chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Odchýlky pri plášti existujú no či 200g 🤷 a každopádne tie maxxis sa ťažšie obúvajú … ako ktorý model…. Pomôže aj pri nahodení mydlová vlažná voda na päťku…
Už keď to neviem vymeniť, tak nech mi pošlú aspoň nejaký nový na revanš teraz kľudne pojazdim túto kovadlinu, ale od apríla na pretekoch bude treba asi niečo normalnejsie.
Ja sa popravde cudujem ze preco tie Maxxis vobec kupujete. Za mna:
- su tazke ako k*****
- skarede. Tie napisy vyzeraju aj clipart z ms office 97
- maju pomerne nizke stuple takze grip nemoze byt nejaky zazracny
- testy rolling resistance katastrofalne
Napriek tomu snad najpopularnejsia znacka. Preco ich volite radsej ako Pirelli, Schwalbe, Specialized, Vitroria, Wolfpack… ?
Tazky, ako tazky. Ktory plast porovnatelnej odolnosti je lahsi?
Ci je napis skaredy urci pouzivatel.
Nizke stuple? To tiez zalezi na vybere pouzivatela. Ci napr. DHF ma nizke stuple?
Rolling resistance pokial si pamatam robi testy na kovovom valci a to mi je na 2 veci ked jazdim v hline a kamenoch.
Pirelli som nemal. Schwalbe su ok. Specialized zatial hodnotim na 50%, Vittoria su vraj uzovky (zatial nechcem) a Wolfpack je prezleceny Schwalbe.
Cena? Vsak maxxis su snad zaroven aj najdrahsie…
Bola tu rec o Ardent Race. Ma nizsie stuple ako Fast Trak, racing Ray, Barzo co Wolfpack Race… napriek tomu vyssia vaha, cena a na valci horsia rolling resistance. Neverim tomu ze drzi horsie ako tie co som vymenoval…
Ardent race sa drží v cenovom rozpätí 27-32 eur (tu na eshope pri VIP cenach). Ani jeden z vyššie menovaných sa nepohybuje na 30 alebo pod 30 eur. Mile rad by som bral aj iné značky, kvalitnejšie modely, ale 40 a viac za spotrebný tovar zatiaľ nedám aj keby som chcel. #studentlife
XCBoy
Spotrebak ako spotrebak. napr. pri Pirelli a Specialized som po 3-4tisic km nevidel nejake zasadne opotrebenie. Stupole stale pomerne ostre. Ale je pravda ze asfalt na mtb jazdim minimalne, ale jazdim aj preteky.
Schwalbe wolfpac vela nevydrzia ale pirelli a specialized maju velmi dobru zivotnost. U mna v pohode celu sezonu. 8 euro rocne navyse nie je ani pre studenta zasadne.
Ale akoze tie maxxis su urcite tiez dobre a rozdiel bude mozno nemeratelny. Len som chcel povedat ze nechapem tu ich IMHO neprimeranu popularitu.
Teraz som prežil za 44€ maxxis obe
Assegai aggressor (radšej som nevážil ?)
Áno zanedbateľné úspory vzhľadom na km, proti podobným plášťom iných značiek
Za mňa maxxis nie je žiadny king of pop
Ale zase keby som sa v každej veci takto správal, tak by to som si mohol kúpiť XX1 sadu, lebo však sa mi to na tých km vráti alebo rovno LTD bike za 6ooo€ lebo však ho pojazdim veľa veľa sezón a to sa zotrie ten rozdiel atď atď
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
- su tazke ako k*****
- skarede. Tie napisy vyzeraju aj clipart z ms office 97
- maju pomerne nizke stuple takze grip nemoze byt nejaky zazracny
- testy rolling resistance katastrofalne
Napriek tomu snad najpopularnejsia znacka. Preco ich volite radsej ako Pirelli, Schwalbe, Specialized, Vitroria, Wolfpack… ?
Ci je napis skaredy urci pouzivatel.
Nizke stuple? To tiez zalezi na vybere pouzivatela. Ci napr. DHF ma nizke stuple?
Rolling resistance pokial si pamatam robi testy na kovovom valci a to mi je na 2 veci ked jazdim v hline a kamenoch.
Pirelli som nemal. Schwalbe su ok. Specialized zatial hodnotim na 50%, Vittoria su vraj uzovky (zatial nechcem) a Wolfpack je prezleceny Schwalbe.
Bola tu rec o Ardent Race. Ma nizsie stuple ako Fast Trak, racing Ray, Barzo co Wolfpack Race… napriek tomu vyssia vaha, cena a na valci horsia rolling resistance. Neverim tomu ze drzi horsie ako tie co som vymenoval…
Spotrebak ako spotrebak. napr. pri Pirelli a Specialized som po 3-4tisic km nevidel nejake zasadne opotrebenie. Stupole stale pomerne ostre. Ale je pravda ze asfalt na mtb jazdim minimalne, ale jazdim aj preteky.
Schwalbe wolfpac vela nevydrzia ale pirelli a specialized maju velmi dobru zivotnost. U mna v pohode celu sezonu. 8 euro rocne navyse nie je ani pre studenta zasadne.
Ale akoze tie maxxis su urcite tiez dobre a rozdiel bude mozno nemeratelny. Len som chcel povedat ze nechapem tu ich IMHO neprimeranu popularitu.
Assegai aggressor (radšej som nevážil ?)
Áno zanedbateľné úspory vzhľadom na km, proti podobným plášťom iných značiek
Za mňa maxxis nie je žiadny king of pop
Ale zase keby som sa v každej veci takto správal, tak by to som si mohol kúpiť XX1 sadu, lebo však sa mi to na tých km vráti alebo rovno LTD bike za 6ooo€ lebo však ho pojazdim veľa veľa sezón a to sa zotrie ten rozdiel atď atď