scr@tch mne to pride dost cudne, lebo tie cisla telefonu a faxu vyzeraju byt prave (sedia aj s verziou stranky z pred par rokov). O tom ako posiela data fax toho vela neviem, ale predpokladam, ze dnes uz funguje takyto firemny fax cez IP (internetovy protokol) a tym padom moze byt "hacknutelny" podobne ako ine online systemy (napr. uhadli/prelomili heslo do ich systemu). Existuju aj tzv man-in-the-middle attacks, kde utocnik ma pristup data na trase medzi zakaznikom a obchodom, ale to je dost nepravdepodobne.
Ale ta domena je naozaj cudna, lebo je smerovana na inu IP ako ta .com domena (104.26.6.65 vs 35.242.231.252). Mozno to tak mali aj predtym, ale urcite by som ako business nechcel aby jedna z mojich hlavnych domen smerovala na prazdny/nenakonfigurovany server (
http://www.bike24.net/). Hypoteza je, ze im niekto ukradol domenu, zmenil nameservery a presmeroval na inu IP, vdaka comu ma pristup k emailom prichadzajucim na
[email protected]. Vdaka tomu ma mozno pristup aj k dalsim systemom, lebo emailova adresa casto postacuje na obnovenie hesla. Ale mozno to je nieco ovela neskodnejsie, alebo interny problem, hacknute konto pracovnika zakaznickej podpory... Snad to objasnia, to by ma zaujimalo.