Zážitky, inšpirácie, návody
MTBIKER magazín

Najnovšie články z kategórie Scott

Rozhovor: Lech Kawecki – ide to aj s cukrovkou

Rozhovor: Lech Kawecki – ide to aj s cukrovkou

Naša domáca „maratónska“ scéna je plná rôznych jazdcov a teda rôznych príbehov. No rodák z poľského Grudziadzu žijúci v Bratislave hovoriaci vlastným dialektom slovenčiny je taký menší unikát...
Test: Scott Genius 710 plus - viacero funkcií v jednom biku

Test: Scott Genius 710 plus - viacero funkcií v jednom biku

Nový štandard v rozmeroch kolies pod názvom 650+ vám už zrejme nie je nutné predstavovať, bikov s týmito kolesami je však medzi bikermi zatiaľ ako šafránu, a preto bola možnosť vyskúšať si Genius Plus veľmi lákavá. Už pri vybaľovaní z krabice bolo zrejmé, že pôjde o elegantne zladený bike, avšak jeho pravá tvár sa ukázala až po odlepení ochranných fólií. Výrobca stavil na hru s odleskom v podobe lesklých a matných plôch. Zaujímavosťou pri Genius-e je možnosť úpravy výšky stredu a patentovaná technológia Nude. Poďme však pekne poporiadku.
Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Pozvánka: Testovací deň SCOTT – príďte pojazdiť a dozvedieť sa niečo zaujímavé priamo na traili

Medzi bikermi je len málo takých, ktorým pri slove génius nenapadne ako prvé model od SCOTTu. Práve tento legendárny all-moutain prieskumník v rôznych špecifikáciách vrátane „tučnejšej“ verzie 27,5 plus je pre vás pripravený na testovanie už túto sobotu. A to nie je všetko...
Scott 2016 – MTB pre náročných PR článok

Scott 2016 – MTB pre náročných

Značku Scott asi netreba veľmi predstavovať. Je to jeden z výrobcov, ktorý stále pracuje na zlepšovaní súčasných modelov a investuje nemalé prostriedky do vývoja. MTB kolekcia pre rok 2016 je poriadne nabitá a dnes si trochu bližšie predstavíme niektoré vybrané modely.
Scott Foil 2016 – skutočne univerzálny aerodynamický stroj a víťaz Paris Roubaix PR článok

Scott Foil 2016 – skutočne univerzálny aerodynamický stroj a víťaz Paris Roubaix

Na aerodynamiku sa v dnešnej dobe kladie čím ďalej tým väčší dôraz, keďže štartové pole sa neustále vyrovnáva a na ceste za úspechom je potrebné hľadať výhody, napríklad v týchto oblastiach. Dôkazom je nový Scott Foil, ktorý je na prvý pohľad aj trochu viac, ako len „žiletka“ na rezanie vzduchu.
Prvé kolo Česko-Slovenského seriálu Scott Enduro X Race - Sušice

Prvé kolo Česko-Slovenského seriálu Scott Enduro X Race - Sušice

Pozrite si podarené video z prvého kola druhého ročníka Scott Enduro X Race série v Sušiciach, v ktorej sú zaradené 3 české a 2 slovenské preteky. Najbližšie kolo sa ide už v nedeľu 28.6. 2015 v Bachledovej doline, kde trať navrhne Filip Polc. Ďalšie informácie ako aj možnosť prihlásenia je na tomto odkaze.
SCOTT Chřibská 50 MTB

SCOTT Chřibská 50 MTB

Už po čtvrté a opět jinak. Se spoustou novinek, které budou doufám ke spokojenosti účastníků vstupujeme 15.dubna 2006 do bikové závodní sezóny ve Chřibech.
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up