boo_boo

Administrátor

Články

Sandwich bike

Sandwich bike

Z času na čas sa na scéne objaví čosi, čo ťažko pomenovať. Čosi, čo by bez riadnej dávky strelenosti a fantázie určite nevzniklo. Kde by sme priestor na takúto „strelenú“ fantáziu našli? Samozrejme v krajine tulipánov a žiadnom inom meste ako Amsterdame. Práve tu sídli spoločnosť Pedal Factory, ktorá na trh prináša pre niekoho dizajnovú bombu, pre niekoho trápny gýč v podobe Sandwichbiku.
Rozhovor s cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom

Rozhovor s cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom

V máji tohto roku vláda SR prijala Národnú stratégiu cyklistickej dopravy a cykloturistiky v Slovenskej republike. O tom, čo sa od mája udialo, čo sa momentálne deje a čo sa ešte len chystá sme sa rozprávali s historicky prvým Národným cyklokoordinátorom, Ing. Petrom Klučkom.
Kúpa veci z bazáru, rady

Kúpa veci z bazáru, rady

Mnohí z nás už na bazároch hľadali či nakupovali bicykle alebo komponenty. Mnohí z nás sa už aj doma tešia z „nového“ biku alebo „nového“ komponentu. Bohužiaľ, nie každý má to šťastie a tak sa z času na čas niekto stane obeťou väčšieho či menšieho podvodu.
Pripravili sme pre Vás teda zopár rád, ako minimalizovať riziko a vyhnúť sa podvodníkom.
Neviditeľná prilba

Neviditeľná prilba

Vadí Vám pri cyklistike prilba? Stláča Vás remienok, tvar prilby nie a nie priľnúť k hlave, cítite s v prilbe nekomfortne. Ak ste doteraz nemali pri ochrane hlavy na výber a trpeli ste, teraz už nemusíte. Riešenie dvoch bikeriek zo Švédska robí z prilby na hlave zbytočnosť. Teda ak máte po ruke voľných 400 €.
Slovensko, svetová cyklistická veľmoc

Slovensko, svetová cyklistická veľmoc

Slovensko ako svetová cyklistická veľmoc? Pre niekoho možno úsmevná poznámka, v skutočnosti však všetko nasvedčuje tomu, že je to tak. Poďme sa spoločne pozrieť na zopár zaujímavých udalostí a čísel, ktoré potešia každého priaznivca cyklistiky na Slovensku.
FlyKly inteligentné koleso

FlyKly inteligentné koleso

Elektrické bicykle pomaly ale isto prerážajú na trh a na cestách ich vidno stále častejšie. Vývoj ide aj v tejto oblasti dopredu a nové technológie prenikajú aj do tejto oblasti. Načo však kupovať celý bicykel ak nám stačí koleso? Presne to si povedal tím dizajnérov a biznismanov v New Yorku a tak Vám môžeme predstaviť horúcu novinku- FlyKly inteligentné koleso.
Okolo Domaše s novým organizátorom, ale rovnakou pohodou a atmosférou

Okolo Domaše s novým organizátorom, ale rovnakou pohodou a atmosférou

Okolie vodnej nádrže Domaša sa stalo rajom pre rekreačných cyklistov. Na tento potenciál sa pred siedmimi rokmi rozhodol upozorniť Martin Pipa z OZ Mega, keď spolu s priateľmi zorganizoval podujatie Okolo Domaše – Osem Tibeťanov symbolizujúcich rovnaký počet zastávok v jednotlivých rekreačných strediskách.
1. ročník BTVT BikeRide iLegal Cupu

1. ročník BTVT BikeRide iLegal Cupu

Uplynulú sobotu (2.11.2013) sa v blízkosti Vranova nad Topľou na bližšie neurčenom mieste :) uskutočnil prvý ročník BTVT ilegal Cupu. Už z názvu vyplýva, že o žiadne masové podujatie s premakaným marketingom nešlo. Miestny trail, ktorý chalani krvopotne stavajú, menia a vylepšujú už takmer dva roky sa na sklonku sezóny konečne dočkal aj súťažných jázd. V zamračenom počasí s troškou blata a riadnou kopou lístia sa na štart postavilo sedemnásť účastníkov, medzi ktorými dominovali miestni borci. Účasť si však nenechalo ujsť ani zopár hostí a dve (pekné) baby.
Okolo Domaše (Osem tibeťanov)

Okolo Domaše (Osem tibeťanov)

Spomínaš na svieži vietor pod prilbou? Na letnú bezstarostnosť a svišťanie zablatených cyklistických gúm po brehoch Domaše? Na priateľov a super atmosféru pri „rozjímaní u tibeťanov"? Na slastný pocit pri guláši v cieli? Na večernú pohodu s priateľmi v rytme zábavy. Chýba ti DOBRÁ akcia?
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up