Mestské bicykle Electra – zamerané na ženy

Keď si my ženy vyberáme bicykel, rozhodne nestačí, aby bol iba dobrý. Musí nás zaujať, musí to byť láska na prvý pohľad, proste srdcová záležitosť. A presne také sú bicykle Electra.

Filozofia tvorcov bola vytvoriť bicykle, ktoré očaria nielen výbavou a svojimi jazdnými schopnosťami, ale budú štýlové, hravé a budú odrážať osobnosť ich majiteľa. Jazda na nich bude úplne prirodzená a pohodlná, takže vôbec nezáleží, či idete vyobliekaná do práce alebo ste si len odskočili do obchodu. Výber je viac ako široký: šesť jedinečných modelových rád bicyklov a tri modelové rady elektrobicyklov zabezpečujú, že si vyberie naozaj každý. Podľa typu, farby či počtu prevodov. Kombinácií je naozaj neúrekom.

„bike

Prevody

Bývate v rovinatej oblasti a chcete využívať bicykel prevažne na cestu do práce? Alebo by ste rady podnikali výlety do okolia a zdolávali aj dlhšie trasy? 8 rýchlostí v pohode pokryje tieto potreby pričom na výber sú 2 verzie. Bicykle označené D majú klasickú prehadzovačku, tie s označením I sú s prevodmi v náboji


Stačí sa zahľadieť a vybrať si svojho favorita

Townie Original a Townie Balloon

Tento štýlový „mestskáč” je perfektný spoločník naprieč mestom. Jednoduché ovládanie, výkonné brzdy, blatníky a ochrana na reťaz, vďaka ktorým si nezašpiníš svoje oblečenie, ale predovšetkým patentovaná technológia Flat Foot, vďaka ktorej pri zastavení len jednoducho dostúpiš celými chodidlami na zem - to všetko ho robí jedinečným a takým obľúbeným. Ak si chceš dopriať ešte štipku šmrncu navyše, siahni po verzii Balloon s balónovými plášťami, ktoré perfektne vyzerajú a sú aj pohodlnejšie, keďže pohlcujú otrasy. Obmedzovať sa nemusíš ani v noci, predné a zadné LED svetlá ťa dovedú, kam potrebuješ. MOC sa pohybuje od 519 € do 899 €. 


Townie Commute

Ako už z názvu môžeme tušiť, Townie Commute vychádza z dizajnu svojho staršieho brata Original, akurát prichádza s viacerými vylepšeniami. Na prvý pohľad zaujme pridaný predný aj zadný nosič, ktoré okrem praktickej využiteľnosti nechávajú aj priestor pre vyjadrenie vášho individuálneho štýlu výberom doplnkov. 


Rovné riadítka boli nahradené polmesiacovitým tvarom, ktorý prispieva k pohodlnej vzpriamenej pozícií počas šliapania a širšie pneumatiky Schwalbe sú odolnejšie voči defektu a zároveň rýchle a komfortné. MOC je od 719 € do 949 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze


Loft

Je to kráska na dvoch kolesách, ktorá bude brázdiť ulice mesta nespútane, ale pritom so šarmom a eleganciou. Už len pri zmienke na možnosť farieb ako Mint Mojito alebo Pink Macaron poskočí nejednej dáme srdce. Rám zladený s blatníkmi doplnený zadným nosičom v striebornej farbe pôsobí jemne a decentne. MOC je od 429 €. 


Amsterdam

Ak ste dostali chuť na niečo originálne, jedinečné a chcete byť v dave neprehliadnuteľní, s týmto bicyklom sa vám to jednoznačne podarí! Inšpirované mekkou mestskej cyklistiky, kde používať bicykel ako dopravný prostriedok, je také prirodzené... Ak miluješ svieže farby, prepracovaný dizajn modelu, Joyride či Fashion ťa chytí za srdce, ak si klasik, oceníš Amsterdam Original alebo Royal. 


Aj tento rad sa nesie v znamení predovšetkým komfortu: holandský typ bicykla je vyrobený z odľahčeného hliníka, vďaka viacstupňovým prevodom zvládneš aj nástrahy v podobe kopčeka a uvoľnený vzpriamený posed bude šetriť tvoj chrbát. Ak budeš musieť zastaviť, nemusíš viac balansovať na špičkách, ale jednoducho bez zosadnutia došliapneš celými chodidlami na zem. Vďaka ochrane reťaze a výpletu si môžeš byť istá, že tvoje šaty sa nezašpinia. MOC je od 759 € do 929 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze

Cruiser

Tento modelový rad sa od mestských bicyklov retro štýlu vracia späť k originálnosti a nespútanosti. Limitované edície ako Queen of Hearts v dizajne hracích kariet, či White Water, ťa proste lákajú vysadnúť na bicykel a len tak si užívať svoju jazdu.


Nebaví ťa jazdiť osamote? Vyskúšaj tandem! Hell Betty s ľahkým hliníkovým rámom inšpirovaný "hot rod" plameňmi a Flat Foot technológiou prinesie pôžitok z jazdy obidvom pasažierom. MOC je od 299 € (Cruiser) po 1 499 € pri tandeme. 


Elektrobicykle

O obľúbenosti elektrobicyklov nemusíme nijako polemizovať. V meste vedia takmer dokonale nahradiť skútre či iné dvojkolesové tátoše a navyše nám pomáhajú robiť niečo aj pre naše zdravie .


Elektrobicykle Electra ponúkajú v skutku široké možnosti výberu: podľa toho, aký typ sa vám viac páči, je na výber Townie Go, Townie Commute Go alebo Loft Go a z nich samozrejme niekoľko príťažlivých farieb. Všetky bicykle sú osemrýchlostné, ľahko ovládateľné a ani tu nechýba technológia Flat Foot. Rozdielom od ich neelektrických kamošov je samozrejme pohonná jednotka Bosch Performance s batériou PowerPack 400, ktorá disponuje asistentom šliapania so 4 stupňami podpory. Aby bola jazda rýchla, pohodlná a bezpečná, kolesá majú obuté pneumatiky Schwalbe odolné voči defektu. MOC pri všetkých radách sa pohybuje od 2 199 € do 2 899 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze


Všetky bicykle Electra odrážajú ženské požiadavky a myslia aj na najmenšie detaily. Prepracovaný dizajn a skutočne široká paleta farieb poteší oko každej dámy a chuť brázdiť ulice s vetrom vo vlasoch, je hneď na svete. Stačí len tak málo, celú ponuku bicyklov aj ďalších doplnkov nájdete na stránke electra-bike.sk.
flash_on
Viac o elektrobicykloch, ich výbere a používaní nájdeš v sekcii Elektrobicykle v skratke.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Unboxing: Liv Devote Advanced 2 – gravel pre akčné dámy

Unboxing: Liv Devote Advanced 2 – gravel pre akčné dámy

Obľúbenosť bicyklov z kategórie gravel má rastúci trend. Je to najmä pre ich všestrannosť na každej ceste. Čo ponúka dámsky model Devote Advanced 2 od Liv?
Test: Tern NBD S5i - kvalitný mestský „pracant” na každú príležitosť

Test: Tern NBD S5i - kvalitný mestský „pracant” na každú príležitosť

Tern NBD je veľmi zaujímavý mestský bicykel, ktorý sa ľahko skladuje, veľmi pohodlne sa na ňom jazdí a vyžaduje len minimálnu údržbu.
Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Ženy, ktoré si zaslúžia našu pozornosť

Niet zrejme príhodnejšieho dňa, kedy si môžeme pripomenúť silu a vášeň (nielen pre šport), ktorú v sebe majú ženy.
keyboard_arrow_up