planujem kupovat novu hydraulicku brzdu a az som sa zdesil ked mi v servise povedali ze naplnenie a odvzdusnenie bude stat cez 20E. je to normalna cena? preto sa pytam.. ma niekto navod pripadne vie poradit ako nacvaknut hadicku, naplnit kvapalinou a odvzdusnit? jedna sa o prasa xt, hadica je originalna a packa je stara DC. pripadne.. je v nitre niekto sikovny a ochotny ?
vraciam sa k platničkám . po približne 24 km sedia . koleso pri rozmere kotúča 160 cm ide do šmyku . lepidlo zatiaľ drží , nič nepíska . to je len zatiaľ , ako test . ešte sa uvidí ako dlho vydržia .
na fotke je lepidlo . schne to asi 12 hodín . či bude to pravé to zistím časom pri brzdení . pre istotu mám náhradné zo sebou .
vyrezal som to pilkou na železo , obrúsil na brúske a plochy som zarovnal brúsnym papierom . približne 40 minut práce v dieľni . na kolene sa to nedá .
ešte sa vrátim k tomu lepidlu . moc mu neverím či znesie . elfix je roky otestovaný a vyskúšaný na škodováckych platničkách . elfix - sú dva druhy a schne to od 24 do 48 hodín.
robené platničky sú na zadnom kolese z bezpečnostných dôvodov . je to ako testovacia časť . pri mojej váhe 124 kg a 190 cm , preferujem výlučne prednú brzdu .
K tomu lepeniu oblozenia.Ked medzi nosny plech a kotúč vlozite treci material tak je 50:50 odkial to ustreli, teda je na oboch plochách rovnaka trecia sila. Ak to lepidlo zlepsi adheziu medzi nosným plechom a oblozenim oblozenie ostava na plechu a šmyka sa po kotuci
Vtip je v tom ze to lepidlo nemusí byť nijak silne musi byť termostale a to epoxidove lepidla pri trebars 200°C rozhodne nie su.
V 90tych rokoch som servisoval Babety a vtedy doniesol šefko z Kolarova na repasaciu trecich spojok pasy oblozenia ak tomu leidlo v neoznacenej flasticke. Nieco ako chemopren alebo Hermosal. Prilepeny kusok oblozenia sa fixol viazacim drôtom, neskor v pripravku a cela pakňa sa dala vypalit na platnicku elektrickeho varica.
Žiadna veda.Ziadna reklamácia az kym sa neminulo "origo" lepidlo a nudzovo som pouzil spomínaný elfix.Tie mi prisli hadam vsetky omlatit o hlavu...
elfix - dvojzložkový , žltá a čierna . po zmiešaní farba khaki . teraz má inú farbu , ale stačí si vybrať podľa vlastností https://www.najnakup.sk/epoxidove-lepidla
ide mi o životnosť , kvalitu a hlavne o spoľahlivosť v kritických situáciách . prachy v tom nie su . poniektoré platničky obsahujú malé častice kovu , či už železo hliník alebo meď . to zničí životnosť kotúča aj samotnú platničku . určite si každý deň nekontroluješ platničky v akom sú stave . sadneš a ideš. ani na aute to nikto nepozerá . lamela zo spojky neobsahuje žiadne kovy a šetrí prítlačný tanier , tak bude šetriť aj brzdový kotúč . ak teda neviem čo ma na cestách čaká to aby som nosil zo sebou kombinačky ,platničky ,dušu alebo aj plášť. spoľahlivosť a pohodlie je na prvom mieste . aké majú platničky zloženie to nikto nevie . keramické , po prípadne papierový prach zmiešaný s malými časťami kovu . to sa nikdy nedozvieme .
Porovnavat brzdu a spojku je ako porovnať steak a parky zo separatu...
Ked sa rozhliadnes po svete zistis ze brzdove kotuce hodne trpia koroziou a tie kovove castice v brzdovom oblozeni su pridane koli cisteniu.A je to vlastne o tom ci na plechovke tie kotuce zhrdzaveju alebo sa zoderu.A výrobca co sa snazi tento mix nejak rozumne nastavit este musi brat do uvahy aj rozne uzivatelske navyky ci sa jedna o staticke auto zo sidliska pouzivane ako nakupna taska alebo prostriedok postpubertalneho zozvažača pizze....
Spojka ani zdaleka tak netrpí koroziou.A druha vec je ze brzda je v šmyku prakticky celu svoju životnosť preto oblozenie obsahuje značne množstvo mazacieho grafitu, kdežto spojka len v nepatrnom pomere,najma na sklonku života. Preto pouzitie spojkoveho oblozenia na brzdy je,korektne napísané nerozumne...
výrobca potrebuje hlavne zarobiť a mať čo najmenšie náklady . to je môj názor . kto si čo vylepší , alebo kúpi je jeho vec . berem do úvahy aj tvoj názor . nikto nie je dokonalý . však čas ukáže , čo sa môže a čo nie .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyrezal som to pilkou na železo , obrúsil na brúske a plochy som zarovnal brúsnym papierom . približne 40 minut práce v dieľni . na kolene sa to nedá .
ešte sa vrátim k tomu lepidlu . moc mu neverím či znesie . elfix je roky otestovaný a vyskúšaný na škodováckych platničkách . elfix - sú dva druhy a schne to od 24 do 48 hodín.
93°C...
Osobne tiež rád robím rôzne DIY vychytávky, ale s brzdami sa nesranduje.
Syn tu má Sram brzdy s DOT 5.1 a ja mám v v dielni len DOT 4. Môžem ju použiť? Či radšej nie?
Vtip je v tom ze to lepidlo nemusí byť nijak silne musi byť termostale a to epoxidove lepidla pri trebars 200°C rozhodne nie su.
V 90tych rokoch som servisoval Babety a vtedy doniesol šefko z Kolarova na repasaciu trecich spojok pasy oblozenia ak tomu leidlo v neoznacenej flasticke. Nieco ako chemopren alebo Hermosal. Prilepeny kusok oblozenia sa fixol viazacim drôtom, neskor v pripravku a cela pakňa sa dala vypalit na platnicku elektrickeho varica.
Žiadna veda.Ziadna reklamácia az kym sa neminulo "origo" lepidlo a nudzovo som pouzil spomínaný elfix.Tie mi prisli hadam vsetky omlatit o hlavu...
Ked sa rozhliadnes po svete zistis ze brzdove kotuce hodne trpia koroziou a tie kovove castice v brzdovom oblozeni su pridane koli cisteniu.A je to vlastne o tom ci na plechovke tie kotuce zhrdzaveju alebo sa zoderu.A výrobca co sa snazi tento mix nejak rozumne nastavit este musi brat do uvahy aj rozne uzivatelske navyky ci sa jedna o staticke auto zo sidliska pouzivane ako nakupna taska alebo prostriedok postpubertalneho zozvažača pizze....
Spojka ani zdaleka tak netrpí koroziou.A druha vec je ze brzda je v šmyku prakticky celu svoju životnosť preto oblozenie obsahuje značne množstvo mazacieho grafitu, kdežto spojka len v nepatrnom pomere,najma na sklonku života. Preto pouzitie spojkoveho oblozenia na brzdy je,korektne napísané nerozumne...
Celý svoj produktivny život predávam svoju pracu vo viac či menej umasteých montérkach z čoho vyplýva že nie som ITčkar...