chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Inak na "tvršie" jazdenie sa oplatia skôr protection verzie continental plášťov, keďže racesport a supersonic sú na tom odolnosťou biedne, ako väčšina plášťov v danej kategórii (pod 500g s šírkou min. 2.2" a s univerzálnejším dezénom).
Inak tá hmotnosť bude dosť lietať, takže aj x-king racesport 2.2 môže mať nad 500g, to je ale iba taký detail
... ale urcite su aj plaste pod 500g, ktore aj nieco vydrzia, napriklad:
...
ale jasne, len ich musi jazdit niekto, kto ma zvladnutu techniku, ja osobne ked si idem len tak jazdit - uzivat, tak hmotnost plasta neriesim, zato odolnost ano
no a ku tym Xkingom: verziu RS ja osobne povazujem skor za gramarsku, ako odolnu, inak vyborny plast, az na to, ze vzadu mi mizol pred ocami
edit:
ku tej technike jazdy: priznam sa, ze sa mi uz podarilo seknut Fat Albert
mate niekto skusenosti z plastami Schwalbe Space 2.35'' ? potreboval by som nieco na DH ale vozim sa casto aj po meste a tak. cital som viacero prispevkov ze schwalbe uz niesu co byvali. rychlo sa deru a sem tam sa aj roztrhnu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pardon, az teraz som si vsimol ze treba pripocitat este 14,9eur, dik za upresnenie
Inak tá hmotnosť bude dosť lietať, takže aj x-king racesport 2.2 môže mať nad 500g, to je ale iba taký detail
...
ale jasne, len ich musi jazdit niekto, kto ma zvladnutu techniku, ja osobne ked si idem len tak jazdit - uzivat, tak hmotnost plasta neriesim, zato odolnost ano
no a ku tym Xkingom: verziu RS ja osobne povazujem skor za gramarsku, ako odolnu, inak vyborny plast, az na to, ze vzadu mi mizol pred ocami
edit:
ku tej technike jazdy: priznam sa, ze sa mi uz podarilo seknut Fat Albert
no ak uverime, ze to skutocne vazili, tak ssme tesne pod 500
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-plast-continental-x-king-rs-2-2/3623
Continental Race King 27.5x2.20" ProTection plášť, TLR, kevlar
67,99 €
MOC 74,99 €človek by však čakal, že zmes ktorú tak velmi ospevujú vydrží dlhšie ako nejaká čínska zmes pomletých bagandží..
http://www.soof.sk/soofshop/eshop/12-1-PLASTE-A-DUSE/29-2-Plaste-26-FR-DH/5/410-Maxxis-Mobster
ci bude dobry na moj bike ked jazdim tak 35% cesta 65% les.
Alebo mozete dat nejake ine plaste ktore mate overene. Dakujem
z blata do kaluze
ved su to gramy dolu