chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
AdMich prosim, ako zatial hodnotis nove Ardenty? Ja hladam alternativu na AM (140/140mm 27,5) bike, kde mam zatial 2,35" NOBBY NIC EVO trail star/pacestar. Zvazoval som aj kombo Ardent 2,4 (EXO/TR/3C) + Ardent 2,2 (EXO/TR/Dual) ale ludia tu na fore tvrdia ze na drsnejsi teren ten plast nestaci/nebrzdi..Diky
Mokro a ani prach keď je sucho nemá moc rád. Jednoducho ten dezén je dosť nízky. Zase je úplne perfektný na tvrde utlačené single a tiež fajn v lese keď sa nepráši a nie je ani moc mokro. Mám ho na druhých kolesách ale popravde aj tak som to už dávno prestal prehadzovať a viac ich už nekúpim. Jazdím komplet všetko na Minionoch, len som si zvykol že priemerka je trochu nižšia.
len tak orientačne čo je to nižšia priemerka? keďže ja jazdím nepomerne rýchlejšie plášte v (šak bratislava) ľahšom teréne ... a priemerku mám dosť nízku
Jazdil som Ardent - y aj na 26" ke. Bol som spokojný, kým nebolo úplné blato alebo mokrá tráva. Ale to sa mi stalo len raz po brutálnom lejaku, ktorý ma chytil na túre. Jazdím po horách, rôzny terén, a tieto plášte mi celkom vyhovovali. O to väčšiu radosť mám teraz, keď ich mám na 29". Grip je o kus lepší ako u menších bratov, ale aj lepší v porovnaní s MK 2,4 ktoré som jazdil doteraz. Zadný Ardent race je takisto super, nízka, rýchla vzorka, no bočné štuple stále podržia. Za mňa 1*. Verím, že sa nájdu bikeri, ktorím nestačia, nečudujem sa, lebo sú tu chalani, čo jazdia fakt bomby. Ale na také trailové jazdenie do zmiešaného terénu (lesné cesty, hlina, kamene...) sú super.
lapaloma: Nižšiu priemerku som myslel hlavne pre sliwec, lebo chce niečo čo ide po asfalte a zároveň drží. A už dlho sa mu snažíme vysvetliť, že také nie je a musí si určite kompromis . Priemerku pozri niektoré moje výjazdy, od nejakého rýchlika mám ozaj ďaleko . Takže ten Minion mi je v pohode aj na asfaltové výjazdy lebo ani tam nemam priemer viac ako 20 km/h
volodaj ja som vdacny za rady a je mi jasne ze univerzal idealny na uplne vsetko neexistuje, problem je ze Highroller combo ktore chcem nie je momentalne realne zohnat a moj NN 2,35" uz hlavne v predu doziva a ak nechem drzkopadovat na jesennych mokrotinach musim nejaky plast uz nevyhnutne kupit a do uvahy z Maxxisu mi potom pridu viac na moj styl jazdenia vhod Ardenty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jazdil som Ardent - y aj na 26" ke. Bol som spokojný, kým nebolo úplné blato alebo mokrá tráva. Ale to sa mi stalo len raz po brutálnom lejaku, ktorý ma chytil na túre. Jazdím po horách, rôzny terén, a tieto plášte mi celkom vyhovovali. O to väčšiu radosť mám teraz, keď ich mám na 29". Grip je o kus lepší ako u menších bratov, ale aj lepší v porovnaní s MK 2,4 ktoré som jazdil doteraz. Zadný Ardent race je takisto super, nízka, rýchla vzorka, no bočné štuple stále podržia. Za mňa 1*. Verím, že sa nájdu bikeri, ktorím nestačia, nečudujem sa, lebo sú tu chalani, čo jazdia fakt bomby. Ale na také trailové jazdenie do zmiešaného terénu (lesné cesty, hlina, kamene...) sú super.
Mám ten dojem. Jazdil som ho doteraz, len čo som prezul na Ardent.
este nie