Výbava na bikepacking - hurá za dobrodružstvom

Bikepacking je v posledných rokoch disciplína, ktorá zažíva obrovský rozmach a niet sa čomu diviť. Čo sa ti zíde, ak sa chystáš vrhnúť do prvého dobrodružstva?

Osprey Escapist 25 - 120 €

Osprey Escapist 25
Nový model 25 l batohu Escapist nájde svoje uplatnenie pri dlhších výletoch alebo ako doplnok k cyklistickým taškám. Zmestí sa doň množstvo potrebných vecí, no jeho nosenie zostane príjemným vďaka vzdušnému chrbtovému systému AirScape a popruhom BioStretch. Je možné ho skombinovať i s vodným rezervoárom Hydraulics. A keďže bikepacking nie je len doménou slnečných dní, je vybavený pláštenkou a reflexnými prvkami. Jeho MOC je 156 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Muc-Off Rainproof Essentials Case - 24,99 €

Muc-Off Rainproof Essentials Case
Do zlého počasia je určený obal od Muc-Off. Vložiť sa doň dá telefón či iné drobnosti a so svojimi rozmermi sa pohodlne zmestí do zadného vrecka dresu. V obale sa nachádza vnútorné vrecko na zips na mince alebo kľúče. Vďaka použitému vodoodolnému polyesteru 900D s PU povrchovou úpravou a zipsom YKK® Aquaguard bude všetok obsah v bezpečí a v suchu. Pomocou pútok sa dá uchytiť aj na inú tašku či opasok. Jeho MOC je 24,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

CamelBak MULE 5 Waist Pack - 89,99 €

CamelBak MULE 5 Waist Pack
Cyklistická ľadvinka MULE 5 svojím konceptom odľahčuje chrbát a minimalizuje hmotnosť. Driek cyklistu bude aj pri nosení spoľahlivo odvetraný pomocou systému Air Support. Súčasťou ľadvinky je aj odoberateľný rezervoár Crux LR™ s objemom 1,5 litra a s magneticky upínateľnou hadičkou. Vnútri ľadvinky sa takisto nachádza integrovaný organizér náradia, drobnosti sa zas dajú umiestniť do bedrových vreciek zvonka. MOC ľadvinky je 89,99 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

Kellys Tanya MTB - 65,99 €

Kellys Tanya MTB
Taška Tanya MTB s objemom 7 litrov vystačí aj na dlhší bikepackingový výlet. Je vyhotovená z odolného materiálu Tarpaulin, ktorý spoľahlivo ochráni jej obsah. Na bicykel sa upína držiakom na sedlo a páskou na sedlovku, čím je docielená vyššia stabilita systému a redukcia kolísania. Okrem hlavného úložného priestoru sa po bokoch nachádzajú dve vrecká a v zadnej časti je miesto uspôsobené na uchytenie svetla. MOC tejto tašky je 65,99 € a nájdeš ju aj na našom MTBIKER shope.

Ortlieb Seat-Pack - 155 €

Ortlieb Seat-Pack
Podsedlová taška od Ortlieb s objemom 11 litrov neslúži len na prenášanie vecí, no so svojimi rozmermi spoľahlivo ochráni aj zadok cyklistu ako menší blatník. Celkovo pojme 11 litrov batožiny a o bezpečnosť obsahu sa netreba báť – pred vodou a špinou ho ochráni vodotesný materiál. Vzduchový ventil zabezpečuje, že taška nebude mať väčší objem, než je nevyhnutné. Pod elastické lanko vo vrchnej časti sa zas zmestia dodatočné drobnosti. MOC tašky je 145 € a nájdeš ju na našom MTBIKER shope.

CTM TQ - 9,89 €

CTM TQ
Univerzálny popruh CTM TQ možno pri bikepackingu využiť mnohorakými spôsobmi. Konštrukcia zo zváraného Hypalonu mu dodáva zvýšenú odolnosť aj vysokú životnosť. Umiestniť sa doň dá buď náhradná duša, alebo väčšia CO2 bombička, malé popruhy pojmú napríklad montpáky či menšiu dušu. K bicyklu sa uchytáva suchým zipsom a vďaka jeho veľkému obvodu sa dá umiestniť takmer všade. Jeho MOC je 10,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Garmin Instinct 2S Solar - 382 €

Garmin Instinct 2S Solar
GPS hodinky sú šikovným doplnkom nielen vďaka záznamu trasy, ale aj kvôli urýchleniu navigácie v teréne. Prívlastok „S“ označuje kompaktné rozmery, hodia sa preto i na menšie zápästia. Telo je vyhotovené z robustných materiálov, ktoré spĺňajú armádne štandardy a ich sklíčko je výrazne odolné voči poškriabaniu. Ponúkajú množstvo metrík a takisto aj pripojenie externých snímačov rozhraním ANT+ alebo Bluetooth. Ich MOC je 449,90 € a nájdeš ich na našom MTBIKER shope.

Ravemen CR800 - 65,99 €

Ravemen CR800
Pri nočných jazdách je nevyhnutné mať výkonné a spoľahlivé svetlo. Špeciálne tvarovaná šošovka predného svetla CR800 zabezpečuje rozptyl svetla na krátku vzdialenosť a naopak bodové svetlo do diaľky. Disponuje maximálnym svetelným tokom 800 lúmenov, no i tak neoslepuje oprotiidúcich vodičov. Ovláda sa pomocou kábla, takže jazdec nemusí skladať ruku z riadidiel. Veľkou výhodou pri bikepackingu je možnosť nabíjania za jazdy. Jeho MOC je 68,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

Ak hľadáš aj ďalšie kúsky výbavy pre tvoje dobrodružstvo, môžeš navštíviť náš MTBIKER shop a prezrieť si aktuálnu ponuku.
Zdroj fotografií: Archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Bikepacking - čo sa môže hodiť na viacdňový výlet PR článok

Bikepacking - čo sa môže hodiť na viacdňový výlet

Leto a krásne počasie láka mnoho ľudí aj na niekoľkodňové výlety po krajine. Vybrali sme zopár vecí, ktoré výlet spríjemnia alebo možno aj zachránia.
Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel PR článok

Výbava začínajúceho cyklistu - s radosťou na bicykel

Kúpil si si nový bicykel a uvažuješ, čo ti ešte chýba? Nepotrebuješ hneď to najlepšie na trhu, no hľadáš kvalitu za rozumnú cenu? My ti radi pomôžeme.
Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí PR článok

Oblečenie do jarných podmienok – nech ťa nič neprekvapí

Jar sa nám začala tento rok skôr, no nič to nemení na tom, že počasie je vrtkavé. Raz je teplo, potom chladno, fúka vietor, občas prší. Nechýba ti niečo z nášho výberu?
keyboard_arrow_up