Pozvánka: V apríli sa už všetko rozbieha naplno

Apríl už bude v znamení rôznych akcií, takže si trochu priblížime, čo zaujímavé nás čaká.

Bike Attack – 13.apríl

SLOVAKIA RING láka na prvé kolo akcie s názvom BIKE ATTACK. Presnejšie sa jedná o cestné preteky s hromadným štartom na 10 okruhov (cca 60 km) a poteší aj tých, ktorí sa chcú ponaháňať v pracovnom týždni – koná sa totiž 13.4., čo je štvrtok a so štartom o 18:00, no vďaka osvetleniu okruhu to nie je žiadny problém. Propozície nájdete TU.

Kráľ Záhoria – 22. apríl

Výborným „zahájením“ sezóny pre bikerov je Kráľ Záhoria, ktorý ponúka na výber z 2 tratí, ktoré sú zábavné, rýchle a s rozumnou dĺžkou na začiatok . Presnejšie, jeden 25 km okruh po miestnych cestičkách a singloch, ktorý si môžete strihnúť 2-krát v rámci dlhšieho variantu. Na záver nechýba „lahôdka“ v podobe XC okruhu, ktorý trochu preverí vaše technické schopnosti. Propozície nájdete TU.


ŠKODA Svätojurský MTB maratón (1. kolo ŠBOT) – 29.apríl

Úvodné kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2017 sa odohrá opäť vo Svätom Jure, kde nesmie chýbať ani úvodné stúpanie pomedzi vinice, ktoré si už osobne spájam s úvodom „maratónskej“ sezóny . Posledné roky aj vždy prialo počasie, tak opäť dúfam vo výbornú atmosféru v cieli na futbalovom štadióne. Na výber budete mať tradične z trojice rýchlych tratí. Propozície nájdete TU.

Detská Tour Petra Sagana – 1. a 30. apríla

V apríli nás čaká až dvojica pretekov pre tých najmenších, ktoré sa tešia stále väčšej a väčšej obľube. Detskú Tour Petra Sagana už zrejme netreba príliš predstavovať, stačí vziať svoje deti na niektoré jej kolo a samy uvidíte, ako to tam „žije“. Prvé kolo sa uskutoční 1.apríla v Lučenci. Propozície nájdete TU a druhé kolo sa bude konať 30. apríla v českej obci Zašová na Morave a propozície nájdete TU.


Jarný Šprint – 22. apríla

Pre tých, ktorí chcú niečo skutočne krátke a intenzívne, určite veľmi dobre poslúži Jarný Šprint so štartom v Bystričke pri Martine – veď čo je lepšie na úvod sezóny ako si otestovať hneď svoje max pri MTB časovke. Pre odľahčenie, trať vedie chvíľu aj z kopca po tankodróme . Propozície nájdete TU.

Nízkotatranská tour – 29.apríla

Komu by stále nestačilo , prípadne premeškal prvú možnosť, tak ďalšia časovka sa koná 29.4 v obci Liptovská Lúžna pri Ružomberku. Opäť je dobré pribaliť bike, pretože sa jedná o MTB časovku na trati dlhej 6 300 m s prevýšením 400 m a cieľom vo výške 1 100 m.n.m. Propozície nájdete TU.

AGGLU Open Turieckap a Bajkula Turieckap (1. kolo SP XCO) – 22. a 23. apríla

Organizátori z Turčianskych Teplíc si pripravili víkend v znamení cross country (XCO) na pekných technických okruhoch. V sobotu sa koná podujatie pre všetkých s názvom AGGLU Open Turieckap, kde sa môžu zúčasniť všetci bez ohľadu na licenciu. Zároveň sa jedná o prvé kolo série Žilinská župa Tour. No a v nedeľu sa na tej istej trati uskutoční Bajkula Turieckap – Memoriál Petra Vričana ako prvé kolo Slovenského pohára MTB XCO, kde nebudú chýbať ani elitní borci. Propozície na sobotu nájdete TU a propozície na nedeľu zase TU.

Testovacie dni v MTBIKER centre – 22. a 30. apríl

Mesiac apríl sa dá označiť ako celkom intenzívny aj z hľadiska testovacích dní. V našom MTBIKER centre ponúkneme rovno 2 možnosti pojazdiť na niečom inom, než máte doma . V sobotu 22.4. si príďte vyskúšať ako jazdia bicykle Rock Machine a cez víkend 29.-30.4. pre zmenu tie od Kellysu. Detailné informácie sa objavia vždy pred danou akciou na našich stránkach vrátane dostupných modelov a veľkostí.


Ako vidíte, mesiac apríl už bude naplno v znamení rozmanitých akcií, kde si vyberie skutočne každý a kde sa dá veľmi dobre otestovať „forma“ zo začiatku roka takmer vo všetkých disciplínach .
report_problem Našiel si v texte chybu?

Testovací deň Rock Machine

calendar_today 22.04.2017
label Nesúťažné podujatie
place Hrádok (Slovensko)

Imroman 
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Podobné články

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Pozvánka: Apríl – preteky už klopú na dvere

Zimná príprava je za nami a nastal čas pretaviť hodiny tréningu v pretekoch.
Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Pozvánka: Mesiac august - ďalšia dávka maratónov

Letné mesiace nám dávajú o sebe vedieť vysokými teplotami a s nimi pokračujú aj maratóny v rôznych kútoch Slovenska.
Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Reportáž: Svätojurský MTB maratón v podaní WLRMcc – v jednote je sila

Typické aprílové počasie ukázalo všetky svoje tváre a potrápilo účastníkov na každej trati. S WLRMcc tímom sme sa 20. 4. postavili na štart prvého kola Škoda Bike Open Tour 2024 vo Svätom Jure.
keyboard_arrow_up