Zimné cyklistické bundy - chránia, hrejú a čo ešte?

Jazdenie v zime má svoje čaro. No dôležitým faktorom je ochrana pred chladom, zrážkami, ale aj vhodné odvetrávanie a viditeľnosť. Opäť prinášame niekoľko tipov.

FORCE X100 - 71,99 €

bunda FORCE X100, cyklistické bundy na zimu
FORCE je obľúbený pre svoj pomer kvality a ceny. V prípade zimnej bundy X 100 tomu nie je inak. Je vyrobená zo softshellu s vodným stĺpcom 10 000 mm a paropriepustnosťou 5 000 mm/m2/24 hodín. Strihom je prispôsobená jazdeckej pozícii s predĺžením chrbtovej časti ako ochranou pred prechladnutím krížovej časti chrbta. Je vybavená YKK zipsami, tromi vreckami a jedným na zips. Bezpečnosť zvyšujú reflexné prvky. Nájdete ju v dvoch farbách za MOC 84,99 € na MTBIKER shope.

Castelli ALPHA RoS 2 - 229,90 €

bunda Castelli ALPHA RoS 2, cyklistické bundy na zimu
Vrcholový produkt na zimné obdobie od tradičného talianskeho výrobcu. Je to bunda superlatívov, či ide o odvetranie, hrejivosť, priedušnosť, alebo odolnosť voči vode a vlhkosti. Základom je látka GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150, priedušná a odolná voči dažďu a poškodeniu. Konštrukcia má oddelené vrstvy. Kým tá vonkajšia chráni pred vplyvmi prostredia, vnútorná poskytuje izoláciu a reguláciu vlhkosti. V štyroch farbách ju nájdete za odporúčanú cenu 299,95 € na MTBIKER shope.


Sportful Fiandre Pro - 168 €

bunda Sportful Fiandre Pro, Zimné cyklistické bundy
Táto bunda bude vaším parťákom od neskorej jesene až do skorej jari. Budete sa v nej cítiť ako profesionálny cyklista. Je to vďaka športovému strihu, no najmä vďaka použitému materiálu Polartec® Neoshell®. Ide o ľahkú priedušnú textíliu súčasne odolnú voči vetru a vode. Pritom umožňuje zachovať voľnosť pohybu vďaka elasticite. Je navrhnutá na intenzívne jazdenie počas chladných a daždivých dní. Vo viacerých farbách ju nájdete za odporúčanú cenu od 179 € na MTBIKER shope.


VAUDE Qimsa Softshell - 143 €

bunda VAUDE Qimsa Softshell,
Ak patríte medzi fanúšikov pohodlnejšieho oblečenia, ktoré dokážete využiť nie iba na bicykli, zbystrite pozornosť. Jedna z najnovších značiek na našom e-shope ponúka bundu Qimsa. Ako názov napovedá, ide o softshellovú bundu s membránou Windproof 100 s povrchovou úpravou Eco Finish odolnou voči vode a nečistotám. Vaude so svojou filozofiou ochrany prírody a udržateľnosti aj pri tejto bunde využil recyklované materiály a šetrné výrobné procesy. Jej MOC je 179 € a nájdete ju v MTBIKER shope.


ASSOS MILLE GT 3/3 EVO - 260 €

bunda ASSOS MILLE GT 3/3 EVO, Zimné cyklistické bundy
Ak sa s priemerom neuspokojíte a z tých najlepších vecí uprednostníte tie na samotnom vrchole, odporúčame pozrieť ponuku švajčiarskeho výrobcu ASSOS. Vlastné inovatívne materiály, špičkové technológie, prémiové vyhotovenie, ale aj pohodlný športový dizajn nájdete aj v tejto zimnej bunde. Nielen o jej kvalitách vás presvedčí Imroman v redakčnom teste. Ochranu, hrejivosť a priedušnosť v dvoch farbách nájdete za MOC 260 € na MTBIKER shope.

Craft ADV Bike SubZ - 87,99 €

bunda Craft ADV Bike SubZ,
CRAFT začínal ako výrobca funkčného oblečenia pre švédsku armádu. Sú to práve oni, kto prišiel s unikátnym trojvrstvovým spôsobom obliekania - funkčná vrstva, hrejivá a ochranná. Dnes patria medzi špičku v cyklistike, bežeckom lyžovaní a behu. Cyklistická bunda ADV Bike SubZ nie je výnimkou. S membránou s vodným stĺpcom 10 000 mm a hrejivým flísom zvnútra vás ochráni a zahreje aj v náročných zimných podmienkach. Na výber je až šesť farebných variantov. Jej MOC je 140 €, nájdete ju na MTBIKER shope.


ALÉ Solid Pragma Sharp - 80,99 €

bunda ALÉ Solid Pragma Sharp, Zimné cyklistické bundy
Nápaditý dizajn ALÉ sa na cestách len tak nestratí. Samozrejmosťou je aj funkčnosť a kvalitné spracovanie. Solid Pragma Sharp je stvorená do zimných podmienok. Pohodlná ako dres a pritom poskytuje ochranu s trojvrstvovou membránou Windtex. Vo vnútri je mäkká a hrejivá, odvádza pot a vlhkosť smerom von a vrchná látka zas chráni pred vetrom. Pohodlný strih Body Mapping je prispôsobený cyklistickej pozícii. V dvoch farbách za MOC 144 € ju nájdete v MTBIKER shope.

SILVINI Ghisallo - 112 €

bunda SILVINI Ghisallo,
Názov bundy je odvodený od mena Madonna del Ghisallo, patrónky cyklistov. Tak ako ona chráni cyklistov, bude vás chrániť aj táto bunda od českého výrobcu SILVINI. Vďaka konštrukcii a materiálom, vybraným v spolupráci s Roman Kreuziger Cycling Academy, sa môžete tešiť na vetruodolnosť, hrejivosť a tiež vodný stĺpec 10 000 mm. Je prispôsobená športovému posedu na bicykli, vybavená tromi vreckami a reflexnými prvkami. V troch farbách ju nájdete za MOC 160 € na našom MTBIKER shope.


Viac zimných búnd nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám PR článok

Zimné rukavice na bicykel - aby sme neprimrzli k riadidlám

Jazda na bicykli môže byť príjemná aj v zime, základom je samozrejme tepelný komfort. Prinášame vám niekoľko tipov na ochranu rúk pred chladom.
Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí PR článok

Nohavice do chladného počasia - sezóna nikdy nekončí

Ak si sa bicykla stále neprejedol, či plánuješ splniť svoje ročné ciele, zídu sa kvalitné nohavice – či už na cestu, alebo do terénu.
keyboard_arrow_up