Sportful HotPack – chlad vás nesmie prekvapiť

Poznáme to všetci - vonku je slnečné počasie a nikomu sa nechce nosiť vrstvy navyše. Práve v tom momente, kedy ste najďalej od domu sa objavia mračná alebo začne vyčíňať vietor. Práve kolekcia HotPack je tým záchrancom, ktorého v týchto dňoch potrebujete.

Skladnosť a funkčnosť - to sú kľúčové črty celej kolekcie Sportful HotPack. Určite poznáte ten pocit, keď sa snažíte vtesnať do zadného vrecka sebe-väčšie kusy oblečenia. Preto potešia rozmery jednotlivých verzií začínajúce na neuveriteľných 50 g. Vďaka vhodne zvoleným materiálom, zabezpečia potrebnú ochranu pred vetrom, miernymi prehánkami, ale aj poriadnym dažďom. Následne môžete veselo pokračovať v jazde ďalej...

Sportful HotPack NoRain Ultralight bunda (5-25 °C)

Tento top model v kolekcii je pripravený na všetko to, čo vás môže počas celého roka prekvapiť. Základom je materiál RainLite, s vysokou mierou nepremokavosti (WP: 20000 mm), ale súčasne aj priedušnosti (MVP: 40000 g/m2/24 hod). Elastická tkanina výborne kopíruje krivky tela, čím prispieva k zvýšeniu komfortu.

Stehy sú kryté a odolné voči vlhkosti, rovnako tak YKK zips. Zadné vrecko či reflexné prvky sú samozrejmosťou. Bunda je dostupná v šedej a fluo-žltej farbe. Hmotnosť bundy je 105 g a cena sa pohybuje okolo 199,90 €.


Sportful HotPack Ultralight bunda (10-25 °C)

Ak je vám aj 100 g naviac príťažou, HotPack Ultralight pozná odpoveď aj na to. 50 g čistej efektivity je to, čo využijete kedykoľvek. Svojimi parametrami je zaradená ako najľahšia a najmenšia cyklistická bunda na svete. Aj napriek týmto extrémnym hodnotám s materiálom Superleggera DWR odoláva vetru a veľmi dobre aj vode.

Na bokoch bundy sú laserom vyhotovené otvory pre zvýšenie priedušnosti. Elastické zakončenia na rukávoch a páse zlepšujú izolačné vlastnosti. Zadné vrecko slúži aj ako úložný priestor pre samotnú bundu. Dostupná je v čiernej, červenej a bielej farbe a cena sa pohybuje okolo 149,90 €.


Sportful HotPack NoRain bunda (5-25 °C)

Najkompaktnejšia bunda do dažďa od Sportfulu. Toto pomenovanie si zaslúžila vďaka použitým materiálom Acquashield a MicroShell, zabraňujúcim prenikaniu vlhkosti k jazdcovi. K tomu im dopomáhajú prelepené švy a nepremokavý YKK zips.

Elastické zakončenie rúk prichádza s otvorom na palce, čím dopomáha k výbornému usadeniu. Hmotnosť bundy je približne 145 g. Je dostupná vo fluo-žltom a čiernom prevedení a cena sa pohybuje okolo 149,90 €.


Tento model naviac ponúka aj variant pre dámy, pre ktoré je pripravená bunda z identických materiálov, avšak so strihom vhodným pre nežnejšie pohlavie.


Sportful HotPack Ultralight vesta (10-25 °C)

Tak ako bunda, aj vesta je neuveriteľne ľahká a zaberie skutočne minimálny priestor. Len 39 g pritom poskytuje ochranu pred vetrom a čiastočne aj vodou. Bočné ventilačné otvory či elastický strih, sú tým dôležitým detailom pre pohodlnú jazdu, aj keď počasie môže byť proti. Vrecko na chrbte slúži pre jej ľahké zbalenie. Bunda je dostupná v striebornej a čiernej variante a jej cena sa pohybuje okolo 99,90 €.


Sportful HotPack 6 bunda a vesta (10 °C+)

Dostupnejší model bundy do nečasu, to je HotPack 6. Tak ako jej drahší kolegovia, aj ona svojou hmotnosťou nezaostáva za tými najľahšími. Celkovo 86 g vás ochráni pred vetrom či mrholením.

Zvýšený golier či športový strih s elastickými zakončeniami na rukávoch a páse, udržia bundu na svojom mieste a doprajú cyklistovi nerušený pôžitok z jazdy. Odvod tepla zabezpečuje ventilačný otvor na chrbte. Bunda je dostupná v oranžovom prevedení a jej cena sa pohybuje okolo 99,90 €.


Ani v tomto prípade sa nezabudlo na dámy. Model HotPack 6 Women je ešte o čosi ľahší. Aj napriek 75 g vás podrží v nepriazni počasia.


Prevedenie vo forme vesty uberá ešte čosi na hmotnosti, ktorá je len 67 g, ale zachováva si rovnaké štandardy. Cena sa pohybuje okolo 79,90 € a vesta je dostupná v čiernom prevedení.


Sportful HotPack 5 bunda (10 °C+)

Charakteristická svojou hmotnosťou a účelovosťou si HotPack 5 získala mnoho priaznivcov medzi širokou škálou cyklistov. Materiál Schoeller Nanosphere odoláva tak vetru, ako aj vlhkosti. Ergonomický strih neobmedzuje jazdca v pohyboch a zároveň zmenšuje odpor vzduchu pri rýchlej jazde.

Zadná predĺžená časť chráni krížovú časť pri náklone či od špliechajúcej vody. Rukávy disponujú manžetami s otvorom na palec, izolujúce vonkajšie prostredie bundy od vnútorného. Bunda je dostupná v bielo-čiernom, čiernom, fluo-žltom, fluo-zelenom a červenom prevedení. Hmotnosť je približne 79 g a cena sa pohybuje okolo 69,90 €.


Dámske prevedenie je dostupné aj pri tomto modeli. Lepší strih poskytne ženám viac pohodlia a voľnosti pohybu. Cena ostáva identická ako v prípade pánskej verzie. Dámska verzia je dostupná v bielom, čiernom a ružovom prevedení.


Vo forme vesty možno nájsť jediné prevedenie, a to žlté. 70 g hmotnosti nezaťaží vrecko a poskytne ochranu a istotu v ťažších časoch. Cena sa pohybuje okolo 59,90 €.


Sportful je značkou mnohých svetových tímov, akými sú BORA-hansgrohe či Bahrain-Merida, preto sa môžete spoľahnúť na funkčnosť a vychytané detaily. Kvalitné materiály a prevedenia v týchto bundách a vestách, sú zárukou, že aj v nepriazni počasia nebudete nútení ukončiť svoj naplánovaný výjazd, či schovávať sa pod najbližším prístreškom. A ak sa opäť vyčasí, ani neviete, že máte niečo so sebou...

Viac informácii a kompletnú ponuku nájdete na stránke dovozcu, ktorým je Davorin.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte? PR článok

Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.
Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Test: Castelli Fly – vesta, ktorá sa hneď zaradila k mojim naj

Máte radi ľahké a spratné veci? Vyrážate na švih skoro ráno, prípadne podvečer alebo zdolávate veľké prevýšenie v kopcoch? Tak zbystrite pozornosť...
keyboard_arrow_up