Informacie uz su potvrdene, LX bude pre treking, SLX - nova rada pre allmountain (mozno nahradi Hone a Saint), nove brzdy XTR a Deore, 29' kolesa XT, novy standard nabojov na pevnu os - 15 mm, cierna 105, nove kolesa pre cesty a vraj tento rok sa objavi elektricka DuraAce, cenovo podobna tej dnesnej, pre OEm predstavenie na Taiwan cycle show (tusim marec), pre ostatnych TdF a Eurobike.
no vyzera to celkom pjekne,tie kotuce mi pripominaju Hayesacke...ale celkom som nepochopil tu 15mm osku,to budu vyrabat vidlice z 15mm oskou ci budu mat nejaku redukciu z 20 na 15?
To uchytenie smyku je podobne ako cestne bicykle. Ak sa na to vyrobcovia ramov chytia, bude to uspora hmotnosti a ulahcene nastavovanie smyku (teda ak tu navarku vyrobca neposerie...)
No tie koesa vyzeraju fajne....dobra kombinacia farieb(cierna+cervena). A ta rada SLX je tiez fajna....to budem mat asi na new bike, teda ak si nasetrim bubaky. A s tym presmykacom to je tiez fajn.....bude to lepsie vazerat..
chlapi, ja neviem, asi mam fakt divny vkus, ale tomu SLX-ku som akosi neprisla na chut.. no co uz.. mozno si casom zvyknem.. ale zatial sa mi fakt ze nepaci..
To uchytenie smyku je podobne ako cestne bicykle. Ak sa na to vyrobcovia ramov chytia, bude to uspora hmotnosti a ulahcene nastavovanie smyku (teda ak tu navarku vyrobca neposerie...)
A ocenia to najma ty, co budu chciet velku pilu inu ako 44z
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prvy
sorry....
Moderator nech to zmaze alebo presunie...
Mimochodom, vsimli ste si to uchytenie noveho XT menica?
Asi som slepy, ale Dura Ace na tych obrazkoch nebola, alebo? A elektricke som si tiez nevsimol.... Kde to vidis?
A ocenia to najma ty, co budu chciet velku pilu inu ako 44z
napodobne, bllleee(grcajuci smajlik)
inac som zatial nepostrehol rozdiel medzi xtr07 a xtr09 brzdovymi packami...
http://www.light-bikes.de/website/new/2008/02/14/shimanos-fruhjahrs-offensive
http://www.light-bikes.de/website/new/2008/02/14/shimanos-fruhjahrs-offensive
Aj tak ma to neoslovilo
SLX=STX
SLX=STX
to stx-rc si my z huby zobral...
mam ho este na mojej starej meride...
mam ho este na mojej starej meride...
Hmm...ja som ho mal na svojom prvom ozajstnom biku, bolo to GT a mám pocit že to bol doteraz jeden z najkrajších bicyklov ktoré som mal.