V novom video formáte na našich stránkach si ako prvé predstavíme XC raketu Cannondale Scalpel-Si.


Tí, ktorí nás sledujú si zrejme všimli, že v poslednej dobe sme postupne pripravovali novú formu obsahu – videá. Radi by sme teda oficiálne začali a dávame von prvé video s predstavením veľmi zaujímavého biku - Cannondale Scalpel-Si. Radi by sme v tejto forme pokračovali aj ďalej, takže časti budú postupne pribúdať. V úvode sa chceme orientovať hlavne na začínajúcich bikerov a témy budú samozrejme tiež rozličné, kde nebudú chýbať ani rôzne menšie tipy a rady ohľadom vybavenia, oblečenia, či tréningu.

Nemusíte sa báť, nebudem rozprávať len ja, ale už čoskoro sa ukáže aj Henry33 so svojimi servisnými témami a postupne aj ďalší. Na mňa vyšlo to úvodné, ktoré sme robili v podstate aj ako úplne prvé. Jeden by ani nepovedal, že rozprávať takto sólo o biku nie je úplne s „prstom v nose“. Až pri samotnej akcii som si uvedomil, že ešte bude treba veľa práce, aby ste dostali obsah na kvalitnej úrovni . Každopádne, naším cieľom je sa zlepšovať a verím, že aj vy si všimnete postupný progres.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné videá

Video: 10–ročné XC nahradilo nové enduro Marin Alpine Trail Carbon 2

Video: 10–ročné XC nahradilo nové enduro Marin Alpine Trail Carbon 2

Nikdy nie je neskoro na nový bicykel. O to lepšie, ak je to „dreambuild" - vysnený bicykel, na ktorom máte presne tie komponenty, ktoré chcete.
Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Video: MTBIKER na trailoch – KE.CY Košické cyklotraily

Trailcentrum v hlavnom meste východného Slovenska nás príjemne prekvapilo. 12 trailov v rôznych zónach a skvelý prístup z mesta. Raj pre bikerov.
Video: Test úplnej novinky - Marin Rift Zone 2023

Video: Test úplnej novinky - Marin Rift Zone 2023

Aké náročné traily zvládne novinka od značky z Kalifornie? Čo všetko je nové oproti aktuálnemu modelu?
keyboard_arrow_up