Regenerácia - rovnako dôležitá ako samotný tréning

Či pravidelne trénujete, alebo si doprajete dlhú a náročnú jazdu, nezabúdajte, že vaše telo potrebuje oddych, načerpať novú silu. Čo mu pomôže rýchlejšie sa zotaviť?

SiS REGO Rapid Recovery - 54,90 €

prípravok SiS REGO Rapid Recovery
„Science in sport“, teda veda v športe. A za regeneráciou je naozaj celá veda. Prípravok sa rýchlo a ľahko rozmiešava s vodou. Bol vytvorený, aby po výkone doplnil sacharidy, teda potrebnú energiu pre zotavenie organizmu. V jeho zložkách sa nachádza aj proteín, ktorý podporuje regeneráciu svalového tkaniva a ďalšie minerály, či vitamíny. Hydratuje organizmus a je tiež vhodný pre ľudí s laktózovou intoleranciou. V štyroch príchutiach, za MOC 69,99 € ho nájdete v MTBIKER eshope.

Veloskin Chamois & Soothing Gel - 32,99 €

Veloskin Chamois & Soothing Gel
Najmä pri dlhých výjazdoch sa môže stať, že napriek kvalitnej vložke, či vhodnému sedlu môže prísť k nepríjemnému tlačeniu. Vtedy dokáže pomôcť ochranný krém Chamois, ktorý vytvára medzi pokožkou a vložkou ochrannú vrstvu. Okrem toho, že zabráni treniu, pokožku vyživuje vďaka obsahu vitamínov a minerálov. Na druhej strane Soothing Gel slúži na regeneráciu pokožky po náročnom výjazde a jej chladenie. MOC setu je 32,99 € a nájdeš ho na našom MTBIKER shope.

NUTREND BCAA Liquid shot - 1,19 €

NUTREND BCAA Liquid shot
Jednorázový shot s veľkou prospešnosťou pre organizmus. BCAA esenciálne aminokyseliny v kryštalickej forme sú užitočné najmä pre rast svalovej hmoty a jej regeneráciu. Jeden shot, 60 ml, je možné užiť pred výkonom, a druhý po výkone, avšak výrobca neodporúča prekročiť túto dávku. Produkt sa rýchlo a účinne vstrebáva, nezaťažuje žalúdok. Viac ako tento text vám napovedia reakcie v hodnotení zákazníkov, ktorí si produkt už zakúpili. MOC za jeden shot je 1,19 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

PowerBar Ride - 2,49 €

PowerBar Ride tyčinka
Aby ste v intenzívnom tréningu a súťaži mohli zo seba vydať všetko, mali by ste svoju energiu dopĺňať nielen pred, ale aj počas aktivity. PowerBar vyvinul prvú sacharidovú tyčinku na svete v roku 1986. Tyčinka Ride je skvelou voľbou sacharidov v pevnej forme, no napriek tomu sa dá ľahko žuť. Obsahuje obohatenú zmes bielkovín pre obnovu svalov, horčík a je bez pridaných umelých farbív a konzervačných látok. MOC je 2,49 € a nájdete ju na MTBIKER eshope.

Kompava GELO-3 Complex - 135 €

doplnok Kompava GELO-3 Complex
Komplexný doplnok nielen pre športovcov od slovenskej Kompavy. Je vhodný aj pre starších ľudí na podporu kĺbového tkaniva, takisto pre dospievajúce deti v období rastu, alebo pre ťažko fyzicky pracujúcich. Všetky tieto kategórie majú spoločného menovateľa - únavu, či námahu kĺbov. Obsahuje tiež vitamín C, B6 a B12 podporujúce imunitný systém, ale aj biotín, ktorý pomáha zdravému rastu vlasov, nechtov a pokožky. MOC produktu je 25,99 €. V štyroch príchutiach ho nájdete na MTBIKER eshope.

Force Regener - 8,49 €

regeneračný krém Force Regener
Práve si prešiel cieľovou čiarou, máš za sebou desiatky kilometrov, tisícky výškových metrov a pred dojazdom si sa zapojil do špurtu. Tvoje nohy sú v ohni, cítiš kŕče. Aj takto nejako to môže vyzerať po namáhavých pretekoch. Po sprche sa môžeš rýchlo zregenerovať napríklad krémom Force Regener. Pomôže ti uvoľniť kŕče, pôsobí proti bolesti svalov a kĺbov, podporuje tiež procesy hojenia a zmierňuje pocit únavy. To všetko s dlhotrvajúcim účinkom. MOC produktu je 8,49 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Enervit Isotonic - 11,89 €

isotonický nápoj Enervit Isotonic
Stačí nasypať 30 g prášku do 500 ml vody a získate izotonický nápoj pre obnovu rovnováhy minerálov v organizme. Je užitočný predovšetkým v prípade nadmerného potenia v dôsledku intenzívnej športovej aktivity. Obsahuje minerály ako sodík, draslík, horčík a chlór, ktoré pomáhajú udržiavať normálnu svalovú funkciu a zabraňujú svalovým kŕčom, pomáha tiež znižovať únavu a vyčerpanie. MOC 420 g balenia je 13,99 €. Nájdete ho v MTBIKER eshope.

Namedsport Hydrafit - 9,99 €

energetický nápoj Namedsport Hydrafit
Aj únave, či kŕčom sa dá predísť už pred samotnou športovou záťažou, alebo počas nej správnym dopĺňaním minerálov, vitamínov a ďalších látok. Tiež pomáha doplňovať minerálne soli stratené v dôsledku nadmerného potenia počas zvýšenej fyzickej námahy. Obsiahnutý horčík a draslík napomáhajú k správnej funkcii svalov a k zníženiu fyzickej námahy. Vhodný je aj ľudí s laktózovou intoleranciou. Odporúčaná cena je 11,99 €. Nájdete ho na MTBIKER eshope.

Viac športovej výživy a produktov pre poriadnu regeneráciu nájdete na našom MTBIKER shope.
Zdroj fotografií: archív redakcie
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch PR článok

Doplnky na posilnenie a regeneráciu po náročných výjazdoch

Dopĺňanie minerálov a energie je dôležité nielen počas výjazdu, ale aj po ňom. Vybrať si môžete medzi rôznymi druhmi doplnkov, na ktoré sa dnes pozrieme.
Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu PR článok

Pitný režim - hydratuj, regeneruj, doplň energiu

Príjem tekutín a dopĺňanie energie je nesmierne dôležitou súčasťou športu, ale aj bežného života. Či už si bežec, cyklista, alebo turista, vyber si z našej ponuky.
Výživa a hydratácia - pokojná cyklistika bez kŕčov PR článok

Výživa a hydratácia - pokojná cyklistika bez kŕčov

So stúpajúcimi teplotami a blížiacimi sa maratónmi stúpajú aj nároky na hydratáciu a výživu. Podceniť však netreba ani praktické doplnky v tejto oblasti.
keyboard_arrow_up