky. A tam aj končilo spevňovanie cesty. Predpokladám, že opačným smerom ide až dolu do ZVS-ky.
Ale táto zvážnica je už spevnená až celkom po vrch a pripravená na asfaltovanie.
A čo na teba kričali, čo sa im nepáčilo? Keď budem mať zase chuť čosi zisťovať, tak sa pôjdem pozrieť aký je zákaz vjazdu od Prejtej.
Vsak aj organizatori maratonu stiahli gpx trasy hned po maratone zo stranky,ze na podnet vlastnikov pozemkov kadial sa prechadzalo.