Výbava pre každého cyklistu

S prichádzajúcou sezónou začína pribúdať aj cyklistov na cestách, cyklotrasách či v teréne. Čo by nemalo chýbať vo vašej výbave, aby ste si užili výjazd či výlet?

BBB Easyroad - 30,99 €

BBB Easyroad
Či už budete potrebovať prifúknuť koleso alebo nafúkať dušu po výmene v prípade defektu, BMP-49 od výrobcu BBB je ideálnym partnerom vďaka svojej nízkej hmotnosti (iba 109 g) a kompaktným rozmerom. Hadička je výsuvná z tela minipumpy, takže nebude zaberať miesto. Hlavica je univerzálna pre všetky bežné ventily. Ak ju nebudete chcieť nosiť v drese, stačí použiť pribalený držiak na bicykel. MOC produktu je 33,99 € a nájdete ho v MTBIKER eshope.

CrankBrothers Multi - 19,99 €

CrankBrothers Multi multikľúč
Malý šikovný multikľúč môže byť veľkým pomocníkom, či bude potrebné niečo iba dotiahnuť, nastaviť sklon sedla, alebo doladiť radenie, s takýmto multikľúčom to hravo zvládnete. Náradie je vyrobené z odolnej vysokopevnostnej ocele, telo z hliníka, aby bola hmotnosť čo najnižšia. Povrch je upravený tak, aby sa nešmýkal ani pri práci v rukaviciach. Jeho dĺžka je iba 9 cm, a tak nezaberie veľa miesta v podsedlovej kapsičke alebo vo vrecku dresu. Za 19,99 € ho nájdete v MTBIKER eshope.

Lifesystems Pocket lekárnička - 22,99 €

Lifesystems Pocket lekárnička
Tak, ako sa môže čokoľvek udiať bicyklu, tak môžeme aj my utrpieť úraz alebo stretnúť niekoho, kto pomoc potrebuje. Pre takéto prípady máme v ponuke lekárničku od Lifesystems. Jej obsah je starostlivo vybraný na základe spolupráce s horskými záchranármi. Jej vnútro je vyberateľné, pekne usporiadané, aby ste sa nemuseli v kapsičke prehrabávať a strácať drahocenný čas, keď ide o zdravie. Jej cena je 22,99 € a nájdete ju v MTBIKER eshope.

Kellys KLS Handy - 21,99 €

Kellys KLS handy multikľúč
Kellys má v ponuke multifunkčný kľúč, ktorý okrem bežných nástrojov obsahuje aj špeciálne kľúče na centrovanie kolies, nitovač reťaze a držiak na rýchlo spojku. Všetko, čo potrebujete na vaše dobrodružstvá na dvoch kolesách. Výhodou je aj plochý tvar multikľúča, ktorý vo vrecku dresu takmer necítiť. Je vyrobený z kvalitnej CR-V ocele a plastu. S takýmto nástrojom budete pripravení čeliť nepredvídateľným situáciám. Nájdete ho za 21,99 € na MTBIKER eshope.

Fenix BC05R V2.0 - 19,90 €

Fenix BC05R V2.0
Dni sú čoraz dlhšie, a to láka cyklistov vyraziť ďalej. Stať sa však môže, že sa domov vrátime až za šera alebo po tme. Dať o sebe vedieť ostatným účastníkom cestnej premávky je povinnosť a na to môže poslúžiť nabíjateľná blikačka Fenix BC05R. Ponúka dva stupne výkonu - 5 a 15 lúmenov a až 6 režimov svietenia s výdržou od 4,5 hodiny do 120 hodín. Nabíja sa pomocou USB-C, je vodoodolná, prachu odolná a viditeľná zo vzdialenosti 230 metrov. Má cenovku 19,90 € a nájdete ju v MTBIKER eshope.

CTM B.O.T Kit - 11,99 €

CTM B.O.T Kit
Sada na opravu bezdušových plášťov v štýlovom, ľahkom a iba niečo cez 10 cm dlhom balení. Určite poteší minimalistov, alebo tých, ktorí si potrpia na hmotnosti svojej výbavy. Jej rozmery určite ocenia aj tí, ktorí si radi zasúťažia na maratóne alebo enduro pretekoch. V jej obsahu nájdeme ihlu a rašpľu, 5 ks 2 mm hrubých knôtov a 5 ks 5 mm knôtov. Skratka B.O.T znamená „back on track“, takže späť na trať. S touto sadou vás žiadny defekt nezastaví. Jej MOC je 11,99 € a nájdete ju na MTBIKER shope.

Knog Fang - 32,99 €

Knog Fang multifunkčné náradie
Ak poznáte Knog, viete, že robia veci inak. A nie je to len preto, že sú z opačnej strany planéty, ale preto, že nemajú radi nudu. Ak ste ešte nemali tú česť, odporúčam pozrieť si Knog produkty v našom eshope. Multi náradie Fang sa hodí do dielne alebo do pojazdného servisu. Vyrobené je z pevného odolného kompozitu, ponúka 24 funkcií, napr. rezač kartónov, rôzne nadstavce, kľúče a po dobre odvedenej práci si otváračom na fľaše otvoríte aj pivo. Za MOC 36,29 € ho nájdete v MTBIKER eshope.

Weldtite sada na opravu bezdušových plášťov - 10,89 €

Weldtite sada na opravu bezdušových plášťov
Pri bezdušových plášťoch sa môže stať, že tmel na zalepenie diery nestačí a vtedy pomôže takáto opravná sada. Obsahuje všetky potrebné nástroje, ako nožík na zrezanie pretŕčajúcej gumy, rašple, ihly či špeciálny gumový roztok pre lepšie utesnenie priestoru. Knôt sa dokáže tak roztiahnuť, že zvyšné mini diery už zalepí tmel. Výhodou tejto sady je, že s ňou môžete opravovať defekt bez toho, aby ste zhadzovali koleso z bicykla. Nájdete ju za 10,89 € na MTBIKER eshope.

SiS Go Energy Mini - 1,79 €

SiS Go Energy Mini
Cyklistika so sebou prináša mnoho benefitov. Avšak na to, aby sme vládali, potrebujeme dostatočnú zásobu energie. Svoje o tom vedia hlavne tí, ktorí jazdia dlhé trasy alebo si dokonca radi zapretekajú. Ideálnym zdrojom môže byť energetická tyčinka od SiS, Go Energy Mini. Je totiž výživná, ľahko stráviteľná, s vysokým obsahom sacharidov. Vyrobená je zo skutočného ovocia a zdravých ingrediencií. MOC je 1,99 €. V rôznych príchutiach ju nájdete na MTBIKER eshope.

Viac zaujímavých doplnkov, ktoré by sa pri výjazdoch mohli hodiť, nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku PR článok

Univerzálna výbava - na bicykel, do mesta aj na turistiku

Máme radi univerzálnosť a produkty, ktoré využijeme na väčšinu outdoorových aktivít. V našej ponuke si určite vyberieš aj ty. Nechaj sa inšpirovať redakčným výberom.
keyboard_arrow_up