Pozvánka: Košické Virtual KE.CY EnDUO Race už tento týždeň

Cítiš, že forma je tu a rád by si sa aj napriek súčasnej situácii porovnal s ostatnými? O to viac, keď to bude na trailoch a v uvoľnenej atmosfére? Tak potom čítaj ďalej.

KE.CY - košické cyklotraily o.z. a Enjoy the Ride Team o.z. pripravili nevšedné podujatie, ktoré bojuje proti domácemu vysedávaniu a podporuje zdravého športového ducha. Špecifikom akcie je predovšetkým skutočnosť, že na trailoch neuvidíš časomiery, nikto ti neodovzdá čip a čo je najhoršie, ani guláš a pivo. Aby to nebolo len pesimistické, veľkým pozitívom je, že traily absolvujete presne tak, ako ste to robili doposiaľ - na bicykloch. Avšak so záznamom na Strave.


Termín

Základným údajom je dátum a čas, kedy bude možné pretekať. Ten je stanovený na 23. mája od 8:00 (sobota) do 24. mája do 20:00 (nedeľa). V tomto intervale sa musí dvojica (tím) pokúsiť o prejdenie všetkých trailov, ktoré sú uvedené na zozname trate, ktorú si zvolili.


Len vo dvojici a súčasne

Ak vás prekvapilo slovo „dvojica“, verte, nebolo to omylom. Organizátori sa rozhodli kvôli absencii podporných zložiek zvýšiť bezpečnosť a samozrejme aj povzbudiť pretekárskeho ducha tým, že každý trail budete musieť absolvovať vo dvojici, spoločne. Teda to znamená, že už pri registrácii zadáte údaje o oboch súťažiacich.

Následne budete mať na absolvovanie všetkých trailov vašej trate - EnDUO (5 trailov) alebo Easy EnDUO (3 traily) jeden pokus v sobotu a jeden pokus v nedeľu. Podmienkou súčasne je, aby pri uskutočnení prejazdu trailov mal každý z dvojice zapnuté monitorovanie záznamu v Strave. Pamätajte tiež, že prejazdy musíte absolvovať spoločne, nie v odlišných častiach dňa. Pri prejazde dodržujte poradie trailov, ktoré je uvedené - samozrejme, nevypínajte pri tom záznam Stravy.

Registrácia

Registrácia prebehne formou prihlášky - stačí vyplniť dve mená členov tímu (nickname na Strave) a priložiť potvrdenie o úhrade poplatku. Zasielajte ich na info@spdh.sk. Poplatok za účasť na pretekoch je 10 € za dvojicu. Tieto peniaze budú použité na úpravu KE.CY trailov. Následne bude tím pridaný do klubu STRAVA, ktorý bude tvoriť štartovnú listinu - KE.CY Virtual EnDUO Race 23. 05. - 24. 05. 2020


Trate a kategórie

Ako už bolo povedané, je možné si vybrať z dvojice variantov - buď kratšiu formu Easy EnDUO alebo klasické EnDUO. Rozdielom je absencia dvoch náročnejších trailov Surawy a Davidoff. Segmenty na Strave budú zverejnené 22. mája o 20:00. Štart a cieľ jednotlivých trailov bude označený tabuľkou.

Pridávame aj jednotlivé RS:

  • EnDUO - RS1 Lesmír, RS2 Zlatoklopka, RS3 Surawy, RS4 Davidoff, RS5 Bedľa
  • Easy EnDUO - RS1 Lesmír, RS2 Zlatoklopka, RS3 Bedľa

Čo sa týka kategórií, tie sú formulované klasickým spôsobom:

  • Muži DUO
  • Ženy DUO
  • Mix DUO (Žena/Muž)
  • eBike DUO
  • Muži Easy DUO
  • Ženy Easy DUO
  • Mix Easy DUO (Žena/Muž)
  • eBike Easy DUO

Pripájame aj video jedného z trailov:


Ocenenia

Prvou cenou je dvakrát „hip hip hurá“ pre víťaza! Okrem toho aj nejaké vecné ceny pre prvých pretekárov vo svojich kategóriách. Navyše budete môcť zdieľať svoje víťazstvo na FB alebo Instagrame, čo je určite viac, ako akékoľvek price-money. Víťazom sa stáva tá dvojica, ktorá bude mať najmenší súčet časov prejdenia všetkých trailov. Výsledky budú zverejnené 25. mája 2020 o 20:00.

Dôležité pravidlá

V prvom rade ide o podujatie, ktoré sa snaží vniesť trochu pozitívnej atmosféry do menej príjemných dní - preto jazdite v rámci svojich jazdeckých schopností a počítajte s tým, že idete na vlastné riziko - nie je zabezpečená ani lekárska, ani technická pomoc.
Neskracujte si traily vynechávaním alebo obchádzaním častí - tieto porušenia sú smrteľnými hriechmi trailového jazdenia.

Podujatie organizované prevádzkovateľom je verejné. Vaše osobné údaje v rozsahu fotografií a videozáznamov, týkajúce sa vašej osoby alebo prejavov osobnej povahy v súvislosti s vašou účasťou/prítomnosťou na podujatí prevádzkovateľa, prevádzkovateľ spracúva za účelom ich získania (vyhotovenia) a použitia, a to formou ich postúpenia partnerom podujatia z dôvodu zdokladovania konania podujatia a formou ich zverejnenia na webovej stránke prevádzkovateľa, v tlačových správach a u spoluorganizátorov a na účel propagácie organizátorov, kultúrnych a historických hodnôt.

Fotografie a videozáznamy sú spracúvané tiež pre prípad vedenia kontroly, v rámci ktorej je potrebné preukázať, že podujatie sa uskutočnilo, ako predpoklad splnenia zákonnej podmienky pre uplatnenie nárokov prevádzkovateľa, účtovných dokladov, prípadne iných právnych nárokov podľa osobitných právnych predpisov na základe oprávnených záujmov prevádzkovateľa spočívajúcich v preukazovaní plnenia zákonných povinností.

Tak teda neváhajte a prihlasujte sa!

V prípade otázok alebo nejasností navštívte kalendár MTBIKER na tomto odkaze, alebo Facebook KE.CY - košické cyklotraily o.z., poprípade ich webovú stránku. Kompletné propozície nájdete na tomto odkaze.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Virtual EnDUO Race

calendar_today 23.05.2020 - 24.05.2020
label Enduro
place Košice (Slovensko)

redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Pozvánka: MTBIKER Hornonitrianska Enduro Séria Partizánske – hurá nadol

Obľúbená séria medzi hobby jazdcami má veľkú popularitu a v roku 2024 nás čakajú aj novinky.
Reportáž: Bajkula Bratislavské enduro - dôkaz, že enduro neupadá?

Reportáž: Bajkula Bratislavské enduro - dôkaz, že enduro neupadá?

Posledné kolo SPEN sa konalo 15. októbra v Malých Karpatoch. Po zrušenom predošlom kole, ktoré malo byť v Mýte pod Ďumbierom, si jazdci prišli zmerať sily práve na traily TBK v Bratislave.
Reportáž: Nádherný záver Hornonitrianskej Enduro Série v Bojniciach

Reportáž: Nádherný záver Hornonitrianskej Enduro Série v Bojniciach

Organizátori štvrtého a zároveň posledného kola ročníka 2023 si pre endurochtivých pretekárov pripravili štyri rýchlostné skúšky s celkový prevýšením takmer 700 metrov.
keyboard_arrow_up