chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
AdMich takto sa plaste nemeraju, zmeraj sirku celej kostry (zloz plast a porovnaj). ked je to sfuknute a rozlozene je to uplne ine, boky sa inak sponuju, protection viac drzi tvar atd... Pre porovnanie dva plaste, oba Conti 2.2 protection. Trail King a Mountain King...
Je vidiet aj na tej vzorke ze 2,4 je redsia.. Ale tiez si myslim ze tu sirku strielaju od oka. Ved rovnaka znacka, rovnaky rozmer aj verzia, len ina vzorka a taky rozdiel v objeme.. niekde tie gramy musia nahanat, ved by im to nikto nekupoval
Vam to sibe do terenu fukat 2,5-3bar ? Potom tu riesite,ze sa vam pneu rozpada. Ked budete zavodne na pretekoch jazdit tak si fukajte aj 4 k voli rychlosti, no ked vyhrate, budete mat aj na nove plaste. Inak sa riadte instiktom a pneu ktoru mate. Komu niet rady, tomu .... Iba stazovanie na fore
caute potreboval by som poradit jazdim nobby nic 26x 2.25 v predu aj vzadu a chcel by som preist na predok Maxxis high roller 2.35/Schwalbe Hans Dampf Performance 2.35 a dozadu maxxis aspen 2.25?nobby nic sa mi zdaju moc makke.cena okolo dvacky za jednu.dikes
Hans dampf mam teraz - zatial total spokojnost pri 2.35. Dokonca bez brutal zaberu na asfalte su fakt tiche - takze vyvazena zmes - top co som kedy mal.
BAJurajK... Jediný o tlaku som tu písal ja ... No a neviem akú máš výchovu ale rad ta stretnem v MK a vysvetlím ti či mi šibe ... Ja mám 105kg a menej jak 2,5 voziť nemôžem ... A každý plast ma max. Tlak 3,5-4 takze to nemôže byt problém
BAJurajK... Jediný o tlaku som tu písal ja ... No a neviem akú máš výchovu ale rad ta stretnem v MK a vysvetlím ti či mi šibe ... Ja mám 105kg a menej jak 2,5 voziť nemôžem ... A každý plast ma max. Tlak 3,5-4 takze to nemôže byt problém
To co obuvam ma 1.6 az 3.5 Pri mojich 75kg. +vybava voda a blbosti som na cca 80kg. Keby som fukol gumy na max, tak lietam jak spinave pradlo. Ste tu povacinou cyklisti, ale mam dlhorocne skusenosti s autami a motorkami aj v terene, aj na zavodnej trati a o tlaku v pneu nieco viem. Aj ked guma vyzera byt makka pod niekym tazsim, neznamena to, ze ju treba dofukat. Kludne sa dalej bavte o toppneu, ktoru aj tak nikdy nenajdete. Nikdy nebude na kazdy povrch 100percentna. Alebo zacnite obkukavat od profikov, no necakajte, ze date 20cku za plast.
Zalezi aj na hrubke plasta. Klasicky Ardent som si nedovolil jazdit pod 2bar ale UST verziu jazdim v poho na 1,2bar. Stale je na omak tvrde ale uz lepsie kopiruje teren.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hans dampf mam teraz - zatial total spokojnost pri 2.35. Dokonca bez brutal zaberu na asfalte su fakt tiche - takze vyvazena zmes - top co som kedy mal.
To co obuvam ma 1.6 az 3.5 Pri mojich 75kg. +vybava voda a blbosti som na cca 80kg. Keby som fukol gumy na max, tak lietam jak spinave pradlo. Ste tu povacinou cyklisti, ale mam dlhorocne skusenosti s autami a motorkami aj v terene, aj na zavodnej trati a o tlaku v pneu nieco viem. Aj ked guma vyzera byt makka pod niekym tazsim, neznamena to, ze ju treba dofukat. Kludne sa dalej bavte o toppneu, ktoru aj tak nikdy nenajdete. Nikdy nebude na kazdy povrch 100percentna. Alebo zacnite obkukavat od profikov, no necakajte, ze date 20cku za plast.