caute vsetci. potrebujem poradit-zvazujem kupu hydier shimano lx s kotucmi centerlock a prave neviem presne co to znamena. pouzil som vyhladavanie,ale nezmudrel som. vlastne mi ide o to ci budu kompatibilne: vpredu novatec 20 mm pevna os a vzadu klasika shimano M475disc. Za kazdu odpoved dakujem
Sorry za blbosti, ako som povedal, cykloamater, este sa to musim vsetko len naucit .
Ako to ze nieje miesto.Vyberes koleso,vytiahnes RU,nasunies ten kluc a 24kou vidlicovym povolis.Vycistis a zatiahnes naspät.Ja som ani nemal momentak a zatial ziadny vakel ani nic podobne nemam.
zakupim, vyskusam a potom poviem. Od oka mi to pride ze aj ked vytiahnes upinak, tak to nenasunies do vnutra, pripadne som len pomyleny a este budem musiet odmontovat aj tuto nabojovu cast:
Este taky detail. Nasun ho rukou ale trocha ho doklep dnu kladivom (ale len vazne jemne, ziadne somariny!) stava sa, ze dnu je bordel a hlavica sa trocha vysunie a vypadne.
zdravim, kupil som si vacsi brzdovy kotuc a manual hovori o pouziti Shimano Tl fc 36, je na to pouzitelny ekvivalent tl fc 32? je lacnejsi a lahsie sa da kupit na internete.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zakupim, vyskusam a potom poviem. Od oka mi to pride ze aj ked vytiahnes upinak, tak to nenasunies do vnutra, pripadne som len pomyleny a este budem musiet odmontovat aj tuto nabojovu cast:
Presne tak, napr. Shimano XT koleso s 15 mm oskou má takú maticu:
Moja chyba... Oba su pouzitelne. Na fc 32 mas akurat kratsiu (a menej pohodlnu) rucku takze poriadne zapecene kotuce sa budu tahsie povolovat
Ak je pevna os tak automaticky sa davaju matice na hollowtech kluc