Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Medzi bikermi je len málo takých, ktorým pri slove génius nenapadne ako prvé model od SCOTTu. Práve tento legendárny all-moutain prieskumník v rôznych špecifikáciách vrátane „tučnejšej“ verzie 27,5 plus je pre vás pripravený na testovanie už túto sobotu. A to nie je všetko...

V sobotu budú pre vás pripravené 4 testovacie termíny. Tou najväčšou novinkou je, že budú spoločné so zástupcami značky SCOTT. Takže priamo pri výjazde je možné sa pýtať tých najpovolanejších všetko, čo vás zaujíma. Času na to bude naozaj dosť. Okruh, ktorý zaberie cca 1,5 hod. pohodovým tempom, sa pôjde cez hrad Tematín a následne sa napojí na MTBIKER trail, kde určite dostatočne preveríte aj vlastnosti takého biku, akým je model Genius. Pre milovníkov asfaltu budú k dispozícii 2 „žiletky“ - Solace a Foil, na ktorých sa oplatí vyraziť do krásneho stúpania na Bezovec.

Hlavne sa nenechajte odradiť nejakou tou prehánkou v predpovedi počasia. Treba to brať z tej lepšej stránky, veď si nebudete aspoň ničiť vlastný bike. Po výjazde bude samozrejme k dispozícii sprcha, takže domov môžete ísť opäť pekne čistí a vyvoňaní...

Zoznam dostupných test bikov:
  • SCOTT Genius 730
  • SCOTT Genius 910
  • SCOTT Genius LT 710
  • SCOTT Genius 710 plus
  • SCOTT Genius 720 plus
  • SCOTT Genius LT 720 plus
  • SCOTT Solace 10 disc
  • SCOTT Foil 20

Informácie o testovaní

Termín:
  • sobota, 23.7.2016 od 10.15 do 17:00 hod.

Miesto: MTBIKER centrum, Hrádok 225 (kúsok od Nového Mesta nad Váhom)


Rezervácie biku alebo bikov je možné vykonať mailom na testday@mtbiker.sk, pričom uveďte aj konkrétny deň a hodinu, na ktorú si budete priať zapožičať bike. Jeden bike je možné zapožičiavať maximálne na 1 hodinu + úvodné nastavenie tak, aby ste stihli absolvovať v pohode MTBIKER trail - mapa http://goo.gl/1V4dhN. Biky sa tak budú striedať v jeden a pol hodinových cykloch, prípadne skôr, podľa účasti a časových možností. Jeden účastník môže testovať najviac 2 biky v plných časových intervaloch. Ďalšie biky iba medzi zápožičnými termínmi, ak budú dostupné. Na dohodnutý termín rezervácie treba prísť včas, ak budete meškať viac ako 15 minút, vami rezervovaný bike môže byť poskytnutý ďalšiemu záujemcovi.

Voľné termíny si môžete pozrieť na https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B0jO3xwhquKL8KM2OqxRpy4eZgpsmOOwfsRNd064MEg/edit?ts=57849be4#gid=0.

Testovanie môže prebiehať na pump-trucku za MTBIKER centrom, alebo na značenom cyklistickom okruhu, ktorý trvá približne hodinu a vedie okolo hradu Tematín a cez MTBIKER trail. Prípadne si môžete na biku spraviť výjazd podľa vlastného uváženia.

V priestoroch MTBIKER centra bude k dispozícií:
  • Občerstvenie (voda, energetické nápoje) a drobnosti pod zub
  • Sprcha
  • WC
  • Zabezpečenie stráženia vlastného biku počas testovacej jazdy
  • V prípade záujmu aj večerné grilovanie/opekanie

O vašu pohodu a dôkladné informácie o bikoch sa postarajú členovia MTBIKER tímu a zástupcovia Canyonu.

Scott Foil 2016

Viac sa dozviete v článku: Scott Foil 2016 – skutočne univerzálny aerodynamický stroj a víťaz Paris Roubaix




Scott 2016

Viac sa dozviete v článku: Scott 2016 – MTB pre náročných



Kde vás nájdem?

MTBIKER centrum je v obci Hrádok, v okrese Nové Mesto nad Váhom. Predajňa je dostupná z diaľnice D1 (výjazd Lúka/Hrádok), z ktorej vám to bude trvať 3 minúty. Hrádok je dostupný za 45 minút z Bratislavy, 10 minút z Piešťan a Nového Mesta nad Váhom, 15 minút z Trenčína a hodinku zo Žiliny. Lokalitu sme si vybrali kvôli prístupu z diaľnice, krásnym trasám a terénom v Považskom Inovci, ktoré budú okamžite dostupné z MTBIKER centra - bez prechádzania cez mesto a hlavné cesty.


Počas testovacích dní sme tu pre vás od 10:00 hod. do 18:30 hod. Počas týchto hodín je MTBIKER centrum otvorené každý deň okrem nedele. Pričom si k nám môžete nechať zaslať bezplatne aj objednávku z nášho eshopu.


Fotogalériu z kolaudácie z dňa 2.4 si môžete pozrieť pod pod článkom.

Cestu na biku z Piešťan mimo hlavných ciest (nie je vhodná pre žiletky), je možné vidieť vo výjazde http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/165658/slavo-vyjazd-z-piestan-do-mtbiker-mtb-sucho-13km-1h-62m.html.
info
Testy a predstavenia produktov sa realizujú s produktami a materiálmi zapožičanými od dovozcu danej značky alebo z MTBIKER shopu. Ich obsah a záver je subjektívnym názorom autora.
report_problem Našiel si v texte chybu?
redakcia 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Pozvánka: Testovacie dni BMC - dostupné aj „redaktorské“ modely

Prvé testovacie dni tohto roku nám prinášajú prémiovú značku bicyklov, BMC. Vyskúšať si môžeš rôzny mix modelov vrátane tých, na ktorých momentálne jazdia aj naši redaktori, Imro a Cepo.
Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Pozvánka: MTBIKER trailovačka na Tematíne – práca aj zábava s našimi tvárami

Chcel by si stretnúť známe tváre z našich videí, zveľadiť Tematín trail a zabaviť sa pri jazde? Príď na našu MTBIKER trailovačku!
MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

MTBIKER novinky – naše plány do sezóny 2024

Nové značky, nové spolupráce, nová predajňa, komunitné jazdy, ale aj jeden veľký letný projekt na východe. Pozrite si prehľad toho, čo chystáme.
keyboard_arrow_up