Oblečenie na jar - funkčné a komfortné v jednom

Jar nám už pomaly klope na dvere a spolu s ňou aj oteplenie. Preto sa oplatí šatník doplniť o niekoľko kúskov.

Sportful Sagan Fondo - 74,99 €

Sportful Sagan Fondo
Pretekársky dres Sportful Sagan Fondo vychádza z dielne Peter Sagan Line – už na prvý pohľad to poznať zo štýlového nápisu na hrudi. Najväčšou devízou dresu sú jeho aerodynamické vlastnosti. Poznatky z veterného tunela sú prenesené do praxe a tento dres podporuje maximálne pretavenie výkonu do rýchlosti. Rozopína sa po celom obvode zakrytým zipsom YKK® Camlock®. V zadnej časti sa nachádzajú tri praktické vrecká. Odporúčaná MOC dresu je 99,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Silvini Gavia - 137 €

Silvini Gavia
Teplejšie počasie si zaslúži aj nejaké to Gran Fondo, no na to treba najmä pohodlné nohavice. Silvini Gavia s trakmi sú vybavené vložkou Road Performance Force Men Hybrid z dielne talianskeho výrobcu Elastic Interface. Tá je určená aj pre výjazdy v dĺžke 7 hodín a viac. Navyše, nohavice rýchlo schnú a sú vysoko priedušné. Majú veľmi málo švov a aj vďaka jemnej vrstve silikónu na spodnom leme a laserom orezaným trakom nekĺžu a výborne sedia. Odporúčaná MOC je 152 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Craft Mesh Superlight - 33,99 €

Craft Mesh Superlight
Pri kolísavých teplotách je dobré mať pod dresom ešte spodnú vrstvu, ktorá dokáže plniť termoregulačnú funkciu. Craft Mesh Superlight je ergonomického strihu, vďaka čomu sa môže cyklista voľne hýbať. Zdanlivo perforovaný materiál pozostáva zo 6-kanálikových vlákien, ktoré rýchlo odvádzajú pot a schnú. Tým je docielený aj mierne chladivý efekt, ak je potrebný. Okrem toho je tielko vysoko komfortné vďaka použitým plochým švom. Odporúčaná MOC je 39,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Alpina S-Way VLM+ - 108 €

Alpina S-Way VLM+
Zrkadlové okuliare značky Alpina nájdu svoje uplatnenie ako v cyklistike, tak aj pri turistike či neskorom jarnom skialpe vďaka tomu, že dokážu fotochromaticky stmavnúť až na úroveň filtra S4. Ich veľkou prednosťou sú práve ich sklá, ktoré sa vyznačujú odolnosťou, vynikajúcou viditeľnosťou aj v náročných podmienkach a disponujú aj úpravou proti zahmlievaniu. Vďaka nastaviteľným nosníkom sa prispôsobia každej tvári. Ich odporúčaná MOC je 180 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Ravemen CR800 a TR30 - 65,99 €

Ravemen CR800 a TR30
Set svetiel Ravemen sa radí medzi univerzálne kúsky a pri jarných večerných výjazdoch príde vhod. Špeciálne tvarovaná šošovka predného svetla zabezpečuje rozptyl svetla na krátku vzdialenosť a naopak bodové svetlo do diaľky. Ovláda sa pomocou kábla, takže jazdec nemusí skladať ruku z riadidiel. Spoločnosť mu robí kompaktné zadné svetlo TR30, ktoré vďaka priehľadnému telu ponúka rozptyl lúčov v okruhu 360°. Odporúčaná MOC setu je 87,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Dirtlej Trailscout half & half - 88,99 €

Dirtlej Trailscout half & half
Typickými pre jarné obdobie sú časté prehánky, ktoré spolu s topiacim sa snehom dokážu traily poriadne rozbahniť. Nohavice dirtlej Trailscout i tak udržiavajú bikera v suchu, keďže ich zadná časť je nepremokavá s vodným stĺpcom 20 000 mm, zatiaľ čo predná sa stará o priedušnosť. Ide teda o robustné, no stále pohodlné a kvalitné nohavice s jednoducho nastaviteľným opaskom a množstvom reflexných prvkov. Odporúčaná MOC je 99,99 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Assos Spring Fall Evo - 65 €

Assos Spring Fall Evo
Teploty na jar vedia z času na čas zradiť a najmä vo vyšších polohách sa neraz ešte drží sneh. Preto sa oplatí mať so sebou dlhé rukavice, ktoré ochránia pred chladom celé prsty. Rukavice Assos Spring Fall Evo sú určené práve do takýchto prechodných podmienok. Oproti predošlej verzii sú celkovo odolnejšie, no najmä odolnejšie polstrované. Zabezpečujú výborný kontakt s bicyklom a sú veľmi pohodlné. Odporúčaná MOC za pár činí 65 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Silvini Deruta - 155 €

Silvini Deruta
Ak by však zima predsa len dlho nechcela povedať svoje posledné slovo, jar-nejar, na rad musí nastúpiť teplé oblečenie. Bunda Silvini Deruta je celkovo zateplená syntetickým materiálom Primaloft, ktorý má oproti páperovým bundám tú výhodu, že nepohlcuje vlhkosť a hreje za každých okolností. Na konci rukávov sa navyše nachádza zúženie za pomoci pružnej látky, čo zamedzuje prenikaniu chladu. Potešia i dve praktické vrecká. Odporúčaná MOC tejto bundy je 172 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Ak ťa zaujímajú aj ďalšie kúsky, ktoré využiješ pri jarných výjazdoch, môžeš navštíviť náš MTBIKER shop.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu PR článok

Oblečenie do vetra a chladu - nedaj chorobe šancu

Zimné obdobie mnohí označia ako ideálne na to, aby človek po výjazde ochorel. No dobre zvolené oblečenie spraví obrovský rozdiel a prinášame opäť niekoľko tipov.
keyboard_arrow_up