Zdroj: Zdroj fotografie: tinkoffsaxo.com

Saganov dres na sezónu 2015 sa bude výrazne líšiť od kolegov v Tinkoff-Saxo

Peter Sagan bude minimálne do záveru júna 2015 výrazne odlíšený od nových tímových kolegov z družstva Tinkoff-Saxo. Kým Alberto Contador či Rafal Majka budú jazdiť vo svietivých žltých dresoch doplnených o modrú farbu s modro-žltými cyklistickými nohavicami, Peter Sagan bude mať vrchnú časť odevu vo farbách slovenskej trikolóry bielo-modro-červený.

Dvadsaťštyriročný Žilinčan je úradujúcim majstrom Slovenska a má právo nosiť majstrovský dres s logami zamestnávateľa a sponzorov. Novú kolekciu predstavili zástupcovia Tinkoff-Saxo na piatkovej prezentácii v Moskve, na ktorej nechýbali ani najväčšie hviezdy družstva. V ruskej metropole je od štvrtka aj Peter Sagan, prišiel tam z Monaka.

Okrem Sagana bude mať odlišný dres aj Michael Valgren, ktorý je úradujúcim majstrom Dánska. Národné šampionáty sa budú konať v závere júna a dovtedy môžu súčasní šampióni nosiť majstrovské dresy.

Sagan
Zdroj: tinkoffsaxo.com

Alberto Contador budú mať na sebe menej modrej a viac žltej v porovnaní so sezónou 2014. Svietivé farby by mali cyklistom uľahčiť aj orientáciu v pelotóne.

Sagan
Zdroj: tinkoffsaxo.com

"Som hrdý, že sa nám podarilo utvoriť tím s veľkým bojovým duchom. Fanúšikovia z celého sveta budú podporovať športovcov, na ktorých dresoch nechýba ruská vlajka a cyrilika," uviedol šéf a hlavný sponzor tímu Tinkoff-Saxo Oleg Tiňkov.

[Foto na úvode: Zdroj fotografie: tinkoffsaxo.com]

report_problem Našiel si v texte chybu?
SITA
© 2024, Autorské práva SITA a.s. a uvedené agentúry.
Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto správy bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Peter Sagan a pamätné dni jeho kariéry

Slovensko malo priemerných športovcov. Malo dobrých športovcov. Malo vynikajúcich športovcov. A potom je tu Peter Sagan.
Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Video: Saganovu poctu nepokazil ani pád. MSR v cestnej cyklistike Tlmače 2023

Najvtipnejšie momenty a najväčšie víťazstvá Petra Sagana podľa jeho kolegov? Čo by robili po kariére cyklisti, štartujúci na MSR v Tlmačoch 2023?
Pozvánka: Spoločné majstrovstvá SR a ČR v Tlmačoch - poslednýkrát s Petrom

Pozvánka: Spoločné majstrovstvá SR a ČR v Tlmačoch - poslednýkrát s Petrom

Tohtoročné národné majstrovstvá sa uskutočnia na Slovensku v Tlmačoch a chýbať nebude ani Peter Sagan.
keyboard_arrow_up