INTERSPORT Stupava trophy

28.07.2012 - 29.07.2012
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Reportáže, Foto, Výsledky
Zúčastnených bikerov (49)
_pali_66peter76tottiaJoNander13andyapoandywoodarmourBahnobonfobukoCraObsdakeyrasDomestikhirwilsiron.hidejamminjasopetoJohny1331kajus3KaskajaKefrinkenttaurKockakochhyluslMamutkomiloš.h636motiiMSHnomadoborpeter75PeterWPeto02Pulinorado.tilandysano.tSenorexp2000silvo824simon97sinko8888stawosteve25SueTomino115Tommy911xemanpetzuzu3011
Totálne spitý "chlapík" na občerstvovačke a ešte ktomu mi ponúkol horalku za 10 centov :fubar: to je ostuda ked sa takýto človek stará o unavených bikerov !
29.07.2012 - 22:55:49
00
Este taky detail - na pravej strane na web. stupavskeho je napisane, ze znacenie a obcerstvenie zabezpecuje Koliesko? Bolo tomu aj tak po ine roky, alebo tento krat to bola ich prva akcia, co sa tyka znacenia a obcerstvenia na Stupavskom? Vie niekto?
29.07.2012 - 22:57:16
00
Report od patooo najdete na http://www.mtbiker.sk/clanky/5495/-intersport-trophy-mtb-tv-markiza-run-2012.html

neri pouzil som par fotiek Tvojich - je to OK?
29.07.2012 - 22:58:02
00
http://www.stupavskymaraton.sk/o-nas/kontakt/

Juraj "Koliesko" Janešík
organizácia a značenie trate
koliesko.stupava@gmail.com
0948 110 690
29.07.2012 - 23:03:03
00
Tomáš,intersport to neorganizuje nefinancuje 10 rokov,predtým to robil športservis rovnako aj zimný.
29.07.2012 - 23:37:26
00
Dobre a čo má na starosti Intersport, je mi jasné, že značenie, ani organizáciu ako takú nie.
29.07.2012 - 23:42:56
00
vyššie máš kontakt kto mal na starosti značenie trate a organizáciu.
29.07.2012 - 23:49:36
00
to vidím, no ja som sa pýtal na Intersport...
patooo, pekný report ;-) :y:
29.07.2012 - 23:53:00
00
keď sú hlavný partner tak čo asi...
29.07.2012 - 23:58:18
00
Tiez zopar mojich postrehov......na prezentaciu sme isli uz v piatok vecer,aby sme sa vyhli frmolu v sobotu...a az teraz citam ze v štartovacom balíčku mala byt aj Power Bar tycinka a 0,7l flasa...ok,nemam...žeby deravá igelitka?:-)…ale ked uz raz za nieco platim a je to aj uvedene,tak nech to tam do bodky aj je…flias mam sice do bludu ale ide o princip…abo mozno to potrebovali do tomboly,hm…co sa tyka zazemia pretekov…je to paradne priestranne, z kazdeho rozka trosku ale uz sa to skor zacina podobat na Jarmok. Nabuduce vari aj kolotoce dorazia…Ocenujem wapky,uschovnu bicyklov a miesto na sedenie. Trat bola oproti minulemu roku suchsia co je fajn ale to znacenie….som si myslela ze to len ja som taky nechapavy debil na trati…ale ako tak citam,boli sme v tom vacsina…vacsinou som sa stale niekoho drzala,pretoze Karpaty su pre mna jeden guláš kde je kvantum kadejakych cestičiek, a zahadne su mi vsetky podobne...takze som bola vzdy rada ked som videla hocijakeho cyklistu pred sebou..akonahle som sa vsak ocitla sama....oci vystrcene ako slimak a v rychlosti som brnkala hlavou do stran a studovala kazdu odbocku ci tam nieco biele nevysi...jednu odbocku som len tak-tak periferne zbadala a ledva vytocila....aj ked ma to skor lakalo ist rovno...mohli tam dat aspon krizik,co by pre Blondi jasne znamenalo: „tam určite nechoď”….takze s vypulenymi ocami som pokracovala dalej…az som sa pri jednom zjazde dostala na 4krizovatku,ktorou prefrcim...a podme pekne rovno….a pozeram,chyba mi tu ta “biela nadhera”…naokolo nik,len nejaky paštikár s ruksakom...spolu hladame tie biele srandy....no jasne nasli sme...mala som ist doprava a nie rovno....a to ja chodim v zjazdoch jak posero....co potom ti nadupani chalani? To aby mali oci na hlave z kazdej strany. Či?...tak zas dupem do stroja,konecne ma nejaki chlapi dobehli a predbehli...normalne sa tesim...zas mam vpredu GPS a oci mozem opat vtlacit do jamok...Uz sa blizime k cielu,dolukopec, ficime asi tak 6 za sebou...a zrazu pozeram ze „zelene druzstvo“ ide oproti...tlacia bicykle natlaceni na kriaky....nechapem...to zabludili alebo maju naozaj taku trasu ze V PROTISMERE?....uhybali sa,pustali nas a kedze ja som bola vo „vlaciku“posledna tak po mne „zeleni“ kricia: Kolkiiii su este za tebooooou?....no mala som im chut povedat „das 500“....ale reku,vsak oni zistia aj sami...bolo mi ich luto...a myslim ze to bolo aj nebezpecne... Takze v zavere len tolko,ze nabuduce sa viac treba zamerat na kvalitu ako na kvantitu....radsej menej tras,poriadne oznacene /aj keby mal cely les jak Disneyland vyzerat/, nech si tie trasy pretekari vychutnaju a zabezpecit obcerstvovacky tak,ze tie stoly sa budu podlamovat...o vode ani nevravim...zakladna vec...nie sme predsa na Golfe...
Inac tento rocnik bola „pekna“ reklama pre tych co prisli z Rakuska...snad este pridu...dufam ze im aspon nezmizli bicykle))
A kedze som uz par Maratonov tohto roku zazila…pre mna zatial najlepsi Oravsky…TOŤ VSJO!:-))) /pardon za dlhy text/
30.07.2012 - 00:32:16
00
JankaS: tak to hej. ak prídu ešte rakušáci, tak ích retardovaný Pinďo starostlivo odplaší debilnými rečami.. je rozdiel zabávať ludí a uťahovať si z niekoho národnosti a priezviska ako to robil on.. tuším sa mi zdá že som z jeho huby počul aj slová ako "mein kampf, motherf*cker atď.. " to už tam radšej mohli hodiť Rozborila..
30.07.2012 - 01:19:39
00
ja som siel 105ku a po skusenosti zo salzky,kde bolo uplen všetko (kedže je to v rovankej serii!!!)som si nebral vela gelov, 1 flašku, šak bude všetkeho dosť, vdaka tomu že to tak nebolo som abdsolutne dehydrovaný sa vytrápil ako nikdy...junci na občerstvovačkách asi nebudu velkí fandovia bajkingu=borec s cigaretou ma upozornil že prvý ej už hodku predomnou,tak yb som sa na to mal vysr..., značenie=ešte že mám garmina:)...ostuda na tri zimy...pochvala=motospojka,suplujuca občerstvovačky!!!
30.07.2012 - 01:21:38
00
Este taky detail - na pravej strane na web. stupavskeho je napisane, ze znacenie a obcerstvenie zabezpecuje Koliesko? Bolo tomu aj tak po ine roky, alebo tento krat to bola ich prva akcia, co sa tyka znacenia a obcerstvenia na Stupavskom? Vie niekto?

