scheduleNaše predajne a otváracie hodiny local_shippingDoručenie a osobné odbery fungujú normálne
Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Titici ALL-IN 28 bicykel, chocolate/black matt

3 599 
Našiel si lepšiu cenu?
Prevedenie
business
Chceš si bicykel pred kúpou nezáväzne vyskúšať? Zvoľ si osobný odber a rozhodni sa na mieste.
Služby k nákupu tohto produktu
build Osobný odber s poskladaním a garančným servisom zdarma
local_shipping Poštovné alebo dovoz bicykla zdarma
payment Nákup na splátky  Vypočítaj si splátky

Titici ALL-IN 28 bicykel

Úroveň a kvalita výbavyhelp

Pre pravidelné a dlhšie jazdy

Vhodné pre nadšených cyklistov, ktorí radi zo sedla bicykla spoznávajú blízke aj vzdialené okolie. Komponenty majú dostatočnú výdrž a zvládnu aj pravidelné jazdenie a tréning v ľahkom teréne, spevnených a nespevnených cestách.

Špecifikácia

Rám
Dedacciai Custom DB zliatina
Vidlica
TITICI Gravel Disk Full Carbon ACR
Radenie
SRAM Apex 1
Pre pravidelné a dlhšie jazdy
Prehadzovačka
SRAM Apex 1
Pre pravidelné a dlhšie jazdy
Kazeta
SRAM PG-1130 11-42T
Pre nenáročné a občasné jazdy
Reťaz
SRAM PC 1110 11-rýchl.
Kľuky
SRAM Apex 1 GXP, 170 mm, 42T
Pre pravidelné a dlhšie jazdy
Brzdy
SRAM Apex 1
Pre pravidelné a dlhšie jazdy
Kolesá
Fulcrum Rapid Red 900
Plášte
Pirelli Cinturato Gravel RC Classic 700x40C
Sedlovka
Deda Elementi ZERO 31.6 mm
Sedlo
Selle Italia NOVUS EVO BOOST TI316
Predstavec
Deda Elementi SuperBox 100 mm
Riadidlá
Deda Elementi GRAVEL100 420 mm
Omotávka
Deda Elementi

Detaily produktu

Pohlavie Pánske, Unisex
Modelový rok 2023
Sada SRAM Apex
Počet prevodov 1x11
Brzdy Kotúčové hydraulické
Priemer kolies 28"
Materiál hliník
Veľkosť S, M, L, XL
Farba chocolate/black matt
Vidlica Pevná
Materiál kolies Hliník
ID produktu 257900
Unboxing: Titici ALL-IN - aj hliník môže byť exkluzívny

Hľadáš niečo, čo nemajú všetci, niečo, s čím budeš vytŕčať z davu? Ak máš rád ručnú prácu a ceníš si netuctový prístup k technológiám, pozri sa na tento gravel.

Talianska značka Titici prináša v spolupráci s výrobcom hliníkových rúrok Dedacciai ručne zváraný gravelový rám s vnútorným vedením kabeláže. Je doplnený karbónovou vidlicou vlastnej konštrukcie. Radiace bowdeny 11-rýchlostného pohonu a hydraulické hadice bŕzd sú integrované priamo do predstavca.

Model ALL-IN je určený na jazdu po spevnených aj nespevnených cestách. Vyrába sa vo veľkostiach S, M, L a XL, nám sa do unboxingu dostala veľkosť L a teraz sa pozrieme na detaily jeho výbavy.

