Letné dresy do extrémnych horúčav

Táto časť roka si vyžaduje prispôsobiť jej aj náš šatník. Dôležité je nájsť si oblečenie, ktoré v najvyššej možnej miere spríjemní čas strávený na bicykli. Vybrali sme pre vás niekoľko kúskov, ktoré boli navrhnuté práve pre vyššie teploty.

CTM Tech Tee


Technické tričko CTM je vyrobené z extra ľahkého a rýchloschnúceho materiálu a okrem výjazdov ho využijete aj na bežné nosenie. Na výrobu bol použitý 100 % polyester, ktorý dobre odvádza pot. Tričko má klasický strih s predĺženou zadnou časťou. Na boku je všitá handrička z mikrovlákna, ktorú oceníte vo chvíľach, keď si potrebujete utrieť okuliare. A mimochodom, tričko bolo vyrobené v EU. Cena sa pohybuje okolo 29 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Bodyfit Pro Light


Dres ako stvorený pre letné horúčavy. Priedušné materiály zabezpečujú rýchly odvod potu. Špeciálny strih má dobré aerodynamické vlastnosti a perfektne sedí na tele. To je zabezpečené vďaka elastickému lemu v páse. Rukávy majú bezlemové ukončenie, takže vás nikde nebude nič tlačiť. Priestranné zadné vrecká a reflexné prvky sú samozrejmosťou. V ponuke je v zaujímavej modrej farbe. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Karpos Verve


Značka Karpos sa zameriava najmä na MTB oblečenie a aj tento dres je určený pre MTB jazdcov. Je vyrobený z kombinácie dvoch materiálov. Vpredu je použitý materiál K-Sense, vďaka ktorému sa budete cítiť príjemne aj počas celodennej aktivity. Materiál použitý na chrbte a rukávoch perfektne odvádza pot aj v prípade, že máte počas jazdy batoh. Vzadu sú tri vrecká a navyše jeden so zipsom na cennosti či kľúče. Cena sa pohybuje okolo 90 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Castelli Climber´s 3.0


Tento dres bol vyvinutý v spolupráci s tímom Ineos v extrémnych podmienkach, aby zabezpečoval dokonalú ochranu a pohodlie pre jazdcov. Materiál bol navrhnutý tak, aby poskytoval extra rýchle schnutie a nízku hmotnosť. Zadný diel je vzdušný a navyše látka blokuje viac ako 90 % UV lúčov. V ponuke je viacero farebných prevedení. Výbornou správou je, že je dostupná aj dámska verzia tohto dresu. Cena sa pohybuje okolo 80 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Ascent


Ďalší celorozopínací dres, vďaka ktorému zvládnete výjazdy v horúcom počasí. Strih je vo verzii SLIM a vhodný je rovnako pre mužov, tak aj pre ženy. Materiály na výrobu boli použité v pomere 90 % polyester a 10 % spandex. V páse je elastická guma s protišmykovým silikónom, vďaka čomu dres ostatne v každej situácii na svojom mieste. Na bokoch je dostatočné odvetranie, aby vám nebolo horúco. Vzadu sú tri vrecká. Cena sa pohybuje okolo 52 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Polaris Horizon Trail Jersey


Pánsky dres s krátkym rukávom vhodný najmä pre jazdcov MTB, no aj na bežné nosenie, čo mu dáva pridanú hodnotu. Nesie slogan značky Ride Often Ride Far, vďaka čomu sa s ním mnohí jazdci úplne stotožnia. Dres je vyrobený z materiálu, ktorý má dostatočné odvetranie pri letných horúčavách. Pri jeho nosení oceníte vysoký komfort a príjemný pocit na tele. Nechýba vrecko na zips. Cena sa pohybuje okolo 45 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne PR článok

Maratónske oblečenie - na plný plyn, no najmä komfortne

Maratóny, kde si dáte do tela, sú skvelé akcie. S komfortom pri vysokom výkone a pretekovom nasadení pomôže aj vhodne zvolené oblečenie.

keyboard_arrow_up