Unboxing: Liv Vall E+ 3 - takto má vyzerať dámsky ebike

Ak si cyklistka hľadá ebike, očakáva komponenty pre ženy a že bez častého servisu bude dobre fungovať, pričom príjemný vzhľad je bonusom. Spĺňa tento ebike všetko?

Značka Liv, ktorá je zameraná na ženy, využíva zázemie veľkej značky a vo svojej DNA si nesie ženskosť. Na prvý pohľad má odlišný dizajn bikov, chce lichotiť ženskému vkusu. Ak ideme viac do hĺbky, ďalšia zmena oproti produkcii pre pánov je použitie iných konštrukcií rámov a komponentov, ktoré boli navrhnuté s ohľadom na ženské telo. Pri ostatných komponentoch potom stačí dotvoriť celok výberom značkových a kvalitných kúskov. Jeden takýto ebike tu dnes máme, poďme si ho postaviť.

Špecifikácia


Unboxing

Príjemná fialová farba dominuje aj s nápisom na krabici, už na takýchto detailoch sa dá poznať, ako na nich výrobcovi záleží.


Ebiky často chodia takmer zložené, uvidíme, či aj toto bude taký prípad. Nie je výnimočné, že na zostavenie netreba takmer žiadne náradie.


Ak sa takýto ebike dáva ako darček, kľúčik v krabičke môže byť vtipná forma, ako ho odovzdať. V príslušenstve klasika a nabíjačka Giant EnergyPak 4A.


Na montáž sedla a osadenie riadidiel potrebujeme inbus, kryt rámu pod reťazou v netradičnom dizajnovom vyhotovení.


Tento rok sa modely Giantu a aj značky Liv prekonávajú v dizajne. Lak je v zaujímavých odtieňoch a prevedeniach. Zakomponovanie batérie do rámu má aj iný ako dizajnový význam. Napríklad je lepšie chránená. Rám je vyrobený z hliníka a dostupný je v 4 veľkostiach.


Radenie má kabeláž pekne schovanú v ráme. Prehadzovanie Shimano Deore pracuje nad 9 pastorkami. Keďže pomáha 5 stupňov pomoci, tak vpredu stačí jednoprevodník, motor pomôže, ak by chýbal ďalší prevod.


Motor si Giant premenoval, ale je to Yamaha. Batéria má kapacitu 400 Wh, ovládanie je jednoduché a intuitívne. Praktická je ochrana pohonnej jednotky.


Každý ebike niečo váži, takže tu brzdy Tektro využívajú kotúče 180 mm.


Čo nezachráni pružinová vidlica SR Suntour XCM 34, s tým pomôže robustné obutie Maxxis Forekaster EXO TR, 27.5x2.6 so správnym tlakom.


Hmotnosť ebiku pri jazde skoro necítiť, jazdu v pomalých rýchlostiach je dobré dopredu natrénovať.


Silná stránka Liv bicyklov je vzhľad, pri takomto laku fotka ešte uberá z krásy, ideálne je presvedčiť sa na vlastné oči.


Geometria


Cena a dostupnosť

Cena daného modelu bola 2 199 €. Našu ponuku dámskych elektrobicyklov nájdete na tomto odkaze.

Ak si objednáš bicykel na našom eshope alebo osobne v MTBIKER centre, je niekoľko možností, ako ti môže byť doručený. Jednou z nich je osobný odber v MTBIKER centre s poskladaním a garančným servisom zdarma. Pri cene bicykla nad 1 000 € môžeš využiť možnosť nášho bezplatného doručenia k tebe domov. Viac informácií aj o ďalších formách doručenia nájdeš na tomto odkaze.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Unboxing: Liv Pique 29 2 - parťák na maratón i na výlet

Liv, to nie je iba Giant v „ružovom". Je to hlavne vývoj, založený na skúsenostiach profesionálnych pretekárok. Môže byť Pique 2 vstupnou bránou do sveta XC „fullov"?
Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Unboxing: Giant Trance X E+ 3 – výkonný a zábavný ebike

Zažite rýchlosť v stúpaniach a úsmev na tvári dolu trailom. Pokojne aj niekoľkokrát po sebe. Dostatok výkonu a jazda plná zábavy sú hlavné rysy modelu Trance X E+ 3.
Unboxing: Giant Stance E+ 2 – „elektroparťák“ na traily

Unboxing: Giant Stance E+ 2 – „elektroparťák“ na traily

Výkonný motor, ľahké ovládanie a citlivé odpruženie posunú vaše hranice jazdenia, zábavy a dobrodružstva na úplne novú úroveň. My sa teraz pozrieme na to, ako je bicykel vybavený.
keyboard_arrow_up