Špecifikácia

  • Rám: Dedacciai Custom DB zliatina, dvakrát zoslabovaný
  • Vidlica: Titici Gravel Disk Full Carbon ACR, celokarbónová
  • Radenie: SRAM Apex 1
  • Prehadzovačka: SRAM Apex 1, 11-rýchlostná
  • Kazeta: SRAM PG-1130, rozsah 11 - 42 zubov
  • Reťaz: SRAM PC-1110
  • Kľuky: SRAM Apex 1 GXP, dĺžka 170 mm, prevodník 42 zubov
  • Brzdy: SRAM Apex 1
  • Kolesá: Fulcrum Rapid Red 900, bezdušové
  • Plášte: Pirelli Cinturato Gravel RC Classic, rozmer 700x40C
  • Sedlovka: Deda Elementi ZERO, priemer 31,6 mm
  • Sedlo: Selle Italia NOVUS EVO BOOST TI316, titánové ližiny
  • Predstavec: Deda Elementi SuperBox, dĺžka 100 mm
  • Riadidlá: Deda Elementi GRAVEL100, šírka 420 mm
  • Omotávka: Deda Elementi

Geometria

geometria rámu TITICI ALL-IN

Unboxing

Z krabice opatrne vyberieme dobre chránený rám a hneď ho uchytíme do montážneho stojana. Odbaľovanie penovej ochrany budeme vykonávať postupne, ako budeme prechádzať jednotlivé montážne úkony. Nabudúce to už snáď bude recyklovaný materiál…

TITICI ALL-IN
bicykel TITICI ALL-IN
Kokpit je tentokrát poskladaný a nasadený na krku vidlice. Vo veľkosti L má šírku 420 mm, je doplnený koženou omotávkou Selle Italia. V pôvodnej špecifikácii figurovala klasická EVA omotávka od výrobcu Deda Elementi.

Riadidlá aj predstavec sú však od spomínaného výrobcu. Ten má spoločnú minulosť práve s výrobcom rúrok pre bicykle Dedacciai. Totiž Deda Elementi bola súčasťou spoločnosti Dedacciai, kým sa v roku 1999 osamostatnila, aby mohla svoju vášeň pre cyklistiku ďalej rozvíjať. Tento rozvoj vyústil napríklad aj do predstavca SuperBox s dĺžkou 100 mm, ktorý umožňuje viesť kabeláž vnútrom.

Deda Elementi SuperBox
Deda Elementi SuperBoxDeda Elementi SuperBox

Presunieme sa ku sedlovej rúrke, kam upevníme sedlovku Deda Elemeti ZERO s priemerom 31,6 mm. Nedá sa nespomenúť to, ako sedlo Selle Italia Novus EVO s nubukovým poťahom ladí s omotávkou. Pozrieme sa na to trochu nižšie, keď bude ALL-IN poskladaný.


V ďalších krokoch sa pustíme do montáže kolies. Pri zadnom kolese tomu predchádza ešte montáž prehadzovačky. Potom pomocou pevnej osky upevníme zadné koleso a to isté urobíme aj vpredu.

TITICI ALL-IN

Ak majú Taliani pre niečo skutočný cit, je to dizajn. Omotávku a sedlo sme už spomenuli, no aj zvyšok bicykla stojí za to. Hnedý rám, označený ako „Chocolatte“, vkusne dopĺňajú plášte Pirelli Cinturato s hnedou bočnicou. Kontrastom je potom čierna vidlica a do čierna ladené komponenty. Gravelu tento typ zemitých farieb skutočne sedí a dizajn patrí z nášho pohľadu jednoznačne medzi tie vydarené. Celkovému dobrému dojmu prispieva aj „uprataná“ kabeláž.

TITICI ALL-IN chocolate/black mattTITICI ALL-IN chocolate/black matt
TITICI ALL-IN chocolate/black matt
Načrtli sme už obutie v retro štýle. Plášte Cinturato Gravel RC s bočnicou Classic majú rozmery 700x40C, čo je zároveň aj maximálny odporúčaný rozmer plášťov pre tento bicykel. Sú obuté na kolesách Fulcrum Rapid Red 900 DB s vnútornou šírkou ráfika 22 mm. Kolesá boli vyvinuté cielene na gravel bicykle, čomu zodpovedá ich odolnosť a je možné ich použiť aj ako bezdušové.

kolesá Fulcrum Rapid Red 900, plášte Pirelli Cinturato Gravel RC Classic 700x40Ckolesá Fulcrum Rapid Red 900, plášte Pirelli Cinturato Gravel RC Classic 700x40C

