chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Podľa popisu je to super plášť, ale to sa píše skoro pri každom - drží, fičí, vydrží Ako nejaký univerzál na bežné jazdenie by som ho nebral... Ak je tvoj limit taký štedrý, tak pozri dopredu napr. jeden z týchto dvoch sympatických plášťov za fajn cenu
Nejazdí niekto z vás Schwalbe Racing Ralph vo verzii snake skin 26x2.25. Potreboval by som vedieť akú šírku majú v bezdušovom prevedení. Mám kolá fulcrum red metal 5. Za cenné rady vopred ďakujem.
Prípadne by som dal možno dozadu Michelin Wild Racer´R Ultimate 2,1 a potom dopredu užší Michelin Wild Racer´R 2,0 alebo Geax Saguaro 2,0.
Čo vy na to? Bola by to dobrá kombinácia na také maratóniky?
Mimochodom, zo začiatku som jazdil na Schwalbe Rocket Ron 2,1 a s tými som bol celkom spokojný, ale počul som že Micheliny sú tiež dobré tak by som možno vyskúšal...
Ja mam v predu aj v zadu Wild Grip'R a zatial uplna spokojnost.
Tiež to mám tak isto a som spokojný. Sú to kvaliné plášte za dostupnú cenu. Nikdy som moc nešpekuloval nad tým aby som mal vpredu iný plášť ako vzadu a problém som s tým nemal
Wild Grip'R mam asi mesiac a nemozem na ne zatial povedat krive slovo. Po vymene zjazdenych NobbyNic-ov som mal pocit akoby kazde koleso otazelo o kilo (subjektivne), ale to je dan za dobry grip.
Slusny plast na light DH.
Prispejem aj ja - hlas dávam Grip´ru. Mám ho rovnako vpredu aj vzadu a drží dobre a rovnako dobre sa "samočistí". Jediný problém - bacha na prípadné presuny po mokrom asfalte
edit: Race´ry mám tiež, veľmi dobrý a rýchly ale v prípade akéhokoľvek blatka sa zapečie a krásne obalí takže je z neho slušný slick. Ale na suchom podklade je fajn.
Ked som kupoval moje plaste na Suncycle, povodne tam nemali vobec k dispozicii Advanced verziu Wild Grip'r ale na poziadanie ju pridali do obchodu. Je z dvojitej zmesi (tvrdsi stred kvoli vydrzi a mensiemu valivemu odporu a maksie boky kvoli poddajnosti a gripu v terene a zatackach). Tiez tvrdia ze by mali mat lepsiu adheziu na vlhku... Nemozem to zatial potvrdit, ale moja prva skusenost po prechode z ojazdenych Michelin Comp S Light som sa nalakal ze sa mi nieco stalo z brazdami - nie a nie zaflekovat na asfalte. Taky mali obrovsky grip oproti starym plastom!
Cenovy rozdiel medzi Advanced a noromalnou verziu je tusim 9 Eur, ziadna tragedia.
Poprosím o radu : mám HT a jazdím AM (občas nejaký maratónik).Zaujíma ma nejaký plášť na zadné koleso. Momentálne jazdím S Racing Ralph š2,1. V princípe som s ním spokojný, len ma trápi slabá odolnosť bočnice proti poškodeniu...
Doporučte nejaký vhodný plášť...cenu neriešim.
Ideál niečo univerzálne sucho-voda (ak také niečo existuje)...je vás tu veľa so skúsenosťami, tak niečo doporučte ...
Prispejem aj ja - hlas dávam Grip´ru. Mám ho rovnako vpredu aj vzadu a drží dobre a rovnako dobre sa "samočistí". Jediný problém - bacha na prípadné presuny po mokrom asfalte
edit: Race´ry mám tiež, veľmi dobrý a rýchly ale v prípade akéhokoľvek blatka sa zapečie a krásne obalí takže je z neho slušný slick. Ale na suchom podklade je fajn.
Mam s nim presne tie iste skusenosti. Bol som spokojny ale akonahle zacitili vodu tak utekali.
Čital som toto vlakno ale pri 50-tej stranke sa mi už miešajú dojmy s pojmami, aký plášť by ste odporučili na jazdenie 40% asfalt a 60% terén-suchý aj mokrý, rozpočet 30EUR/plášť.
Pozdáva sa mi Schwalbe Smart Sam Performance, máte s ním nejaké skúsenosti?
Páni, mám slušnú dilemu trhol som plášť na zadnom, aj v predu aj vzadu som mal WTB Wolverine 1,95" Comp ( nemal som z nich najlepší pocit) a mám ideu hodiť s predného kolesa dozadu to WTB, dopredu niečo kúpiť...jazdím XC tak 50% asfalt 50% terén...čo poradíte dať dopredu?
Poprosím o radu : mám HT a jazdím AM (občas nejaký maratónik).Zaujíma ma nejaký plášť na zadné koleso. Momentálne jazdím S Racing Ralph š2,1. V princípe som s ním spokojný, len ma trápi slabá odolnosť bočnice proti poškodeniu...
Ideál niečo univerzálne sucho-voda (ak také niečo existuje)...je vás tu veľa so skúsenosťami, tak niečo doporučte ...
Keď si prečítaš pár príspevkov vyšie tak nájdeš odpoveď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa popisu je to super plášť, ale to sa píše skoro pri každom - drží, fičí, vydrží
A dozadu, no na tomto defekt len tak ľahko nedostaneš http://on-one.co.uk/i/q/TYGESATNT/geax_saguaro_tnt_26_inch_mtb_folding_tyre , fičať bude a aj nejaký objem pre pohodlie prinesie
Jazdím prevažne maratóny a chcel by som nejaké lepšie plášte. Momentálne mám v zadu Specialized Fast Trak 2.2 a v predu Specialized (neviem presne aký typ
Zadný plášť by som chcel vymeniť za tenší, tiež tak do 2.0. Rozmýšľam že by som tam hodil tento:
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-michelin-wild-racer%C2%B4r-2-0/3704
alebo
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-geax-saguaro-2-0-kevlar-cierny/4572
Prípadne by som dal možno dozadu Michelin Wild Racer´R Ultimate 2,1 a potom dopredu užší Michelin Wild Racer´R 2,0 alebo Geax Saguaro 2,0.
Čo vy na to? Bola by to dobrá kombinácia na také maratóniky?
Mimochodom, zo začiatku som jazdil na Schwalbe Rocket Ron 2,1 a s tými som bol celkom spokojný, ale počul som že Micheliny sú tiež dobré tak by som možno vyskúšal...
Ja mam v predu aj v zadu Wild Grip'R a zatial uplna spokojnost.
Tiež to mám tak isto a som spokojný. Sú to kvaliné plášte za dostupnú cenu. Nikdy som moc nešpekuloval nad tým aby som mal vpredu iný plášť ako vzadu a problém som s tým nemal
Slusny plast na light DH.
Cenovy rozdiel medzi Advanced a noromalnou verziu je tusim 9 Eur, ziadna tragedia.
Mam s nim presne tie iste skusenosti. Bol som spokojny ale akonahle zacitili vodu tak utekali.
Pozdáva sa mi Schwalbe Smart Sam Performance, máte s ním nejaké skúsenosti?
Dozadu v klude Maxxis Crossmark, aj ked v blate sa ti nabali.
Keď si prečítaš pár príspevkov vyšie tak nájdeš odpoveď.