Tak môžeš si vybrať, lebo v propozíciách majú napísané toto: Značenie a zabezpečenie trate zaisťuje hlavný partner
IRS - International Rescue System Slovakia s.r.o.
a toto: Servis na trati, v priestore štartu a cieľa zabezpečuje športový partner KOLIESKO.
30.07.2012 - 04:05:59
00
Ahojte, aj ja tu napíšem zopár riadkov, nakoľko tu prevládajú hlavne negatívne ladené príspevky...Ja som sa zúčastnil 42km MTB a včera 17km behu. Určite na nájdu oblasti, na ktorých by sa dalo popracovať/vylepšiť, ale občerstvovačky som ja napr. vôbec neriešil, mám svoj Camel (po poučení sa na niektorých SR maratonoch), takže ma moc netrápilo, či tam majú teplú vodu, alebo moc silný jonťák. Trať bola super, rozdelenie na vlny bolo výborné, už po cca 2 km bolo štartovné pole tak roztiahnuté, že som si jazdil úplne komfortne. Jedinú výhradu by som mal k značeniu smeru na križovatkách - pri vjazde to križovatky som takmer vždy musel úplne spomaliť a hľadať, ktorým smerom sa pokračuje - vyriešila by to najaká šípka na strome, alebo na zemi pár metrov pred križovatkou. Po dojazde do ciela bolo všetko ok, umývanie bikov, občerstvenie a pod. za 1., akurát štandardne dlhé naťahovanie vyhlasovanie výsledkov + tombola.
Nepatrím k nejakým citlivým povahám, ale moderátor to miestami fakt dosť prestrelil a možno by mu mal niekto povedať, že ked nemá čo povedať, tak nech je radšej ticho, lebo niektoré jeho hlášky sa mohli najmä zahraničných účastníkov (ktorí ho asi nepoznajú čo je to za "držku") dotknúť.
Nedeľný beh bol pekný, škoda, že prišlo tak málo ľudí na tak medializovanú akciu, trať bola zaujímavá, vôbec neuškodil večerný daždík, značenie bolo riešené rovnakým štýlom ako na MTB (teda tie križovatky), ale tam to tak nevadí, lebo pri rýchlosti 15km/h si v pohode stíhate pozriet, kam pokračuje trať za križovatkou. Zabezpečenie v cieli bolo neporovnateľne slabšie ako na MTB (ked niekto zaplatil 19€ mohol byť dosť sklamaný...) ale aspoň vyhlásenie a tombola prebehli v svižnejšom tempe ako v sobotu. Som pravidelný účastník športových akcií, chodím tak na 10 MTB a asi na 20 bežeckých akcií ročne a vždy sa nájdu negatíva, vždy sa dá niečo kritizovať, ale nikto nikoho nenúti tam ísť... ja napr. za seba, si túto akciu kľudne dám o rok znova ;)
30.07.2012 - 08:31:53
00
Sorry, ale ohanat sa nosenim camelu a proviantu v nom je uplne mimo. Mozno ti to staci, vozit sa a spoliehat sa nan. To ale neznamena, ze to tak musi byt. Ak sa zucastnujem maratonu, tak ocakavam, ze budu obcerstvovacky adekvatne zasobene. Nie som narocny ale voda, iontak a nejake jednohubky (banany, horalky, sol, susene ovocie, popripade nieco hutnejsie...) musia byt! Ved za to platime nemale ciastky. A tym skor v sobotu, ked bol poriadny vypek. Ked idem na pretek, ocakavam, ze ked mi dojde voda vo flasiach, tak do seba na obcerstvovacke nieco chrstnem a mili ludia mi naplnia flasu. To som az tak narocny?
30.07.2012 - 08:50:34
00
keyboard_arrow_up