Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.

ASSOS Equipe RS Winter - 170 €

zimný dres ASSOS Equipe RS Winter
Zimná druhá vrstva Equipe RS WInter v sebe ukrýva omnoho viac, než by sa mohlo zdať. Vďaka priliehavému strihu ho ocenia najmä športoví cyklisti a aj z „prechodnej" bundy si tak môžu spraviť zimný kúsok. Dres je vyhotovený z látky Osmos Heavy, ktorá je najťažšia a najodolnejšia z tohto radu. Jemný fleece na vnútornej strane zahreje vždy, keď bude treba. Bonusom je integrovaná ochrana hlavy a krku v podobe kukly. MOC tohto dresu je 170 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

FORCE X72 - 19,49 €

rukavice FORCE X72
Tí, ktorí jazdia v zime, vedia, že správne rukavice sú základ. Z prstov totiž teplo odchádza omnoho rýchlejšie a radenie či brzdenie sa stáva náročným. Rukavice X72 sa uplatnia ako pri cyklistike, tak aj pri outdoorových športoch. Protišmykový lem na dlani zabezpečí stabilný úchop gripov aj turistických palíc. Lem na zápästí je širší a elastický – tým pádom sa rukavice pohodlne nasadzujú, no zároveň pod ne nepodfukuje. Ich MOC je 22,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Sportful Fiandre - 53,99 €

návleky Sportful Fiandre
Nie všade zima udrie natoľko, aby bolo nutné nosiť dlhé zateplené nohavice. V teplejších dňoch sa zídu návleky kombinované s kratšími nohavicami. Sportful Fiandre sa osvedčia práve v takýchto podmienkach. Prekážkou im nebude chlad ani dážď – materiál NoRain si hravo poradí s oboma. Silikónový lem zabezpečí pevné spojenie s kraťasmi a keďže dni sú krátke, myslelo sa aj na bezpečnosť v podobe reflexného loga. MOC návlekov je 59,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Kellys WINDBLOCKER - 15,89 €

čiapka pod prilbu Kellys WINDBLOCKER
Čiapka pod prilbu je pri nízkych teplotách doslova „must-have“. Nestačí však, aby hriala, čo model Windblocker hravo zvláda. Dôležitá je celková regulácia teploty, ktorá je tu docielená membránou v prednej časti čiapky. Čiapka tak aj pri intenzívnejšom tréningu dokáže pomerne rýchlo vyschnúť. Bočné panely zas pomocou elastického termomateriálu hrejú. Hodí sa nielen na cyklistiku, ale pokojne aj na skialp. Jej MOC je 15,90 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

CRAFT CORE Wool Merino - 78,99 €

termobielizeň CRAFT CORE Wool Merino
Set termobielizne z dielne CRAFT sa vyznačuje najmä svojou hrejivosťou. Je totiž sčasti vyrobené z ovčej merino vlny, ktorá má na starosti termoreguláciu za sucha aj za mokra a toľko nezapácha. Vlna je skombinovaná s umelými materiálmi, čím dostávame set, ktorý urobí jazdu v zime o niečo príjemnejšou a vďaka voľnému strihu aj komfortnejšou. Široké manžety na koncoch rukávov i spodného dielu držia celú termobielizeň na mieste. MOC setu je 129 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

VAUDE All Year Moab 3in1 - 235 €

bunda VAUDE All Year Moab 3in1
Bunda Moab je vo svojej kategórii skutočným univerzálom. Skladá sa totiž z viacerých praktických vrstiev. Najspodnejšia je vesta zateplená materiálom S.Cafe®, ktorá je na zadnej strane predĺžená. Takto chráni kríže a vzhľadom na elastické panely na chrbte ponúka maximálnu slobodu pohybu. Vrchná časť bundy je zas vybavená membránou Ceplex Active a zabezpečuje odolnosť voči vode, vetru a takisto priedušnosť. Jej MOC je 294 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Leatt MTB HydraDri 5.0 - 212 €

nohavice Leatt MTB Hydradri 5.0
Jednou z najväčších výhod týchto enduro nohavíc, ktorú ponúkajú je ich trojvrstvová membrána. Tá disponuje nepremokavosťou a priedušnosťou o hodnotách 30 000/23 000. Štvorcestný strečový strih dodá pohodlie pri nosení a odolný textilný poťah odolá škvrnám. Okrem tohto všetkého sú vybavené praktickými vreckami, kam sa zmestia potrebné drobnosti. Telefón si nájde miesto v samostatnom fleecovom vrecku. MOC nohavíc je 249 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

ASSOS Mille GT Ultraz - 269 €

zimné nohavice ASSOS Mille GT Ultraz
Zimné nohavice Mille GT Ultraz majú mierne voľnejší strih RegularFit. To by mohlo evokovať pohodové výjazdy, no tento model je presný opak – najlepšie sa v nich jazdec cíti v poriadnom chlade. Ide totiž o najviac zateplené nohavice z celého radu Mille. Majú dve vrstvy, ktoré sú vpredu doplnené membránou. Potešujúcim detailom je odolnosť voči zápachu. Vložka Winter a jej pamäťová pena poskytuje vyvážený pomer medzi komfortom a výkonom. MOC nohavíc je 270 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Viac oblečenia, ktoré ti spríjemní zimné výjazdy, nájdeš na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate PR článok

Výbava do náročných podmienok - bez problémov v snehu aj blate

Počasie si z nás robí posledné týždne dobrý deň a zažívame bláznivé podmienky – sneh, dážď aj blato. Akú výbavu zvoliť do takéhoto počasia?

Výber z produktov

Five Ten Wind bunda, čierna Skladom > 2 ks

Výpredaj Five Ten Wind bunda, čierna

od 59,99  -22% MOC 110 

Sportful TEMPO dámska bunda, modrá Skladom 2 ks

Výpredaj Sportful TEMPO dámska bunda, modrá

od 77,99  -51% MOC 159,90 

Prejsť do shopu (Oblečenie a batohy)
keyboard_arrow_up