Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.

Suunto Vertical - 599 €

Suunto Vertical gps hodinky
Hodinky Vertical využiješ nielen pri bicyklovaní, behu, turistike, plávaní či lyžovaní. Ponúkajú až cez 90 rôznych športových režimov pre začiatočníkov aj pokročilých športovcov. V horách ti výborne poslúžia vstavané mapy aj predpoveď počasia s búrkovým alarmom. Spoliehať sa môžeš tiež na barometrický výškomer, dvojpásmové GPS/Glonass a kompas. Odolné, armádou testované hodinky Suunto Vertical nájdeš v troch farbách za MOC 599 € v našom MTBIKER shope.

Osprey Raptor V2 - 131 €

Osprey Raptor V2
Jeho primárnym revírom sú hory, lesné cesty a traily. Jeho poslaním je zabezpečiť všetko potrebné pre bikera, ktorý sa nebojí ani celodenného jazdenia v trail centre alebo zdolávania hrebeňoviek od východu do západu slnka. Pitný režim zabezpečí 2,5 l rezervoár s magnetickým uchytením hadice, ktorý je súčasťou balenia. Pri tlačení bicykla do strmého kopca uchytíš prilbu pomocou systému LidLock. Odvetranie zabezpečí systém Airscape. MOC je 171 €. Nájdeš ho v MTBIKER shope.

Karpos POLARTEC - 61,99 €

Karpos POLARTEC
Ideálne rukavice do miernej zimy. Ideálne preto, že je jedno, či holduješ bežeckému lyžovaniu, behu, turistike, alebo bicyklu. Budú ti slúžiť aj vtedy, ak sa vyberieš na prechádzku mestom. To vďaka hrejivej tkanine Polartec s dobrou priedušnosťou, ktorá je veľmi príjemná na dotyk. Na dlani a prstoch nájdeš protišmykovú úpravu. Palec a ukazovák sú naviac upravené tak, aby si mohol ovládať dotykový displej smartfónu. Odporúčaná cena je 64,99 €. Nájdeš ich na MTBIKER shope.

Alpina KACEY - 42,99 €

Alpina KACEY
Kacey, to sú športové okuliare a módna klasika v jednom. Môžeš s nimi pokojne vyraziť na turistiku do hôr či sadnúť do mesta na kávu počas spoznávania novej krajiny. Farby zrkadlových šošoviek sú zladené s vnútrom rámu a spolu s jeho moderným tvarom tvoria športovo-elegantný vzhľad. Doplnené sú nerozbitnými šošovkami s kvalitným keramickým povrchom, ktoré poskytujú 100 % UV ochranu. Ich odporúčaná cena je 49,99 €. Nájdeš ich v našom MTBIKER shope.

FORCE VISION - 25,99 €

FORCE VISION
Blíži sa čas, keď mnohí po zime vyťahujeme bicykle a začíname naberať prvé kilometre alebo po zimnej pauze opäť dochádzať do práce. Neprefúkavá vesta vo výbave môže byť tým správnym oblečením, ktoré udrží studený vietor, typický pre toto obdobie, aby sa nedostal k tvojmu telu. Trénujúcim cyklistom poslúži najmä v zjazde z kopca, dochádzajúcim zas skoro ráno. Je ľahko zbaliteľná, takže jej stačí miesto vo vrecku dresu. Okrem výraznej žltej ju nájdete v MTBIKER shope aj v čiernej farbe. MOC je 37,99 €.

VAUDE Cyclist - 202 €

VAUDE Cyclist
Parka je medzistupeň medzi bundami a kabátmi. Svoje uplatnenie si nájde u cyklistov, ktorí bicykle používajú ako dopravný prostriedok. Jej dlhší strih ocenia najmä z dôvodu, že chráni aj oblasť panvy. Je veľmi ľahká, zateplená izoláciou Primaloft a opatrená membránou Ceplex Activ. VAUDE je výrobca, ktorému záleží na ekológii. Používa recyklované materiály, ktoré nájdete aj v niektorých častiach tejto cyklistickej parky. V našom e-shope ju nájdete za MOC 252 € v hnedej aj čiernej farbe.

Craft CORE Wool Merino - 78,99 €

Craft CORE Wool Merino
Set oblečenia z merino vlny je výbornou alternatívou pre ľudí, ktorí uprednostňujú prírodné materiály pred tými syntetickými. Ak by si náhodou premokol, poteší ťa, že tento materiál neprestáva izolovať ani vtedy, keď je mokrý. S jeho pohodlným strihom sa rýchlo spriatelíš, ploché švy ťa nebudú tlačiť či škriabať pod batohom ani pri celodennom pochodovaní horami. Kvalitu tohto setu vyskúšal aj náš kolega cepooo v redakčnom teste. Odporúčaná cena setu je 129 €. Nájdeš ho v MTBIKER shope.

Sportful Giara - 58,99 €

Sportful Giara
Univerzálna mikina? Presne tak. Giara je mikina od Sportfulu, ktorú si môžeš obliecť na jarnú prechádzku, môžeš ju použiť ako izolačnú vrstvu pod nepremokavú alebo vetru odolnú bundu. Dobre bude vyzerať, ak ju vezmeš na výjazd mestom, ale využiješ ju aj pri jazde na horskom a gravelovom bicykli. Oceníš tri zadné vrecká, predĺžený golier a v prípade rýchlej zmeny počasia aj kapucňu, ktorú vmestíš pod prilbu. Odporúčaná maloobchodná cena mikiny je 129,90 €. V piatich farbách ju nájdeš v MTBIKER shope.

CTM Bruiser 20 - 11,99 €

CTM Bruiser 20
Bruiser sú určené najmä pre technické disciplíny cyklistiky. Sú vyrobené z polyamidu, čo je vysoko odolný a pritom ľahký materiál, disponujúci dobrým manažmentom vlhkosti. Taktiež dodáva výrobkom vysokú elasticitu, pritom zostáva mäkký na dotyk a príjemný na celodenné nosenie. Špička a päta sú zosilnené pre väčšie pohodlie a ochranu proti oderu. Zadnú časť zdobí logo CTM. Ponožky sú vyrobené na Slovensku, ich odporúčaná cena je 11,99 € a nájdete ich v čiernej farbe na našom MTBIKER eshope.

Viac zaujímavých produktov na všetky disciplíny nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate PR článok

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate

Počasie si z nás robí posledné týždne dobrý deň a zažívame bláznivé podmienky – sneh, dážď aj blato. Akú výbavu zvoliť do takéhoto počasia?
keyboard_arrow_up