Vianočné darčeky pre športového jazdca - my vám poradíme

Prinášame zopár tipov, ktoré môžu inšpirovať k výberu vhodných darčekov. Takmer s istotou ich ocení každý športový jazdec, čo trávi v sedle hodiny.

Hra Poznáš Tatry?


Vianoce sú ideálnym obdobím, kedy sa môžeme venovať rodine a našim najbližším. Čo tak odložiť na chvíľu bike a otestovať si svoje vedomosti o našich veľhorách? Aj ten najväčší znalec Tatier sa určite dozvie niečo nové. Hra je pútavou turistickou prechádzkou po Tatrách, ich dolinách, osadách a podhorí. Obsahuje dva herné plány (pre deti a dospelých). Cena sa pohybuje okolo 24 €, viac sa dozviete na tomto odkaze.


Karbónové kolesá Fast Forward Ryot


Radi by ste posunuli jazdné vlastnosti svojho stroja a rovnako mu dodali „šmrnc“? Karbónové kolesá v sebe spájajú nízku hmotnosť, tuhosť a rovnako aerodynamiku. Ak hľadáte niečo univerzálne, model Ryot s výškou 44 mm tvorí vhodný kompromis a v prevedení na kotúčové brzdy sa hodí aj na gravel. Kolesá sú ľahko servisovateľné a postavené na nábojoch DT Swiss. Cena sa pohybuje okolo 1250 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Abus StormChaser


Nemecká značka Abus je dostatočne známa svojou kvalitou. O vašu bezpečnosť sa zaručene postará aj novou prilbou StormChaser. Bezpečnostný konštrukčný systém prepája vonkajšiu časť s vnútornou štruktúrovanou výstužou ActiCage. Technológia Forced Air Cooling zabezpečuje dobré odvetrávanie a dostatočne ochladzuje hlavu. Výrobca myslel aj na detaily, ako je držiak na okuliare na zadnej strane prilby či reflexné plochy. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

CTM SLID


Ak nechcete mať celú zbierku cyklistických okuliarov, máme pre vás riešenie. Model Slid má vymeniteľné šošovky, takže vám poslúži za každého počasia. Šošovky majú špeciálny tvar, ktorý vám bude dokonale sedieť. Vďaka ventilačným otvorom a anti-fog úprave sa vám nebudú zahmlievať. Anti-scratch úprava zasa zabráni nechcenému poškriabaniu. Ramienka sú posúvateľné a dokážete si ich dokonale prispôsobiť. Cena sa pohybuje okolo 50 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Tunap Sports set mazania


Kvalitné mazanie sa určite hodí. Značka Tunap ponúka takýto set tvorený olejom na mazanie a voskom. Nič viac ani netreba. Reťaz je potrebné namazať, nechať, aby olej zašiel do kĺbov reťaze, suchou handrou utrieť a následne navoskovať. Potom už len stačí vyraziť. Toto mazanie používajú aj profitímy ako Bora-hansgrohe či Bahrain-Merida. A to už musí byť známkou kvality. Potešte aj vy svojho blízkeho cyklistu. Cena sa pohybuje okolo 20 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Force Calibre


Fotochromatické okuliare sú skvelým pomocníkom pri jazde v prírode, kedy sa často striedajú tmavé a osvetlené časti lesa. Navyše má model Calibre anti-fog systém, takže sa vám nebudú zahmlievať sklá. Majú UV 400 a ochranu proti vode, čo sa hodí, keď vás zastihne poriadny lejak. V balení nájdete aj náhradný nosník, ktorý je, mimochodom, nastaviteľný. Pevné puzdro a obal z mikrovlákna sú samozrejmosťou. Cena sa pohybuje okolo 60 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Weldtite TF2 Advanced Ceramic


Dokonalé mazanie reťaze zaručuje jej dlhú životnosť. Nová generácia mazacieho oleja od Weldtite je vyrobená na báze vosku s prímesou keramiky. Keramické aditíva svojimi vlastnosťami udržujú nízku teplotu hnacích komponentov. Vosk znižuje opotrebovanie pohyblivých častí. Balenie má obsah 100 ml a olej sa dodáva v praktickej škatuľke, vďaka ktorej ho ľahko zabalíte ako darček. Cena sa pohybuje okolo 9 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Veloskin Set


Kompletný cyklistický set piatich praktických krémov. Chamois Cream vytvára ochrannú vrstvu medzi vami a sedlom. Moisturiser zvláčni suchú a napätú pokožku. Soothing Gel je upokojujúci gél, ktorý po náročnom výjazde dokonale upokojí vašu pokožku. Shave Cream je pre tých, ktorí si potrpia na oholené nohy, no a Post Shave Lotion je krém po holení, ktorý nevysušuje. Všetky krémy boli „testované“ na cyklistoch. Cena sa pohybuje okolo 77 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre NoRain PRO


Nohavice s trakmi z obľúbeného materiálu NoRain. Sú vhodné do náročných klimatických podmienok, pretože tento materiál je vodoodolný a zároveň hrejivý. Navyše miesta, ktoré sú najviac náchylné na podchladenie majú dvojitú vrstvu materiálu. Traky sú dostatočne priedušné a vďaka pohodlnej cyklovložke vydržíte v sedle oveľa dlhšie. Ak vás neodradí zlé počasie, tieto nohavice sú ako stvorené pre vás. Cena sa pohybuje okolo 150 € a viac sa dozviete na tomto odkaze.

Darčekový poukaz MTBIKER


Niekedy sa môžete snažiť ako len viete, no ideálny darček pre vášho bikera nemôžete nájsť. Čo ak netrafíte veľkosť, pomýlite sa v preferenciách či vkuse. Pre vás tu máme darčekový poukaz na nákup v MTBIKER. Vybrať si môžete z niekoľkých možností od 10 až do 300-eurového poukazu. Táto možnosť je tu aj pre tých, ktorí si nákup darčekov nechávajú na poslednú chvíľu. Darček totiž dostanete prostredníctvom emailu okamžite po platbe. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Pre kompletné informácie o produktoch, prosím, navštívte stránky jednotlivých výrobcov/dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme PR článok

Tuning bicykla - keď všetko ostatné už máme

Bicykel nie je iba dopravný prostriedok. Je to vášeň, relax, sloboda či únik z reality a zaslúži si „hýčkanie a opateru“. Napríklad v podobe prémiových komponentov.
Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy PR článok

Darčeky pre každého cyklistu bez ohľadu na štýl jazdy

Cyklistika je naozaj mnohoraká, no je to len dobre – každý si v nej nájde to svoje. Rôzne disciplíny vyžadujú rôznu výbavu, radosť z jazdy je rovnaká.
Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie PR článok

Doplnky a výbava - čistota, servis aj pre potešenie

Sezóna sa „prehupla“ do záverečnej časti. Potrebuje váš bicykel servis? Chýbajú vám prípravky na čistenie? Prípadne by to chcelo zmenu komponentu? U nás nájdete všetko.
keyboard_arrow_up