Bicykle prispôsobené pre ženy

Cyklistika je šport pre všetkých. Teraz potešíme to nežnejšie pohlavie, keďže sa pozrieme na bicykle, ktoré môžu ženám padnúť do oka...či už do mesta alebo na traily.

Giant Pique 29” 2

Ak hľadáte celoodpružený bicykel určený na traily a cross-country, tak je tu Pique 2 s 29” kolesami od značky Giant. Hlavnými výhodami bicykla sú odolnosť, schopnosti a stabilita. Odolný hliníkový rám ALUXX triedy SL pre dobrodružstvá, schopnosť prechádzať veľmi ľahko terénom s vyladenou geometriou Maestro pre ženy a stabilita v technickom teréne s 2,4 širokými pneumatikami. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 2 700 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


Canyon Neuron 7 WMN

Celoodpružený bicykel od značky Canyon pod modelovým názvom Neuron 7 WMN. Tento bicykel je určený najmä do terénu, kde si hravo poradí aj s technikou a strmými zjazdami. Zaujímavé komponenty, ktoré môžeme vyzdvihnúť, sú vidlica FOX 34 Performance, radenie Deore XT 1x12 a štvorpiestikové brzdy Shimano MT7120. Výhodou je tiež vnútorné vedenie bowdenov a odolná konštrukcia ložísk. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 2 700 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


Kellys Vanity 90 29”

Značka Kellys a jej 29” model Vanity 90 v krásnej tyrkysovej farbe. Tento pevný bicykel s lady sport geometriou je určený prevažne na mestské jazdenie popri hrádzi, ale i na ľahké lesné cestičky. Nájdete tu osadenú vzduchovú odpruženú vidlicu SR Suntour XCR32 so zdvihom 100 mm. Pre bezpečnosť zase hydraulické, kotúčové brzdy Shimano MT200 a Deore radenie 1x12. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 950 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


CTM Charizma 6.0 29”

Dámsky bicykel Charizma 6.0 s moderným dizajnom a samozrejme charizmou. Možnosť si vybrať z variantov 27,5” alebo 29” kolies. Geometria je prispôsobená ženám, takže ani dlhšie výjazdy nebudú problém. Odpružená vidlica RockShox Judy so 100 mm zdvihom sa postará o komfort a naopak o bezpečie spoľahlivé hydraulické brzdy Shimano MT200. Výhodou je ergonomické a pohodlné sedlo Selle Royal. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 950 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


Lapierre Xelius SL 5.0 disc

Pre ženy, ktoré majú rady cestnú cyklistiku, predstavujeme Xelius SL 5.0 od značky Lapierre. Ak hľadáte výborný pomer medzi cenou, výkonom, hmotnosťou a výbavou, je to zaujímavá možnosť. Powerbox technológia zabezpečuje prenos sily vpred a vrstvenie karbónu SuperLight prináša nízku hmotnosť a extra komfort pre maximálny výkon. Hmotnosť modelu činí iba 8,5 kilogramu. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 2 700 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


Ghost Lanao Base 26”

Ak hľadáte bicykel na každý deň a výlety, tak je tu séria Lanao, určená pre ženy. Ponúka kvalitné komponenty a odolné rámy. Tento bicykel vyniká v ľahkej ovládateľnosti. Primárnym účelom je nenáročný terén a 26-palcové kolesá sa hodia aj pre extra nízke dámy. O odpruženie sa stará vidlica SR Suntour so zdvihom 100 mm. Brzdný účinok zabezpečuje Shimano MT200 a o dobrý grip sa postarajú plášte Mitas Ocelot. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 550 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


MARIN Wildcat Trail 3

Bicykel s pevným rámom určený už podľa názvu na trailové šantenie od značky Marin. Marin vyrába bicykle hlavne pre zábavu, tak je to aj pri tomto modeli. O hladký chod sa stará vidlica SR Suntour XCM 120 mm. Priechodnosť a zároveň vysokú obratnosť zabezpečia 27,5” kolesá s plášťami o šírke 2,25. Dole kopcom sa môžete spoľahnúť na hydraulické brzdy Tektro M275. Cena tohto bicykla sa pohybuje okolo 700 €. Viac info nájdete na stránke dodávateľa.


Z hľadiska aktuálnej situácie si dovozca vyhradzuje právo meniť špecifikácie jednotlivých bicyklov na základe aktuálnej dostupnosti komponentov. Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov. Za rozdiely sa ospravedlňujeme. Je to jediná možnosť, ako vám v aktuálnej sezóne ponúknuť bicykle.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
Bicykle pre tých náročnejších PR článok

Bicykle pre tých náročnejších

Máme cenovo dostupné bicykle pre začiatočníkov na občasné výjazdy, aj také s dobrým pomerom ceny a výbavy. No a potom sa dostávame do kategórie, ktorá je určená tým náročnejším.
Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou PR článok

Cestné bicykle do 3 000 € - prvé kilometre s radosťou

Tritisíc eur je suma, za ktorú si už dokážeš zaobstarať naozaj slušný cestný bicykel. Aké modely stoja za zváženie?
keyboard_arrow_up