Ja som si na 42-ke nevsimol ziadny problem so znacenim. Maraton som si uzil, bol super, konecne za sucha, bez blata. Na BK som dostal melon, sice len slaba nahrada za vodu, ale vidno, ze sa organizator snazil, ako mohol a my pocas preteku sme necitili ziadne "negativne energie". Dojazd do ciela perfektny, jedlo tiez, na nic sa nemuseli stat hodinove rady. Uz sa mi stalo na inych maratonoch, ze som stal hodinu na wapku a to su chyby organizacie, ktore sa daju vytknut. Tu boli priam ukazkovo zvladnute. Pindo mi tiez vobec nevadil, ja mam jeho humor rad. Ale predsa vytknem jednu vec, ktora by sa mohla poriesit do buduceho roku, na ktory ak bude dobre pocasie, tiez urcite rad pridem a vsetci moji kamarati, ktori tu boli, tiez. Na maratony velka vacsina bikerov ide autom. Velka vacsina sme chlapi. Velka vacsina z nas lubi pivo. Velka vacsina sme si v cieli dopriavali nealko pivo. A to uz cca o 15:00 nebolo mozne zohnat ani v jednom stanku. A pit kadejake hnusne koly alebo podobne napoje, to sa neda... Myslim, ze by bolo vhodne, aby nealko pivo bolo capovane a bolo ho naozaj more. Urcite by slo na dracku.
Urcite nealko pivko v maratonskej dedinke posilnime. To je uplne, ale uplne najmansia starost...