CRAFT – nohavice pre rôzne podmienky a aktivity

Švédsky výrobca funkčného oblečenia má v ponuke dlhé zateplené nohavice, ktoré oslovia nielen cyklistov.

Kým cyklisti môžu vyberať z ponuky nohavíc, ktoré sú vybavené cyklistickou vložkou pre zvýšený komfort, ostatní športovci môžu vyberať z ponuky nohavíc bez cyklovložky – vďaka tomu sa univerzálnosť ich použitia výrazne posunie smerom k behu, bežkám alebo turistike. 

Použitie s vložkou

  • Vyšší komfort pri cyklistike – najmä pri dlhších jazdách
  • Žiadne zbytočné zdvojovanie materiálu, a tým aj lepšia termoregulácia

Použitie bez vložky

  • Univerzálnosť pre beh, bežky alebo turistiku
  • Možnosť použiť aj pre cyklistiku v kombinácii s klasickými krátkymi nohavicami s vložkou

Craft rozdeľuje svoju ponuku aj v závislosti od toho, čo od nohavíc očakávate. Počas chladných dní väčšinou siahame po oblečení, ktoré je odolné voči chladu, vetru, vode a zároveň je dostatočne priedušné. Kombináciu týchto vlastností s rôznym stupňom ochrany môžete nájsť práve v ponuke švédskej značky. 

IDEAL Thermal - pre pocit tepla počas chladných dní

Tieto zateplené nohavice sú určené cyklistom a ostatným športovcom, ktorí ocenia funkčnosť a komfort počas jesenných a zimných chladných dní. Vnútorný hrejivý materiál a anatomický strih nohavíc zabezpečia pocit tepla a optimálnu termoreguláciu vtedy, keď si dávate do tela a vonku je naozaj zima. Navyše vnútorná Infinity C3 cyklovložka sa postará o komfort pre vaše sedacie partie. Pre zvýšenú bezpečnosť sú nohavice potlačené 360 stupňovou reflexnou potlačou. Sú dostupné v prevedení s cyklovložkou ako pánsky variant.


 

IDEAL Wind - pre chladné a veterné dni

Nohavice pre tých, ktorých ani vietor, či sychravé a občas upršané jesenné počasie neodradí od obľúbených športových aktivít. Z prednej strany sú vybavené vetru a vode odolným elastickým panelom a z vnútra sú zateplené, čo zvyšuje komfort počas chladného a veterného počasia. Vďaka anatomickému strihu vás nohavice nebudú nijako obmedzovať v pohybe a pre zvýšenú bezpečnosť sú potlačené 360 stupňovou reflexnou potlačou. Pre čo najjednoduchšie obliekanie a vyzliekanie sú vybavené aj menším zipsom z boku na spodku nohavíc. O pohodlie sedacích partií sa cyklistom postará cyklovložka Infinity C3. Nohavice sú dostupné v prevedení s cyklovložkou v pánskej aj dámskej verzii.


IDEAL Pro Thermal - ak vás ani veľmi nízke teploty nezastavia

Ide o naozaj technicky vyspelé nohavice, vyrobené z vody odolného materiálu, ktorý má navyše výborné termoregulačné vlastnosti. Vnútro nohavíc je zateplené a navyše anatomický strih a elastický materiál poskytnú vašim svalom poriadnu oporu počas záťaže a umožnia pohodlný pohyb bez obmedzenia. Aj pri vysokej intenzite či už na bicykli, alebo počas behu nohavice Ideal Pro Thermal zabezpečia pocit tepla, sucha a celkového komfortu. Kým dvojvrstvová tkanina vás ochráni pred chladom, technológia Aqua Zero Eco zabezpečí nohaviciam vodoodolnosť. Na spodnej časti nohavíc sa z boku nachádza kratší zips, vďaka čomu sa jednoducho obliekajú a vyzliekajú. Pre zvýšenú bezpečnosť sú potlačené 360 stupňovou reflexnou potlačou. O pohodlie sa postará top-cyklo vložka Infinity C1. Nohavice sú dostupné v prevedení s cyklovložkou a len ako pánsky variant.


 

IDEAL Pro Wind - ak vám vietor ani chlad nerobia vrásky na čele

Tieto nohavice sú vďaka trom vrstvám a vodoodolnej povrchovej úprave z prednej časti ideálne hlavne do naozaj veterných a sychravých dní. Vnútro nohavíc je zateplené, pre čo najlepší tepelný komfort. Zadný diel je nielen hrejivý, ale navyše aj priedušný, čím sa zabezpečí optimálna termoregulácia v prípade, že intenzita stúpne. Strih nohavíc je anatomický a vďaka elastickým materiálom tak veľmi dobre sadnú na telo. Cyklistická verzia nohavíc je vybavená cyklovložkou Infinity C2 a pre zvýšenú bezpečnosť sú nohavice opatrené 360 stupňovou reflexnou potlačou. Nohavice sú dostupné v prevedení s alebo bez cyklovložky a výhradne ako pánske. 


 
Či už sa teda chystáte na turistiku, beh, bicykel, prípadne na bežky a hľadáte nohavice, ktoré vám nielen dobre sadnú, ale hlavne sú funkčné po stránke termoregulácie, výberom z ponuky CRAFT rozhodne nespravíte krok vedľa. Spomenuté modely sú dostupné ako s cyklovložkou, tak aj bez, čo je veľké plus pre univerzálnosť použitia. Model Ideal Wind je naviac dostupný v pánskom i v dámskom prevedení.

Kompletnú ponuku vrátane veľkostných tabuliek nájdete na domovskej stránke značky CRAFT.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Ako si poskladať oblečenie pre celoročné jazdenie

Začali ste s cyklistikou a radi by ste komfortne jazdili aj vtedy, keď sa ochladí či keď spadne pár kvapiek dažďa? Dnes vám skúsim poradiť, ako si dať dokopy výbavu, ktorá bude dostatočne univerzálna pre širokú škálu teplôt.
Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia PR článok

Oblečenie do horšieho počasia - vietor a dážď ťa nezastavia

Jeseň, to nie sú len padajúce listy a romantika babieho leta. Neodmysliteľne k nej patrí aj horšie počasie a do toho je potrebné sa náležite obliecť.
Test: Craft CORE Dry Fuseknit - správne sa obliecť je základ

Test: Craft CORE Dry Fuseknit - správne sa obliecť je základ

Beh, cyklistika alebo outdoor. Ak sa počas zimy či prechodného obdobia venuješ týmto aktivitám a hľadáš do svojho šatníka novú spodnú vrstvu, tak mám jeden tip.
keyboard_arrow_up