Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Pozvánka: Si z IT brandže a máš chuť si poriadne zašprintovať zoči voči súperom?

Koncom septembra je pripravené zaujímavé podujatie s originálnym konceptom, kde môžete preveriť svoje šprintérske schopnosti ale hlavne sa dobre zabaviť.

Základom celej myšlienky je tzv. Goldsprint. Jedná sa o súboj dvojice jazdcov na trenažéri pred publikom, ktorý má svoje korene v Švajčiarsku. Tu sa konali v roku 1999 prvé preteky ako súčasť svetového šampionátu kuriérov (messengerov), pričom názov pochádza od obľúbenej značky piva .


29.9.2018 sa bude ale konať v Bratislave na nábreží pod Mostom Lafranconi trochu upravená verzia a to v duchu súboja na 300 m dráhe, teda bez trenažéru. Paralelne teda budú štartovať dvaja pretekári, každý vo vlastnej dráhe. Kvalifikácia bude prebiehať náhodným výberom dvojíc, ktoré budú spolu štartovať a snažiť sa dosiahnuť najlepší čas. Čas každého jazdca bude zaznamenaný a tí najlepší postúpia do hlavných pretekov podľa kľúča – najlepší s najhorším. Tie budú následne prebiehať formou vyraďovacieho pavúka, kde už sa pôjde v štýle "kto z koho".


Štartovné je zadarmo a môžeš sa registrovať online na tomto odkaze do 27.9.2018. Prezentácia pretekárov prebehne v sobotu 29.9. od 9:00 do 9:45 v areáli FTVŠ. O 10:00 potom začína kvalifikácia, o 14:00 hlavné preteky a o 17:00 je vyhlásenie výsledkov.

Preteky ale hlavne zábava

Aj keď je samozrejme dôležitý súťažný duch a pôjde sa naplno, dôležitá je v prvom rade dobrá zábava. Tomu bude prispôsobený aj bohatý sprievodný program pre všetkých, čo prídu povzbudiť vrátane rodín s deťmi. Pre ne je pripravený skákací hrad, či cukrová vata a zmrzlina zadarmo. Dospelých čaká výborné občerstvenie a dobrá atmosféra. Navyše sa okrem toho môžu stretnúť s Petrom Velitsom, ktorý príde akciu osobne podporiť. Jednoducho bude z toho hlavne príjemná akcia a navyše pre všetkých nebude chýbať možnosť vyskúšať si originál Goldsprint na trenažéroch Elite.

Ak teda pracuješ v rámci IT segmentu, alebo si študent, či máš niečo s IT spoločné, neváhaj sa prihlásiť a trochu zdvihnúť hladinu adrenalínu. Ak s počítačmi nerobíš, to nevadí...prídi pozrieť a vychutnať príjemnú atmosféru.

Všetky podrobnosti sa dozvieš na hlavnej stránke podujatia.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Siemens Sprint IT

calendar_today 29.09.2018
label Preteky jednotlivcov
place Bratislava (Slovensko)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Majstrovstvá Slovenska v Gravel – MTBIKER G-MARIN Cup Gravel

Pozvánka: Majstrovstvá Slovenska v Gravel – MTBIKER G-MARIN Cup Gravel

Druhýkrát sa bude bojovať o titul majstra Slovenska v kategórii gravel, neváhaj sa zúčastniť.
Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

Pozvánka: Gran Fondo Bratislava 2023 - to budú zjazdy

V čom je Gran Fondo iné od ostatných podujatí? Čo bude ešte lepšie, ako pri premiére minulý rok?
Pozvánka: Nay Gran Fondo Bratislava – veľká jazda prišla aj k nám

Pozvánka: Nay Gran Fondo Bratislava – veľká jazda prišla aj k nám

Tento taliansky názov skúsení cyklisti určite poznajú, no zmyslom podujatia je, aby si na svoje prišli všetky výkonnostné skupiny. Čo vás bude čakať na premiérovom ročníku, ktorý sa uskutoční 7.augusta?
keyboard_arrow_up