Zdroj: Facebook - Peter Velits

Slovenskí cyklistickí bratia Peter a Martin Veltitsovci budú v roku 2012 členmi profesionálneho tímu Omega Pharma-Quick Step. Za belgický tím, ktorý v piatok zverejnil oficiálny 30-členný zoznam svojich jazdcov, budú v začínajúcej sa sezóne súťažiť aj veľké mená profipelotónu, akými sú Tom Boonen, Francúz Sylvain Chavanel či špecialista na časovky Tony Martin.

Členovia spomenutého tímu sa momentálne pripravujú na tréningovom kempe v Španielsku. "Pre celý tím je to veľmi prospešné sústredenie. V Španielsku by sme chceli popracovať najmä na rýchlosti a rytme, aby sme už v prvých pretekoch sezóny Tour de San Luis v Argentíne boli dostatočne pripravení," uviedol tréner Tom Steels.

Tridsaťčlenný zoznam cyklistov belgického tímu Omega Pharma-Quick Step na sezónu 2012:

Tom Boonen (Belg.), Sylvain Chavanel (Fr.), Gerald Ciolek (Nem.), Dries Devenyns (Belg.), Kevin De Weert (Belg.), Jérome Pineau (Fr.), Zdeněk Štybar (ČR), Gert Steegmans (Belg.), Niki Terpstra (Hol.), Matteo Trentin (Tal.), Dario Cataldo (Tal.), Nikolas Maes (Belg.), Kristof Vandewalle (Belg.), Guillaume Van Keirsbulck (Belg.), Julien Vermote (Belg.), Francesco Chicchi (Tal.), Iljo Keisse (Belg.), Marco Bandiera (Tal.), Tony Martin (Nem.), Matthew Brammeier (V. Brit.), Levi Leipheimer (USA), Serge Pauwels (Belg.), Peter Velits (SR), Bert Grabsch (Nem.), Michal Kwiatkowski (Poľ.), Michal Golaš (Poľ.), Andrew Fenn (V. Brit.), František Raboň (ČR), Martin Velits (SR), Stijn Vandenbergh (Belg.).

[Foto na úvode: Facebook - Peter Velits]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Video: Martin Velits - svetové prvenstvo oblečenia Isadore

Ako ťažké je pre profesionálneho cyklistu rozbiehať vlastnú firmu, čo bol po oblečení druhý najlepší nápad na podnikanie a prečo vyzerá oblečenie Isadore, ako vyzerá?
Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom? PR článok

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.
Martin Velits ukončil kariéru

Martin Velits ukončil kariéru

Necelý rok po odchode Petra Velitsa sa definitívne opustiť profipelotón rozhodol aj jeho brat Martin.
keyboard_arrow_up