Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.

FORCE Arrow - 41,99 €

FORCE Arrow
Multifunkčná bunda s odporúčaným rozsahom 5 – 15 °C sa hodí najmä na aktivity v chladnom počasí. Vďaka membránovej konštrukcii sa dokáže pochváliť vodným stĺpcom 3000 mm a odolnosťou voči vetru. Tri zadné vrecká pojmú všetko podstatné aj pre dlhšie jesenné výjazdy. Chrbtová časť je predĺžená, aby chránila kríže, pričom na obrube sa nachádza silikónový lem. Ten zabezpečuje, že sa chrbtová časť nevyhŕňa nahor. MOC je 60,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

FORCE Arrow bunda, čierna Skladom > 5 ks

FORCE Arrow bunda, čierna

42,99  -17% MOC 60,99 

FORCE Arrow bunda, bordová Skladom > 5 ks

Akcia FORCE Arrow bunda, bordová

od 29,99  -30% MOC 60,99 


TATZE Contact - 52,99 €

TATZE Contact
Pedále Tatze Contact ponúkajú skvelú priľnavosť a stabilitu topánky, ruka v ruke s väčšou bezpečnosťou na klzkom povrchu. Zároveň sú ľahké, nakoľko sú vyrobené z kompozitového plastu vystuženého sklenými vláknami, no to im nič neuberá na odolnosti. O „priklincovanie“ tretry k pedálu sa stará desať pinov na každej strane. Vďaka tomu sa s ich použitím stane bicykel ľahučko a pohodlne ovládateľným v skokoch i zákrutách. Ich cena je 78,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Castelli Tutto Nano - 121 €

Castelli Tutto Nano
Zimné nohavice Tutto Nano sú vyhotovené z materiálu Nano Flex 3D. Ten bol dlhodobo vyvíjaný pre čo najlepší tepelný komfort, mäkkosť a odolnosť proti vode. O navýšenie pohodlia sa stará redukovaný počet švov, perforované traky, ktoré nezadržiavajú vlhkosť, či vložka Kiss Air2, s ktorou nie je problematický ani celodenný výjazd. V spodnej časti sa nachádza výrazný reflexný lem spolu so zipsom. MOC nohavíc je 159 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Sportful Hot Pack No Rain - 91,99 €

Sportful Hot Pack No Rain
Špeciálny membránový a hladký povrch bundy Hot Pack No Rain zabezpečuje nielen odolnosť, no rovnako aj nižší aerodynamický hluk pri jazde vo vetre. Dôležité je však najmä to, že je možné ju zbaliť do zadného vrecka. To z nej robí praktickú záložnú bundu do premenlivých jesenných podmienok. Okrem vetra si poradí aj s jemnou prehánkou a vďaka reflexným detailom sa uplatní aj pri podvečerných výjazdoch. Jej MOC je 149,90 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Sportful Hot Pack No Rain bunda, čierna Skladom > 2 ks

Akcia Sportful Hot Pack No Rain bunda, čierna

od 91,99  -32% MOC 149,90 

Sportful Hot Pack No Rain bunda, oranžová Skladom > 2 ks

Výpredaj Sportful Hot Pack No Rain bunda, oranžová

od 115  -15% MOC 149,90 


Weldtite Rapid Ceramic Shield - 20,99 €

Weldtite Rapid Ceramic Shield
Jazdiť za každých podmienok je pekné predsavzatie, no po výjazde nás veľakrát čaká nepríjemné umývanie stroja. K uľahčeniu tohto procesu vie dopomôcť aj tento prípravok, ktorý poskytuje rámu hydrofóbnu keramickú ochranu a odpudzuje nečistoty. Mechanizmus je jednoduchý, aplikáciou sa vyplnia drobné nedokonalosti v laku a vytvorí sa súvislá a odolná vrstva. Tento ochranný prípravok je vhodný pre všetky druhy rámov, jeho MOC je 20,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Craft ADV Hydro Peloton 2.0 - 23,99 €

Craft ADV Hydro Peloton 2.0
Cyklistické návleky ADV Hydro Peloton 2.0 poskytujú ochranu proti vetru a striekajúcej vode. Okrem odolného materiálu sú všetky švy podlepené vodeodolnou páskou. Rovnako tak je voči vode odolný aj zips na zadnej strane, ktorým sa návleky sťahujú. Za účelom zvýšenej odolnosti je špička aj päta návlekov vystužená. Na zadnej aj spodnej časti sa nachádzajú reflexné detaily, ktoré zvyšujú bezpečnosť pri jazde v šere. MOC návlekov je 49,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

VAUDE Moab Rain - 109 €

VAUDE Moab Rain
Nohavice Moab Rain sú určené ako vrchná vrstva. 2,5-vrstvová membrána Ceplex Active, v sedacej časti vystužená na 3 vrstvy, si hravo poradí so striekajúcou vodou. Okrem membrány sa o vodeodolnosť stará aj povrchová úprava Eco Finish. Nohavice sa dajú prispôsobiť potrebám napríklad ventilačnými otvormi, či stiahnutím v páse. Nakoľko sa dajú zbaliť do malého vrecka, poslúžia ako ideálna záloha do zhoršených podmienok. Ich MOC je 137 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Roeckl Rimbach - 50,99 €

Roeckl Rimbach
Keďže sa ruky pri bicyklovaní hýbu azda najmenej, je ich ochrana o to dôležitejšia. Rukavice Rimbach ju zabezpečujú materiálom ROECK-PROOF® ECO Denali v kombinácii s ochrannou manžetou. Vďaka výplni BI-FUSION sa netreba báť ani dlhších jázd. V horších podmienkach dodáva stabilný úchop materiál DURASENSE WR. Samozrejmosťou sú reflexné prvky či možnosť ovládania telefónu. MOC rukavíc je 83,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Pre viac výbavy do blatistých či daždivých podmienok môžeš navštíviť náš MTBIKER shop.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up