Pohon bicykla tvorí jednoprevodníková sada SRAM Apex 1. Ak to rozmeníme na drobné, skladá sa z kazety SRAM PG-1130 s rozsahom 11 - 42 zubov, kľúk s dĺžkou 170 mm (pre veľkosť L) a 42-zubového prevodníka. Spája ich reťaz SRAM PC-1110, ktorú presúva hore-dole šalter SRAM Apex 1. Z rovnomennej sady sú aj hydraulické brzdy spolupracujúce so 160 mm brzdovými kotúčmi SRAM Centerline s priemerom 160 mm vpredu aj vzadu.

TITICI ALL-IN unboxing
TITICI ALL-IN

Karbónová vidlica pochádza z inžinierskych návrhov výrobcu Titici, ktorý karbón v rôznych podobách spracúva vlastným spôsobom s pomaly polymerizujúcou živicou. Živica tak získava dosť času na dostatočné nasýtenie karbónových vlákien a pracovníci dosť času na precízne položenie vrstiev do formy. Karbónová vidlica Titici Gravel Disk Full Carbon ACR umožňuje vďaka prítomnosti úchytov montáž nosičov na batožinu, čo sa iste hodí, ak sa rozhodnete vyraziť za niekoľkodňovým dobrodružstvom.

TITICI Gravel Disk Full Carbon ACR
Určite vás zaujíma aj hmotnosť tohto gravelového bicykla. Bez pedálov vo veľkosti L je to 10,21 kg.

hmotnosť bicykla TITICI ALL-IN - 10,21 kg

Fotogaléria

TITICI ALL-IN chocolate/black matt, Deda Elementi SuperBox, Deda Elementi GRAVEL100TITICI ALL-IN chocolate/black matt
TITICI ALL-IN chocolate/black mattTITICI ALL-IN chocolate/black matt, Selle Italia Novus EVO Nubuk
TITICI ALL-IN chocolate/black mattTITICI ALL-IN chocolate/black matt

Titici ALL-IN ukazuje, že aj hliníkový bicykel môže byť ľahký a vhodný napríklad aj na preteky. To je totiž jedna z vecí, ktorú tento taliansky výrobca dáva do každého svojho bicykla - pretekárskeho ducha. Vyraz na preteky, trénuj alebo skrátka len tak jazdi.

Taliansky rukopis nájdeš v zliatine rúrok, ručnom zváraní, spracovaní karbónu a v neposlednom rade aj v dizajne. Odporúčaná cena bicykla je 3 599 €, nájdeš ho v našom MTBIKER shope.

Využi služby MTBIKER – Bikefitting a doručenie bicykla

V MTBIKER centre Hrádok, v MTBIKER Bratislava a v MTBIKER Žilina máme profesionálne vybavenie pre nastavovanie a optimalizáciu posedu s názvom Bikefitting. Ide o službu, ktorá na základe individuálnych fyziologických daností každého jazdca určí správne nastavenie posedu. V prípade, že sa rozhodneš využiť túto službu, detailné informácie o spôsobe objednania, druhoch merania, cenách a zľavách až do výšky 100 % nájdeš v sekcii Bikefitting na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom e-shope alebo osobne v predajniach, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v showroome v Bratislave, Žiline alebo v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Všetky bicykle ponúkané na MTBIKER shope sú nové, nejazdené, od oficiálneho distribútora a s plnou zárukou. Viaceré značky dokonca ponúkajú po registrácii doživotnú záruku na rám. Všetok záručný servis vykonávame v MTBIKER predajniach po osobnom doručení alebo po zaslaní bicykla (alebo jeho časti) kuriérom.

