Pozvánka: Preteku Bike VALACHY vo Veľkých Karloviciach sa zúčastní aj hokejista Jiří Hudler

Pozvánka: Preteku Bike VALACHY vo Veľkých Karloviciach sa zúčastní aj hokejista Jiří Hudler

VEĽKÉ KARLOVICE – Jeden z najlepších hokejistov NHL Jiří Hudler bude osobnosťou BIKE VALACHY – preteku horských bicyklov, ktorý sa uskutoční v sobotu 11. júla 2015 vo Veľkých Karloviciach v rámci tretieho ročníka seriálu VALACHY TOUR.

Štartová listina sa už pomaly zapĺňa. Pri včasnej registrácii na http://www.valachytour.cz má každý účastník výhodné štartovné a zároveň istotu, že bude mať svoje meno na pamätnom štartovnom čísle. Okrem dvoch trás pre dospelých, budú už tradične pripravené aj preteky detí.

Videopozvánka Bike VALACHY 2015


VALACHY TOUR ponúka športovcom popri atraktívnych tratiach v malebnej prírode Beskýd, hodnotných cenách a profesionálneho zázemia, pravidelne aj možnosť porovnať si sily s poprednými športovými osobnosťami. Predchádzajúcich pretekov – májový duatlon- sa zúčastnil veslár Ondrej Synek. Pri BIKE VALACHY sa na štart postaví aj známy hokejista Jiří Hudler.


Tridsaťjeden ročný hokejový útočník, ktorý momentálne oblieka dres Calgary Flames a tohtoročný ôsmy najproduktívnejší hráč NHL, zahájil svoju hviezdnu kariéru práve vo Valašsku – v neďalekom Vsetíne. Do Veľkých Karlovíc pravidelne mieri za relaxáciou a aj v týchto dňoch tu odpočíva po hokejovej sezóne. Útočisko našiel v údolí Lesková, v súkromí chalúp U Pařizků, odkiaľ má zároveň na dosah aj svoje dve obľúbené aktivity: relaxačné centrum Wellness Horal a golfové ihrisko.

„Veľmi rád sa vraciam za krásnou prírodou, kľudom, skvelými podmienkami na relaxáciu. Je príjemné, že sa tohto roku stretá moja dovolenka s termínom VALACHY TOUR. Rád si preteky na horskom bicykli vyskúšam v rámci tréningu pred ďalšou sezónou,“ prehlásil Jiří Hudler. Ten bude aj patrónom detských pretekov pri BIKE VALACHY a v rámci sprievodného programu sa môžu účastníci tešiť aj na krátku besedu a autogramiádu.


Štart a cieľ BIKE VALACHY je v karlovickom hoteli Galik, ktorý slúži ako zázemie pre väčšinu pretekov VALACHY TOUR. Dospelí pretekári majú na výber dve trasy: dlhšia varianta meria 45 km s prevýšením 1 600 metrov a aj vďaka početným terénnym a trailovým pasážam bude skutočnou výzvou pre zdatných športovcov. Ľahšia fitness trasa ponúka 20 km a 700 metrov prevýšenia. Víťazi si medzi sebou rozdelia finančné odmeny 15 tisíc korún a hodnotné ceny od sponzorov.

Detské preteky na kratších tratiach od 80 do 3 500 metrov sa uskutočnia v celkom ôsmych vekových kategóriách. Pri registrácii online na webe http://www.valachytour.cz majú deti štartovné za korunu. Pripravený bude aj sprievodný program, napr. testovacie centrum Specialized s možnosťou požičania si najnovších modelov tejto značky.


V Galiku bude možné využívať služby autorizovaného predajcu SPECIALIZED - EXTREM SPORT Zlín na kontrolu a servis bicyklov. Účastníci si môžu otestovať aj športové hodinky TomTom s GPS modelom a meračom tepu priamo v hodinkách. Nielen cyklistické a športové vybavenie bude prezentované výrobcami Silvini, Klimeetex a výrobcom okuliarov a čapíc Reborn.

Seriál VALACHY TOUR, kterého organizátorom je Resort Valachy Veľké Karlovice, zahrňuje v tomto roku celkovo päť pretekov v rôznych disciplínach. Dve akcie už prebehli v jari, po BIKE VALACHY sa chystá na 7. august tá najnavštevovanejšia – mini triatlon preteky VALACHY MAN a potom v októbri terénny bežecký pretek BĚHEJ VALACHY. Jednotlivé preteky sú bodovo prepojené, okrem dielčích výsledkov, po jednotlivých akciách sú vylasovaní a odmeňovaní aj absolutní víťazi, toho roku aj medzi deťmi.

Viac na http://www.valachytour.cz.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Bike Valachy

calendar_today 11.07.2015
format_list_numbered 3. kolo - Valachy Tour
label XC preteky
place Velké Karlovice (Česká republika)

clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Pozvánka: L'Etape Czech Republic 2023 - bitka o štartovné

Najlepšie podujatia sa často dopredu vypredajú, v prípade L'Etape Czech Republic ma to neprekvapuje. Šanca na štart tento rok ešte je, prípadne si zaistite ten budúci.
Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Pozvánka: Malevil Cup - možnosť zmerať si sily s profesionálmi

Maratónska klasika Malevil Cup sa blíži. Preteky pre bikerky a bikerov všetkých výkonnostných úrovní, ktoré sa pôjdu v Lužických horách 17. júna, ponúknu opäť štyri trasy.
keyboard_arrow_up