No, lebo v jednom kuse takych stretavam /auto s napisom lesna straz/, tak som si vytvoril taky nazor

.. ale ok, ked vies presne, beriem, co pises.
1. Co sa tyka preukazu, ja som pozadoval legitimovanie sa /inak neurobili to ani onehda vo VO/, nedockal som sa toho, az to nakoniec vyvrcholilo skoro fyzickou inzultaciou /mojou/. Naopak, dotycny neustale opakoval, ze zavola policiu. Ale opakujem, mna zaujimali dovody, preco tak reaguje, preto som ten konflikt nenechal eskalovat tak daleko. Cize este raz v skratke .. zastavilo pri mne auto, s tym, ze co tam robim a ze tam nemam co robit. Ja som sa opytal, kto je, ci ma povolenie na vjazd autom a ci sa legitimuje /kedze velmi dobre viem, ze legitimovat ma a buzerovat ma pravo len policia, ochranar/lesna straz/.
2. stale si nerozumieme .. ja konflikty NEVYHLADAVAM. A v ziadnom pripade sa nebudem stresovat s riesenim konfliktov za doprovodu policie, aj ked som v prave, jedine v pripade, ze by slo o zivot/zdravie mojich blizkych. Pretoze ja do lesa nechodim za ucelom problemov. A pokial sa nebude dat v MK fungovat bez problemov,tak tam proste chodit nebudem a prestahujem sa do normalnejsieho kraja. Uz i tak miera problemovych ludi v okoli BA /bez ohladu na druh/ je viac nez znesitelna.
Polovnici ako ludia s puskou su jedni. Ale polovnych spolkov je velmi vela, vzajomne si robia problemy. Ak o tom nevies, tak teraz si bol informovany

A nie je polovnik ako "polovnik". A v tomto duchu to bolo myslene. Skusenosti mame kde-kto viac nez dost. Taktiez si myslim, ze vacsina posedov nie su legalne /kto to bude kontrolovat? kde sa udeluju vynimky?/ a ich pocet za poslednych 6 rokov sa asi zvacsil 10x ..
Jedine co som potreboval bol ten zakon o vstupe, ktory mi triki poskytol /za co mu znovu dakujem/. Ostatne veci nema vyznam riesit ani sa k nim vyjadrovat a z mojej strany to uzatvaram. Prajem pekne zazitky z prirody.
L.