Náš postup expedície bicyklov je nasledovný:
  1. Bicykel je vybratý z krabice od výrobcu.
  2. Bicykel je poskladaný, skontrolovaný a nastavený (prehadzovač, prešmykač, tlmič, vidlica, kolesá...)
  3. Bicykel je opatrne zabalený naspäť do krabice a odoslaný
  4. Ak si bicykel objednáš na osobný odber alebo dovoz domov, bicykel Ťa bude čakať poskladaný a skontrolovaný
  5. Ak si bicykel objednáš kuriérom na svoju adresu, doma treba urobiť nasledovné:
    1. Bicykel vybrať z krabice a opatrne odstrániť ochranné fólie a materiál
    2. Namontovať riadítka do predstavca (1 minúta, potrebný je imbusový kľúč 4 alebo 5 mm).
    3. Namontovať predné koleso do vidlice (1 minúta, bez potreby náradia ak má bicykel rýchloupinák).
    4. Uvoľniť skrutky na hlavovom zložení, zarovnať predstavec s kolesom, dotiahnuť vrchnú skrutku na krku vidlice a následne dotiahnuť hlavové zloženie (2 minúty, potrebný je imbusový kľúč 4 alebo 5 mm).
    5. Namontovať pedále do kľúk, pričom treba namazať závit pedálu a opatrne namontovať správnou stranou (1 minúta, potrebný je imbusový kľúč 8 mm alebo 15 mm francúzsky kľúč).
    6. Namontovať sedlovku do rámu (10 sekúnd, bez potreby náradia ak má rám rýchloupinák).
    7. Dofúkať pneumatiky a prípadne vidlicu a tlmič na požadovaný tlak (2 minúty, potrebná je pumpa).
    8. Skontrolovať dotiahnutie imbusov a rýchloupinákov (2 minúty, potrebný je imbusový kľúč 4 a 5 mm).
    9. Vyraziť na testovaciu jazdu! S bicyklom zaobchádzaj opatrne, kým si na seba zvyknete. Ak má bicykel kotúčové brzdy, od novoty bude ich výkon obmedzený - svoj plný výkon nadobudnú po 4-5 silných brzdeniach z vyššej rýchlosti.
Ilustračné video k nastaveniu bicykla:

Hodnotenie 0/5

(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
(0 hodnotení)
Pridaj svoje hodnotenie
Za každé tvoje hodnotenie získavaš body do vernostného systému

comment Hodnotenia

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne hodnotenia

Formulár sa odosiela
Pridaj hodnotenie
Formulár sa odosiela

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
Titici je talianska značka, známa svojimi vysoko výkonnými bicyklami. Spoločnosť TITICI v roku 1961 založil Luciano Brunetti v talianskom Rossano Veneto. Etablovala sa ako významný hráč v cyklistickom priemysle, najmä v oblasti bicyklov z uhlíkových vlákien vyrábaných na zákazku. Filozofia spoločnosti TITICI sa točí okolo inovácií, remeselného spracovania a hlbokého pochopenia potrieb cyklistov. Značka je hrdá na svoju dôkladnú pozornosť venovanú detailom.

Všetko o nákupe u nás

Tu nájdeš odpovede na tvoje otázky ohľadom dopravy, platby, bezpečnosti a mnoho iného.

K tomuto produktu sa môžu hodiť

Prečo nakupovať u nás

Spoznaj výhody nákupu

Prečo nakupovať u nás

Viac info o nákupe

900 000+ objednávok

Sme najväčší cyklistický e-shop na Slovensku overený desiatkami tisíc spokojných zákazníkov.

Jedinečný zákaznícky servis

Sme k dispozícii cez email, chat, telefón alebo osobne v MTBIKER centre.

Aktívne podporujeme cyklistiku na Slovensku

Aj vďaka Tvojej objednávke podporujeme rozvoj cyklistiky.

Bezpečný nákup a metódy platby

Proces platby je bezpečný a ponúkame Ti široké možnosti.

Vernostný systém

Odmeníme Ťa za nákup a takisto za kvalitné príspevky v MTBIKER fóre, e-shope, výjazdoch a fotogalérii.

MTBIKER centrum a showroom

Navštív nás v predajni s pump-trackom pri trailoch alebo v historickej budove v centre Bratislavy.

Viac info o nákupe
navigate_before navigate_next
keyboard_arrow_up contact_support