Vybavenie do sychravého počasia

Kto sa svojho dvojkolesového „parťáka” nevzdáva ani s príchodom jesene, vie, že vhodná výbava je základ. Či už kvôli svojmu komfortu, alebo bezpečnosti. Zopár takýchto doplnkov vám teraz predstavíme.

CTM R:AMP 8

Slovenský výrobca sa už dávno nezaoberá iba bicyklami, ale ponúka aj rozsiahle portfólio výbavy. Do tej jesennej zaradil aj predné svetlo R.AMP 8. Osmička na konci označuje výkon 800 lúmenov. Nabíja sa pomocou USB - C kábla. V balení je príslušenstvo na uchytenie na riadidlá, vrátane kompatibilných držiakov s inými zariadeniami. Toto svetlo nájdete za 57,99 € v MTBIKER shope, alebo na webe dodávateľa.

Rock Machine F.Light 30

Nabíjateľné svetlo od českého výrobcu Rock Machine má výkon 90 lúmenov. Na riadidlá bicykla ho uchytíte pomocou silikónovej pásky. Tá je prispôsobiteľná akémukoľvek priemeru riadidiel a zároveň je protišmyková. Batérie sa dobíjajú pomocou USB kábla. F.Light 30 nájdete za cenu 22,90 € v našom MTBIKER shope, alebo na stránke dodávateľa.


Ravemen TR300

Výkonná 300-lúmenová blikačka s tromi diódami poskytuje vysoký výkon, automatické zapínanie a vypínanie vďaka snímaču pohybu. Je vyrobená z eloxovaného hliníka, pre zvýšenú odolnosť. Kapacita batérie je až 1600 mAh a nabíjať ju môžete cez micro USB konektor. Zaobstarať si ju môžete na za cenu 48,90 € na našom MTBIKER shope, alebo u nášho dodávateľa.


Force Over

Chodidlá v teple sú základ. Platí to zvlášť pre cyklistu, ktorý nosí tretry. Neoprénové návleky značky Force vás ochránia pred striekajúcou vodou od kolies, pred vetrom a blatom. Okrem toho sú vybavené reflexnými plochami a detailami, pre lepšiu viditeľnosť. Špička je vystužená kevlarom, pre vyššiu odolnosť voči oderu. Návleky nájdete za cenu 20,90 € na našom MTBIKER shope, alebo na webe dodávateľa.

Effetto Mariposa Mangia Catena

Po jesenných dažďoch ostáva blato v lesoch dlhšie. Preto je potrebné venovať väčšiu pozornosť čisteniu bicykla, hlavne pohonu. Práčka reťaze patrí do povinnej, údržbovej výbavy každého cyklistu. Táto využíva až šesť štetín na čistenie reťaze. Čistiacu kvapalinu je možné dolievať aj bez otvárania. Čistí v oboch smeroch pohybu reťaze. Nájdete ju za 35,90 € na MTBIKER shope, alebo u dodávateľa.

Vortex GO Water Repellent

Prípravok určený pre kovové časti bicykla. Vďaka penetračnej technológii odpudzuje vodu a nečistoty z kovových povrchov. Zároveň pomáha pri odstraňovaní korózie a vytvára antikorózny povlak. Je ideálny na ochranu kazety, ozubených kolies či prehadzovačky. Rovnako je použiteľný aj pre impregnáciu reťaze. Za cenu 9,49 € ho nájdete na MTBIKER shope, alebo na stránke dodávateľa.

SiS Rego Rapid Recovery

Samotný chlad nás oberá o energiu a v spojitosti s tréningom sa môžem cítiť ešte viac unavený. Vtedy je ideálne siahnuť po kvalitnom regeneračnom nápoji od SiS. Má vysoký obsah sacharidov a bielkovín. Obsiahnuté proteíny pomáhajú regenerovať svalstvo. Je vhodný aj pre ľudí alergických na laktózu. Nápoj s rôznymi príchuťami nájdete za 41,90 € na MTBIKER shope, alebo u nášho dodávateľa.

Ortlieb Seat - Pack QR

Vodotesná taška pod sedlo nie je určená iba pre „bikepacking”, ale využijú ju všetci cyklisti, ktorí dochádzajú do práce, či sa radi túlajú po jesenných lesoch. Uchytáva sa veľmi jednoducho vďaka QR systému. K dispozícii je aj adaptér pre teleskopické sedlovky. Objem je 13 litrov, nosnosť až 4 kg. Cena produktu je 199 € a nájdete ho na stránke nášho dodávateľa.


Zlatý Bažant Radler 0,0% Extra Svieži

Osvieženie padne vždy vhod. Po výjazde doplníte energiu zo 100 % prírodných ingrediencií a ešte k tomu budete môcť bez rizika sadnúť za volant. Radler Zlatý Bažant sa vyrába z nealkoholického piva a prírodných ovocných štiav, bez umelých farbív a konzervantov. Extra Svieži Citrón je bez pridaného cukru a k dispozícii sú aj iné varianty. Viac informácií nájdete na stránke výrobcu Zlatý Bažant.

MTBIKER šatka

Originálna a oficiálna multifunkčná šatka s dizajnom MTBIKER je použiteľná ako šatka na hlavu, čelenka, kukla, čiapka, potítko, nákrčník a tak ďalej. Vyrobená je z príjemného, strečového, funkčného materiálu. Jej kúpou podporíte aktivity a tvorbu MTBIKER. K dispozícii je aj v iných farebných prevedeniach, za cenu 14,90 € na našom MTBIKER eshope.



Viac oblečenia a výbavy do nepriaznivých podmienok nájdeš v našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom PR článok

Jesenná výbava - zvládni blato a dážď s prehľadom

Kto povedal, že októbrom sa končí sezóna? Ani väčší chlad, občasné blato a dážď nemusia byť so správnou výbavou žiadny problém.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up