Keď sa povie odrážalo, veľmi často si predstavíme niečo jednoduché a plastové. No Kellys použil pri modeli Kiru odlišný prístup, čo prináša zaujímavé možnosti a náš mladý ich mohol overiť.


V auguste 2021 sa k nám dostal model Kellys Kiru Race, ktorý stále dobre slúži. Po maličkom plastovom odrážadle bol spoločníkom pri prvých výjazdoch mimo domu a mladému odhalil aj čaro jazdenia mimo asfaltové cesty. Pri veciach určených pre deti sa vždy hľadí v prvom rade na cenu, pretože ako dobre vieme, deti rýchlo rastú a nesprávajú sa úplne šetrne. Rovnako ale túžia po všetkom, čo vidia pri svojich rodičoch. Nakoniec sa ukázalo, že sa na to dá pozerať aj inak a kvalitné spracovanie má viacero výhod. A niekoľko základných doplnkov, ktoré Kellys rovnako ponúka, výrazne pomôže s celkovou bezpečnosťou.

Model Kellys Kiru Race nájdete aj u nás na MTBIKER shope v rôznych farbách, bez zadnej brzdy alebo cenovo dostupnejšiu alternatívu, model Kite 12 bez brzdy, alebo vo verzii s brzdou.

Ak sa vám video páčilo, pozrite sa aj na ďalšie v našom playliste a nezabudnite nás podporiť svojím odberom.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Giro Coalition Spherical – celý deň vo full face prilbe? PR článok

Giro Coalition Spherical – celý deň vo full face prilbe?

Giro Coalition svojimi unikátnymi vlastnosťami nastavuje nový štandard pre ľahkú full face prilbu. Poď sa spolu s nami pozrieť na to, čo ju robí takou výnimočnou.
Video: Čo zvládne roboticky zváraný Kellys Theos R50?

Video: Čo zvládne roboticky zváraný Kellys Theos R50?

Slovenský výrobca bicyklov Kellys prišiel v tejto sezóne 2023 s novinkou – Theos R50. Nový elektrobicykel si užije najmä táto skupina jazdcov.
Test: ABUS YouDrop FF – prilba pre odvážne deti

Test: ABUS YouDrop FF – prilba pre odvážne deti

Rodičia cyklisti skôr či neskôr prilákajú k tomuto krásnemu športu aj svoje deti. S tým sa samozrejme spája aj určitý faktor strachu a tak sa často snažíme svoje deti ochrániť najlepšie, ako vieme.
keyboard_arrow_up