Kráľ Záhoria obrazom

V sobotu sa v Skalici zišli maratónci na druhom ročníku Cannondale Kráľ Záhoria MTB Maratóne. Blato na trati dalo bikerom zabrať a ich úsilie zaznamenal root svojím objektívom...

Blato sa tento rok nevyhlo ani pretekárom, ktorí sa postavili na štart druhého ročníka Cannondale Kráľ Záhoria MTB Maratónu v Zlatníckej doline v Skalici. V krátkosti by som ho zhodnotil asi takto: Predĺženie trate, nižšia účasť. Či to spolu súvisí neviem, ale za veľké pozitívum považujem meranie času čipmi. Iste som nebol sám. Odvahu popasovať sa s nástrahami trate, ktorá bola predĺžená na plných 50 km, našlo tentokrát len necelých 190 pretekárov a pre 40 z nich boli tieto nástrahy neprekonateľné a pretek nedokončili.

Počasie bolo ukážkové, ráno pod mrakom, ktoré sa postupne rozplynuli a teplota poobede vystúpila k dvadsiatke.
Keďže to mám na miesto konania len kúsok, tak som tam nechýbal ani tento rok, opäť len s foťákom, ale aj na bajku, čo bola chyba. Pri fotení som si uvedomil, že na fotenie potrebujem kľud a nie stále premýšlať či sa na bajku stihnem presunúť na iné miesto. 10 kg batoh mi tiež ku pohode neprispieva, hlavne vo všade prítomných kopcoch. Takže som si neužil ani bajkovačku, ani fotenie " title="
Isto ste si všimli, že fotky nemajú „koniec“. Jeden z dôvodov som práve opísal a ten druhý rozoberať nebudem. Ale z fóra možno viete.

Cieľovú pásku ako prvý preťal Martin Horák (Cyklomax Specialized) v čase 1:54:25 s minútovým náskokom na druhého Stanislava Hejduka (Factor Bike Team). Ženám bezkonkurenčne kraľovala Pavlína Šulcová (GT CZECH TEAM) časom 2:22:30.
Kompletné výsledky si môžete pozrieť v odkaze nižšie.

RooT
report_problem Našiel si v texte chybu?

Cannondale Kráľ Záhoria

calendar_today 24.04.2010
label MTB maratón
place Skalica (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón, aneb záhorácke „prasačinky“

Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón, aneb záhorácke „prasačinky“

Ako to dopadne, keď na polroka zavesíš svoje HT-čko na „klinec“ a potom skočíš rovno do najväčšieho a najlepkavejšieho blata, aké sa len dá predstaviť? No, všelijako.
Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Pozvánka: Erdinger Kráľ Záhoria 2019 - kto získa kráľovskú korunu?

Príďte si otestovať svoju tohtoročnú formu na už v poradí 11. ročník májového podujatia Erdinger Kráľ Záhoria, ktorý sa uskutoční 11. mája 2019 neďaleko Skalice.
Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón – moje prvé súťažné kilometre v sezóne

Reportáž: Kráľ Záhoria MTB maratón – moje prvé súťažné kilometre v sezóne

I keď Kráľ Záhoria tento rok oslavoval okrúhlych 10 rokov, pre mňa bola účasť na týchto pretekoch premiérova.
keyboard_arrow_up