Dámsky špeciál – ženy chcú byť štýlové za každých okolností

Prinášame niekoľko tipov na oblečenie a doplnky, ktoré ženy využijú najmä v premenlivom počasí nadchádzajúceho ročného obdobia v úvode sezóny.

Oblečenia nikdy nie je dosť a pri ženách to platí dvojnásobne. Skriňa môže praskať vo švíkoch, ale vždy sa nájde dobrý dôvod na kúpu nového kúsku. Obzvlášť blížiaca sa sezóna je výborným ospravedlnením rozširovania – veď prečo si nespraviť radosť a nedopriať si trochu správnej motivácie.

Castelli SUPERLEGGERA W


Kompaktná vetru a vodeodolná bunda, ktorá sa zmestí do zadného vrecka dresu. Vyrobená je z materiálu Pertex® Quantum vyznačujúceho sa nízkou priepustnosťou vzduchu. Zadný diel je z vodotesného a strečového materiálu Torrent, ktorý chráni chrbát pred vodou a zlepšuje priliehavosť strihu. Bunda je dostupná v niekoľkých farbách a cena sa pohybuje okolo 86 €. Viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Santini VELO Windbreaker


Ľahká bunda VELO Windbreaker od talianskej značky Santini je vyrobená z materiálu Sunrise, ktorá je odolná voči vetru vďaka membráne Zero wind. Pre lepšie odvetranie má na bokoch umiestnené prieduchy a pod rukami sú časti z materiálu Lycra, vďaka čomu pekne sedí a kopíruje ženskú postavu. Reflexné prvky zvyšujú bezpečnosť jazdy v tme. Cena bundy sa pohybuje okolo 125 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Endura Xtract Roubaix


Dres, ktorý tvorí v podstate medzistupeň medzi letným a zimným variantom oblečenia. Materiál Roubaix s jemným flísom poskytne tepelný komfort počas mierne chladných dní, no pritom neobmedzuje priedušnoť, ktorá tak zostáva na vysokej úrovni. Navyše je veľmi elastický, čo spolu s atletickým „fitom“ postará a výborné usadenie na tele. Dostupné sú 2 farebné verzie a cena sa pohybuje okolo 70 €. Viac sa dozviete na tomto odkaze.

Bianchi Sport Line Lady


Kultová talianska značka Bianchi zabezpečí neprehliadnuteľnosť nositeľke cyklistického dresu Sport Line Lady s krátkym rukávom. Dres je z materiálu polyester, ktorý je vzdušný a rýchlo schne. Má voľnejší, mierne športový strih a v zadnej časti sa nachádzajú tri vonkajšie vrecká. Dres je dostupný v čiernom variante a cena sa pohybuje okolo cca 55 €. Viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

ELEVEN Strip


Kompresné podkolienky vo veselom farebnom prevedení sú univerzálnym doplnkom, vhodným počas výkonu aj ako súčasť regenerácie. Zvyšujú výkonnosť a vytrvalosť športovcov a urýchľujú regeneráciu svalov po výkone. Sú vhodné pre celodenné nosenie, najmä pri maximálnom zaťažení nôh a pre všetky druhy športov. Antibakteriálna úprava obmedzuje vznik nepríjemného zápachu. Cena sa pohybuje okolo 23 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Craft Active Ext. 2.0 SS


Dámske funkčné tričko s mnohostranným využitím v závislosti od teplotných podmienok. Materiál COOLMAX PRO z vnútornej strany zabezpečuje odvod potu a chladivý efekt, takže tričko rýchlo schne. Výborná termoregulácia je podporená špeciálnou kanálikovou štruktúrou vlákna z vonkajšej strany. Priedušnosť zlepšujú aj perforované časti v podpazuší. Tričko je dostupné v dvoch farbách v za cca 45 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Polaris Aqualite Extreme


Aqualite Extreme je ľahká dámska cyklistická bunda, ktorá je aj vďaka podlepeným švom kompletne vodeodolná. Disponuje integrovaným vreckom, do ktorého ju je možné komfortne zbaliť. Elastické manžety, nastaviteľný pás aj golier umožňujú bunde prispôsobiť sa postave. V prípade záujmu je možné dokúpiť odnímateľnú kapucňu. Bunda je dostupná v modrej a ružovej farbe v cene cca 62 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Alpina TWIST FIVE HR S VL+


Okuliare, ktoré výborne sedia aj vďaka nastaviteľným nosníkom a polohe nožičiek, takže ani prudké pohyby pri športových aktivitách nespôsobia ich posun. Sklá Varioflex sa automaticky prispôsobia intenzite slnečného svetla, takže prechod z prudkého slnka do lesa je bez tzv. slepého úseku. Okuliare si je možné vybrať v niekoľkých farebných prevedeniach rámu a skiel. Kúpite ich za cca 100 € a viac informácií nájdete na tomto odkaze.

Sportful Fiandre Light NoRain W top


Sportful Fiandre NoRain je univerzálna cyklistická bunda, ktorú ocenia cyklistky najmä v premenlivom počasí. Elastická tkanina WindShield 3L ochráni pred vetrom, vďaka špeciálnemu materiálu NoRain s vodoodpudivou úpravou a vodeodolným zipsom bunda poslúži aj do slabého dažďa. Samozrejmosťou sú tri zadné vrecká a reflexné prvky. Bunda je dostupná v troch farbách v cene cca 140 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.

Nalini AHS Moderna


Dámsky dres v priliehavom strihu vyrobený z materiálu zabezpečujúcom maximálny komfort a kontrolu vlhkosti. Úprava Moa Mantodry urýchľuje odvod vlhkosti, ktorá tak nestihne byť absorbovaná odevom. Optimalizované syntetické vlákno vykonáva konštantné odparovanie a efektívnejšiu výmenu tepla. V zadnej časti dresu sa nachádzajú štyri vrecká. Dres je dostupný v cene cca 80 € a viac informácií sa dozviete na tomto odkaze.


Pre podrobnejšie informácie o predstavených produktoch, prosím navštívte stránky jednotlivých výrobcov / dovozcov.
report_problem Našiel si v texte chybu?

Podobné články

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové PR článok

Dámske oblečenie - funkčné, pohodlné a štýlové

Dámy, vybavte sa kvalitným, štýlovým oblečením z našej ponuky, alebo posuňte tento článok „vašej polovičke“, ako inšpiráciu k darčeku. Napríklad len tak, z lásky.
Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí PR článok

Oblečenie do dažďa aj vetra - v pohodlí aj v nepohodlí

Jar sa veľakrát nesie nielen v znamení otepľovania, no i nepríjemných prehánok a studeného vetra. A do týchto podmienok treba správne oblečenie.
Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu PR článok

Dámske bicykle do 2 500 € - na cestu aj do terénu

Pohyb na dvoch kolesách je skvelá a zdravá aktivita spojená s dobrodružstvom. Prinášame výber dámskych bicyklov z našej ponuky pre rôzne kategórie.
keyboard_arrow_up