triki: balunky nejde o oboru .. tam ide o moc penazi, ale to nevyriesime, urcite to maju podchytene

.. stat to je zas ine. Obory mi nevadia, ked su rebriky

Ale zas boli v niecom v prave, bol som na vyjazdenej krasnej ceste, ktora mala jednu chybu .. bola len k posedu, nie je na
mape lesnych ciest, totizto ta, co je v mape sla v jednom mieste inde, ale bola zahadzana (gps mapu nemam), tak som si ju ani nevsimol /potom mi ju ukazovali/. Hlavne , ako som pochopil ich dost nasrdilo, ze im tam furt lozia cyklisti

, a oni tam maju posed a rusi sa im zver. Lenze v tomto maju podla zakona pravdu. Ale tak co uz, ked je tak pekne vyjazdena

Ja ale nemam potrebu sastale s niekym hadat, a dokazovat to a to. Mam dost inych problemov. A hadaj sa s niekym, kto nereflektuje na vseobecne principy a nemas v ruke vytlaceny zakon /nejake uzivanie verejnostou nestaci, musi byt presna citacia, s tym su uz dlhodobe skusenosti/.
Inak stretnut ich teraz mozes velmi lahko, je ruja, ci co, podvecer chodia na posedy, staci sa parkrat vypravit do lesa, urcite nejakych stretnes

.. mozno aj macka