CUBE: Cestné bicykle 2015 - Vyberte si z 21 kvalitných modelov

CUBE: Cestné bicykle 2015 - Vyberte si z 21 kvalitných modelov

Cestná cyklistika sa stáva čoraz populárnejšou aj na Slovensku a preto je dôležité si vybrať správny a kvalitný cestný bicykel. V CUBE máme dlhoročné skúsenosti s navrhovaním a výrobou cestných bicyklov a preto sa budete môcť vždy spoľahnúť na svoj CUBE a užívať si výborný pocit z jazdy.

PELOTON BLACK´N´RED´N´BLUE


Model Peloton môže byt považovaný za vašu vstupenku na bezprostredné objavovanie zážitkov cestného jazdenia. So svojím vysokokvalitným hliníkovým rámom, vyváženým jazdným prejavom a 3x8 rýchlostnou sadou Shimano je tento bicykel perfektný partner pre cestovne orientovaných jazdcov hľadajúcich spoľahlivosť a nespočetné kilometre radostného jazdenia.



Viac na http://www.cube.eu/sk/bikes/cestne/peloton/cube-peloton-blacknrednblue-2015/

AGREE GTC SL CARBON´N´FLASHRED


Rýchly, rýchlejší, SL. Decentná šedá a čierna povrchová úprava modelu Agree GTC ukrýva vysokovýkonný cestný bicykel pre pretekanie a veľmi atletické jazdy. Všetko na tomto bicykli je riadené funkčnosťou a orientované na výkon – 11-rýchlostná sada Shimano Ultegra, high-endový karbónový rám, rýchle kolesá Fulcrum a kokpit Syntace.


Viac na http://www.cube.eu/sk/bikes/cestne/agree/cube-agree-gtc-sl-carbonnflashred-2015/

LITENING C68 PRO BLACKLINE


Každý, kto má skúsenosti so sadou Shimano Ultegra pozná jej spoľahlivú a hladkú funkčnosť! S kompletne novým, super ľahkým rámom s vysoko progresívnym dizajnom, pohonom Shimano Ultegra a veľmi exkluzívnym výberom komponentov sa tento mimoriadny pretekársky bicykel nebojí žiadnej konkurencie v ohľade výkonu alebo vzhľadu.


Viac na http://www.cube.eu/sk/bikes/cestne/litening/cube-litening-c68-pro-blackline-2015/

Celá kolekcia cestných bikov CUBE 2015

CUBE má na výber až 21 rôznych typov cestných bikov s rôznou výbavou, stačí si len vybrať na http://www.cube.eu/sk/bikes/cestne/
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Cestná kolekcia CUBE 2017 – pohodlie, aerodynamika aj preteky PR článok

Cestná kolekcia CUBE 2017 – pohodlie, aerodynamika aj preteky

CUBE patrí medzi výrobcov, ktorí dokážu vďaka svojej širokej ponuke cieliť na jednotlivé preferencie jazdcov. Či už túžite hlavne po pohodlí a komforte alebo naopak, hľadáte športovo zameraný bicykel schopný zvládnuť aj preteky na najvyššej úrovni. Navyše, v kombinácii s veľmi dobrým pomerom ceny a ponúkaných vlastností. No a nie je tomu inak ani v kolekcii 2017.
CUBE: Cestné bicykle 2016 PR článok

CUBE: Cestné bicykle 2016

Modelový rad 2016 v podstate u CUBE rozdelili do 3 hlavných kategórií (comfort, aero endurance, racing). Každá z nich je zameraná na iný štýl jazdenia a podľa toho je vytvorená aj geometria každého radu. Taktiež je zrejmý trend nástupu kotúčových bŕzd, ktoré nájdete vo veľkom množstve u ponúkaných modeloch.
CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie PR článok

CUBE 2017 – zaujímavé novinky pre všetky kategórie

Na sezónu ponúka CUBE množstvo zaujímavých noviniek. Medzi nimi napríklad kompletne prepracovaný model celoodpruženej rakety AMS 100 alebo ľahký hardtail Reaction GTC so sadou Sram Eagle za prijateľnú cenu. A to samozrejme zďaleka nie je všetko.
keyboard_arrow_up